Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Betinka co to za pipsko było???? Chyba bym jej w ryja dala
I po co tacy ludzie pracuja jako lekarze. Do kopania rowow z takim podejsciem.
Czesem wyksztalcenie to nie wszystko!!!
Kark macie jeszvze troche czasu na wybranie hahawiec trzymam kciuki za porozumienie
-
A Ja ostatnio byłam w super pharm i jest tam dużo promocji
Bo widziałam ze w biedronce znowu coś dla dzieciaków jest butelki i kosmetyki ale np Nivea puder albo krem jest o 1zł czy tam 2zł tańszy a po za tym mieli dużo tych hipoalergicznych proszków i płynów w dobrych cenach a i jeszcze były preparaty do kąpieli czyli emolium i oilatum
A tak w ogóle to dziś kiepska ta noc a mała już zaczęła wywijać w brzusiu -
Paula55 wrote:Betinka co to za pipsko było???? Chyba bym jej w ryja dala
I po co tacy ludzie pracuja jako lekarze. Do kopania rowow z takim podejsciem.
Czesem wyksztalcenie to nie wszystko!!!
Edyta Wojciechowska się nazywa. Wielki dr n. med.
USG połówkowe, gdzie serduszko powinna przebadać na wszystkie strony, włączyć przepływy itd., a nawet go nie obejrzała z bliska, tylko w opisie napisała 'Serce czterojamowe' (to, jak oglądała, wiem z opisu męża, który był przy badaniu, bo ta wspaniała pani doktor nawet mi go nie pokazała, a wiadomo jak takie zobaczenie maluszka buduje więź).
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Cześć dziewczyny:-)
ja tam się ciesze narazie z tej brzydkiej pogody, bo ogranełam wczoraj połowe mieszkania, wypolerowałam szafki, posprzatałam na szafkach i w srodku i pomyłam okna- wiem, głupota myć okna jak kropi deszcz ale uwierzcie mi, że jak jest upał to mi się nie chcedrugą połowę zostawiłam na dzisiaj, tzn. przedpokój i łazienkę sprzątnę na pewno, gorzej z ostatnim pokojem-gabinetem, może zostawię jeszcze na jutro
powiem Wam, że ja mam takie snyyyyy, że niech trwają jak najdłużej!nie zliczę ile razy się w nocy bzykałam! hahaha i to takie realne te bzykanie
że rano wstalam z usmiechem na twarzy
tylko gorzej mi się wstaje przy takiej pogodzie, bo budze sie o 3 w nocy, pozniej o 5 i o 7, przy słoneczku moge wstac po tej godzinie 7 ale przy takiej pogodzie to klade sie dalej i wstaje po 9teja co tam
karolcia:)))) lubi tę wiadomość
-
Mi pogoda też odpowiada
Jakoś więcej mam energii niż w te upały.
A kupujecie oddzielną pościel do wózka, albo jakiś śpiworek? Czy wystarczy kocyk i podusia?
Ooo, takie śpiworki mi się podobają
http://allegro.pl/spiworek-becik-kocyk-do-wozka-fotelika-na-wiosne-i4244782307.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 10:45
aleksa.wawa lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Cześć
U nas też pogoda brzydka, ale dzięki temu mogę trochę odetchnąć. Przy upałach ledwo żyłam bo ciągle miałam zawroty głowy, a jak przyszły burze to leżałam z migreną. Nawet nie miałam siły na forum pisać, chociaż czytałam na bieżąco.
W ogóle to musiałam zrezygnować z noszenia obrączki i pierścionka zaręczynowego bo miałam problem ze ściąganiemStrasznie mi ich brakuje. Mam nadzieję, że po ciąży znowu będą dobre.
W ogóle zaczęłam zmniejszać dawkę luteiny (gin mi powiedziała, że mogę) no i wczoraj całe popołudnie i wieczór miałam twardy brzuch. Nawet nospa nie pomogła. Zastanawiam się czy to nie sprawka małego bo strasznie wywijał i miał czkawkę. Przestraszyłam się i znowu wróciłam do wcześniejszej dawki lutki i dzisiaj jest już dobrze. Nie wiem czy to przypadek czy nie powinnam jej jeszcze odstawiać. -
betinka wrote:Edyta Wojciechowska się nazywa. Wielki dr n. med.
USG połówkowe, gdzie serduszko powinna przebadać na wszystkie strony, włączyć przepływy itd., a nawet go nie obejrzała z bliska, tylko w opisie napisała 'Serce czterojamowe' (to, jak oglądała, wiem z opisu męża, który był przy badaniu, bo ta wspaniała pani doktor nawet mi go nie pokazała, a wiadomo jak takie zobaczenie maluszka buduje więź). -
madiiiii wrote:Mi pogoda też odpowiada
Jakoś więcej mam energii niż w te upały.
A kupujecie oddzielną pościel do wózka, albo jakiś śpiworek? Czy wystarczy kocyk i podusia?
Ooo, takie śpiworki mi się podobają
http://allegro.pl/spiworek-becik-kocyk-do-wozka-fotelika-na-wiosne-i4244782307.html
Ja miałam tylko kocyk bo dzidziusiowi się nie daje podusi do wózka ani łóżeczka chyba że jest bardzo cieniutkapieluszkę kładłam albo prześcieradełko
madiiiii lubi tę wiadomość
-
Ooo, dzięki Mika!
A od kiedy można podkładać pod główkę podusię?
Mika 28 wrote:Ja miałam tylko kocyk bo dzidziusiowi się nie daje podusi do wózka ani łóżeczka chyba że jest bardzo cieniutkapieluszkę kładłam albo prześcieradełko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No własnie jest tyle opcji do wyboru, że już nie wiem, co będzie najbardziej praktyczne. Najchętniej kupiłabym wszystko
aleksa.wawa lubi tę wiadomość