Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam was kochane dziewczynki
verynice wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i radości
Zaczarowana jeśli chodzi o rozmiar pieluch tetrowych to kup kwadratowe. Jak będziesz używać jako śliniaka pod brodę, to kwadratowe będą najłatwiej się wiązać. Jak cię weźmie ochota na eksperyment z pieluchowaniem tetrowym, to też 80x80, będzie najlepsza
betinka głowa do góry! Wszystko będzie dobrze!
No i na koniec dorzucam foteczki mojego brzuszkaogólnie patrząc na siebie jestem strasznie gruuba
stardust87, iwo_na, Zaczarowana, betina89, Ewi25, madiiiii, kark, nenka, Kaarolina, Io, Paula55, verynice, Karolaaa91, aswalda, JagoodkaK, zoi, Nelus, justyna14 lubią tę wiadomość
-
To kara za moje dobre serce. Postanowiłam posprzątać wspólny ganek. Trzy sąsiadki, w pełni sprawne i młode do tego sie nie kwapią, a ja już nie mogłam patrzec na ten burdel. I mam za swoje. Źle sie wyprostowałam zmiatając i już. Szybka akcja.
A tak wogóle Kama to chyba Ty sie żaliłaś na swoich sąsiadów na wsi? To witaj w klubie. Doskonale Cie rozumiem. -
Z okazji mojej studniówki upiekłam ciasto czekoladowo-serowe, dorzuciłam wiśnie i zamierzam za chwilę świętować
Gosia19, Ewi25, kark, betina89, nenka, Kaarolina, Io, verynice, Karolaaa91, aswalda, JagoodkaK, zoi, Nelus, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Ewi25 wrote:odebrałam dziś wyniki z krwi ale tylko niektóre ( te na ile mi starczyło krwi jak mi brali na glukoze na czczo)
wszystko mam w normie oprócz:
LYM - 17.3 (norma 20.0 - 50.0
GRAN - 78.5 (norma 40.0 - 70.0)
HCT - 34.1 (norma 35.0 - 48.0)
i w moczu osad nabłonki płaskie - luźno pokrywają pole widzenie. Co to znaczy?
Glukozę na czczo mam 78.7868 a po obciążeniu nadal wielka nie wiadomo
limfocyty spadają w ciąży to normalne, jako że jest ich ciut mniej to granulocytów jest ciut więcej. Hematokryt też w ciąży spada i jest to normalne. Wyniki pierwsza klasa -
Tak iwonko to ja pisałam o tych sąsiadach, a raczej patolach... Ja nie wiem, wszędzie na około albo chlejusy i czuby a jest jeszcze sąsiadka wścibska baba, która wszystko o wszystkich wie i non stop na plotach... Dodam, że jest emerytowaną nauczycielką a jest takim brudasem i lewusem, że szok
assantea matko... jakie piękneI gratuluję studniówki
assantea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybetina89 wrote:Proś o ten wcześniejszy termin, powiedz że masz cesarkę, że możesz nie mieć sił, wymyśl coś
POWODZENIA
Kurcze to jest najgorsze, że jedna baba-postrach mojego zakładu- jak nie byłam na zaliczeniu, bo miałam wizytę u kardiologa to wysłała mi do domu do opracowania 12 pytań i to jest moje zaliczenie, a ten burak robi mi taki syf... Dobrze, że jutro ze mną mąż jedzie, bo takto to chyba bym tylko siedziała i płakała całymi dniami. -
K_A_M_A wrote:Tak iwonko to ja pisałam o tych sąsiadach, a raczej patolach... Ja nie wiem, wszędzie na około albo chlejusy i czuby a jest jeszcze sąsiadka wścibska baba, która wszystko o wszystkich wie i non stop na plotach... Dodam, że jest emerytowaną nauczycielką a jest takim brudasem i lewusem, że szok
assantea matko... jakie piękneI gratuluję studniówki
To ja mam podobne sąsiedztwo. I tak sie zastanawiam ile ja jeszcze tu wytrzymam -
iwo_na wrote:To ja mam podobne sąsiedztwo. I tak sie zastanawiam ile ja jeszcze tu wytrzymam
Musisz olać, bo zwariujeszWiem, że to wkurza na maxa, ale to jest walka z wiatrakami... Nie wiem jak jest w Twoim przypadku, ale u mnie chociaż na wsi to jest dom obok domu i wszystkie kłótnie słychać, przekleństwa, chołoty się schodzi naokoło, nie wspomnę o sąsiedzie wiecznie pod wpływem, który nas często nachodzi i żebra o pieniądze... Chętnie bym ich wszystkich powybijała
hee
-
Iwona - a może ciepły prysznic?
Paula - klusek mi zostało, to gdzie Ci wysłać?Mają bardzo profesjonalnie robione dziurki bo tym zajmował się mój mąż. Jego zdaniem ja robię za małe i zawsze mi przerabia
W jego wykonaniu kluska składa się głownie z dziury
Kark - powodzenia z dziadem.
stardust87 lubi tę wiadomość
-
Hahaha lo jestes niesamowita
dzieki za pamiec
juz niedlugo dostane maszynke to pierwszy raz w zyciu zrobie sama kluchy
A pytalas o poduche do spania... Ja wlasnie nie kupowalam tego rogala tylko ta dluga prostaz wiazniem. Spi mi sie rewelacyjnie i nie wyobrazam sobie jej nie miec. Teaz nawet do siedzenia jej uzywam bo tak mnie kregoslup nawala...
Jak soe odsprzatam to od razu pompuje pilke fitness bo podobno bardzo pomaga.
Kurde tak nadajecie ze po tym sprzatańiu nie moge nadarzyci juz ńie pamietam co kto pisal
Karola piekne kwiatydobrze ze juz pogodżeni
Ja sie z moim jeszcze nigdy nie poklucilam.. Woec nie wiem jak bysmy sie godziliale kwiaty baaardzo czesto dotaje bez okazji bo je kocham poprostu
Czesto moj Misiek jedzie na zakupy i wraca z bukietemwlasnie dzie wyrzucilam moj imieninkowy
ale pewnie za niedlugo pokawi sie nowy bo u nas czesto ciete kwiaty goszcza na stole
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
Was nadrobić to jakaś masakra!!!
Jeszcze raz dziękuję Wszystkim za życzenia :* Oby wszystkie się spełniły!!!
Mąż tradycyjnie, jak co roku, przyjechał z bukietem róż - dokładnie tyle ile mam latJutro zrobię zdjęcie i się pochwalę, a co! I co rok się z niego śmieję, że na starość zbankrutuje jak będę miała tak z 80 i więcej lat
Paula55 lubi tę wiadomość
-
ja też mam dzisiaj studniówkę!
ale ja nie mam reki do ciast chociaż może bym spróbowała zrobić to twoje
trudne? Potrzebuje taki przepis zeby zrobic taka mała prostokątną blaszke nie taka duża i kwadratowa
assantea wrote:Z okazji mojej studniówki upiekłam ciasto czekoladowo-serowe, dorzuciłam wiśnie i zamierzam za chwilę świętować
-
Verynice, i ode mnie STO LAT! Wypiję Twoje zdrówko koktajlem truskawkowym
A propos truskawek... Mam taki ślinotok patrząc na to ciacho, że już się pierwsza część pieczeMaliny oczywiście zastępuję truskawami! http://mojamalakuchnia.blogspot.com/2012/08/kruche-ciasto-z-malinami-i-lekka.html
verynice lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png