WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka co to za pipsko było???? Chyba bym jej w ryja dala :/
    I po co tacy ludzie pracuja jako lekarze. Do kopania rowow z takim podejsciem.
    Czesem wyksztalcenie to nie wszystko!!!

Kark macie jeszvze troche czasu na wybranie haha :) wiec trzymam kciuki za porozumienie ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja ostatnio byłam w super pharm i jest tam dużo promocji :) Bo widziałam ze w biedronce znowu coś dla dzieciaków jest butelki i kosmetyki ale np Nivea puder albo krem jest o 1zł czy tam 2zł tańszy a po za tym mieli dużo tych hipoalergicznych proszków i płynów w dobrych cenach a i jeszcze były preparaty do kąpieli czyli emolium i oilatum

A tak w ogóle to dziś kiepska ta noc a mała już zaczęła wywijać w brzusiu :)

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • betinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Betinka co to za pipsko było???? Chyba bym jej w ryja dala :/
    I po co tacy ludzie pracuja jako lekarze. Do kopania rowow z takim podejsciem.
    Czesem wyksztalcenie to nie wszystko!!!

Edyta Wojciechowska się nazywa. Wielki dr n. med. :/
    USG połówkowe, gdzie serduszko powinna przebadać na wszystkie strony, włączyć przepływy itd., a nawet go nie obejrzała z bliska, tylko w opisie napisała 'Serce czterojamowe' (to, jak oglądała, wiem z opisu męża, który był przy badaniu, bo ta wspaniała pani doktor nawet mi go nie pokazała, a wiadomo jak takie zobaczenie maluszka buduje więź).

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Paula55 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola daj fotke poscielki plissss :)

Kaarolina lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:-)

ja tam się ciesze narazie z tej brzydkiej pogody, bo ogranełam wczoraj połowe mieszkania, wypolerowałam szafki, posprzatałam na szafkach i w srodku i pomyłam okna- wiem, głupota myć okna jak kropi deszcz ale uwierzcie mi, że jak jest upał to mi się nie chce :-) drugą połowę zostawiłam na dzisiaj, tzn. przedpokój i łazienkę sprzątnę na pewno, gorzej z ostatnim pokojem-gabinetem, może zostawię jeszcze na jutro :-)

powiem Wam, że ja mam takie snyyyyy, że niech trwają jak najdłużej! :-) nie zliczę ile razy się w nocy bzykałam! hahaha i to takie realne te bzykanie :-)że rano wstalam z usmiechem na twarzy :-)

tylko gorzej mi się wstaje przy takiej pogodzie, bo budze sie o 3 w nocy, pozniej o 5 i o 7, przy słoneczku moge wstac po tej godzinie 7 ale przy takiej pogodzie to klade sie dalej i wstaje po 9tej :-) a co tam :-)

karolcia:)))) lubi tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • madiiiii Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pogoda też odpowiada :) Jakoś więcej mam energii niż w te upały.
    A kupujecie oddzielną pościel do wózka, albo jakiś śpiworek? Czy wystarczy kocyk i podusia?

Ooo, takie śpiworki mi się podobają :)
    http://allegro.pl/spiworek-becik-kocyk-do-wozka-fotelika-na-wiosne-i4244782307.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 10:45

aleksa.wawa lubi tę wiadomość

♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
    ♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
    ♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
  • verynice Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry mamusie :)

Miłego dnia wszystkim Wam życzę!

Kaarolina lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

U nas też pogoda brzydka, ale dzięki temu mogę trochę odetchnąć. Przy upałach ledwo żyłam bo ciągle miałam zawroty głowy, a jak przyszły burze to leżałam z migreną. Nawet nie miałam siły na forum pisać, chociaż czytałam na bieżąco.

W ogóle to musiałam zrezygnować z noszenia obrączki i pierścionka zaręczynowego bo miałam problem ze ściąganiem :( Strasznie mi ich brakuje. Mam nadzieję, że po ciąży znowu będą dobre.

W ogóle zaczęłam zmniejszać dawkę luteiny (gin mi powiedziała, że mogę) no i wczoraj całe popołudnie i wieczór miałam twardy brzuch. Nawet nospa nie pomogła. Zastanawiam się czy to nie sprawka małego bo strasznie wywijał i miał czkawkę. Przestraszyłam się i znowu wróciłam do wcześniejszej dawki lutki i dzisiaj jest już dobrze. Nie wiem czy to przypadek czy nie powinnam jej jeszcze odstawiać.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • jovi81 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    USG połówkowe, gdzie serduszko powinna przebadać na wszystkie strony, włączyć przepływy itd., a nawet go nie obejrzała z bliska, tylko w opisie napisała 'Serce czterojamowe' (to, jak oglądała, wiem z opisu męża, który był przy badaniu, bo ta wspaniała pani doktor nawet mi go nie pokazała, a wiadomo jak takie zobaczenie maluszka buduje więź).
    Aż poszłam sprawdzić pieczatkę ze wczorajszego badania a tam... WOJCIECHOWSKA ale Ewa :)

https://www.maluchy.pl/li-69787.png
    xvg47yr.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wstawię po południu jak pozbędę się Męża jak pojedzie po farby będę miała trochę luzu i spróbuję zrobić fotę wartą tej pościeli :D

Paula55 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was była już w Biedronce i macała/widziała te kocyki co to od dziś są? :) Bo jestem ich bardzo ciekawa :)

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madiiiii wrote:
    Mi pogoda też odpowiada :) Jakoś więcej mam energii niż w te upały.
    A kupujecie oddzielną pościel do wózka, albo jakiś śpiworek? Czy wystarczy kocyk i podusia?

Ooo, takie śpiworki mi się podobają :)
    http://allegro.pl/spiworek-becik-kocyk-do-wozka-fotelika-na-wiosne-i4244782307.html

Ja miałam tylko kocyk bo dzidziusiowi się nie daje podusi do wózka ani łóżeczka chyba że jest bardzo cieniutka :) pieluszkę kładłam albo prześcieradełko :)

madiiiii lubi tę wiadomość

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verynice ja widziałam je ale nie dotykałam :D skupiłam się na skarpetkach ale same większe rozmiary były :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 11:12

• verynice Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina no wiesz, jak mogłaś nie pomacać? :D

stardust87, justyna14, Kaarolina lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • madiiiii Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, dzięki Mika! :) A od kiedy można podkładać pod główkę podusię?
    Mika 28 wrote:
    Ja miałam tylko kocyk bo dzidziusiowi się nie daje podusi do wózka ani łóżeczka chyba że jest bardzo cieniutka :) pieluszkę kładłam albo prześcieradełko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:

A ta lekarka jest z Warszawy???

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny :)
    Ja mam dzis cdn zakupow na allegro :)
    Dziś poluje na czapeczki kąpielowe :)

Mika przydatne info, bo wlasnie mialam pytac co sie wkłada do wozka :)

Ten śpiworek fajnie wygląda, myslalam zeby takie cos do łózeczka kupic zamiast pościelki...

• madiiiii Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie jest tyle opcji do wyboru, że już nie wiem, co będzie najbardziej praktyczne. Najchętniej kupiłabym wszystko :D

aleksa.wawa lubi tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a termometry do wody już macie? mi coś takiego się podoba http://allegro.pl/termometr-kapielowy-plywajaca-kaczka-topcom-i4248283165.html

7w3d 💔
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie sama się zastanawiam Verynice jak ja mogła tego nie zrobić :D no cóż gapiostwo :D

verynice lubi tę wiadomość

‹‹ 710 711 712 713 714 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ