Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nescafe wrote:Pewnie jeszcze ktroas ma wizyte W tym tygodniu to dzienie po kilka z nas na usg smiga
Wiec akuszerka , jovi i PIpek i jeszcze jak ktos jutro leci sie badac (niech da znac ze idzie) trzymam kciki za same dobre info. -
kark wrote:Dla mnie od 1szej ciąży nr 1 jest cytryna
Ja ją wącham, liże, albo troszkę wyciskam do wody i po pół łyczka sobie popijam
-
nescafe wrote:Dobra zycze milego dnia Uciekam i czekam na reszte danych
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsIHMP3zRI_EdFlvX01QTU1UaktVU1RkWUJfejZEVVE&usp=sharing#gid=0 -
Mi moja ginka powiedziała że nie ma co za wcześnie iść na to USG bo czasami jeszcze nie będzie nic widać a kobietki się stresują dlatego wyznaczyła mi na 14 lutego .
JagoodkaK, kark lubią tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Ja chyba nie wytrzymam do konca 7 tygodnia
Chcialabym, zeby mi potwierdzila ciaze, bo same testy... jutro z rana chyba na bete skocze, mam nadzieje, ze u mnie w przychodni zrobia bez problemu.JustyśkaG, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Justynko widze, ze tylko 1 dzien nas rozni, daj znac jutro po wizycie, bo zastanawiam sie kiedy pojsc.
Któraś pisała o wodzie, ja też zauważyłam że mega dużo pije wody. Dwa litry to minimum dziennie a do tego woda z cytryną, herbatki, więc płynów przyjmuje mase, tak samo wchodzą mi pomarańcze, zjadam jedną dziennie, tak mi smakują -
Tnescafe wrote:QUOTE=okti89]przed zajściem w ciąże właśnie się wyleczylam z infekcji i zapobiegawczo po globulkach mialam smarować trivagin... Nawet mialam przepisaną jakoś speckjalną jedną globulkę którą się aplikuje po okresie no aale nie wykupilam jej bo okresu do tej pory się nie doczekałam
W ciazy to sie czesto dostaje infekcji. Ale sie ma co martwic. Na wizycie lekraz kuknie i nawet jak infekcja to lekarz da odpowiednie leki aby nie zaszkodzily. A Ty idzesz jeszcze na ta bete? Mi sie wydaje ze jak raz to laboratorium raz to, to tylko sie niepotrzebnie nastraszylas!! Glowa do gory![/QUOTE]
Tak we wtorek idę bo lekarz kazal mi wtedy wlasnie powtorzyc do tego laboloatorium w ktorym robilam 1 raz badania robi moja ciotka więc chyba pomylek nie bedzie... Co będzie to będzie może progesteron sobie jeszcze zrobię. Nescafe jak się wpisać do twojej tabelki? -
AnkaK wrote:Spokonie pamietaj ze stres szkodzi Tobie i dziecku a skoro zrobilas testy to chyba jesli wkazaly wynik pozytywny to sie nie pomylily wiec głowa do góry:)
JustyśkaG, justyna14, kark lubią tę wiadomość
-
AnkaK wrote:Spokonie pamietaj ze stres szkodzi Tobie i dziecku a skoro zrobilas testy to chyba jesli wkazaly wynik pozytywny to sie nie pomylily wiec głowa do góry:)
-
A ja zmykam obiadek robić dziś u mnie pieczony kurczak z brzoskwinkami - mniam mniam, nie wiem jak wy ale ja osobiście uwielbiam pieczone mięsko z połączeniem na słodko - owocowo. A najlepiej indyk z owocową sałatką
-
Przyjechałam do rodziców na weekend i cały czas kombinuję jak zrobić, zeby nie jeść niektórych rzeczy, a się nie wygadać jeszcze. Więc ogólnie mowię,że jestem na diecie, wiec nie jem wafelków przekładanych masą czekoladową z surowymi jajkami, albo wędzonego boczku:P
Ja niestety coraz gorzej sypiam, chociaż myślałam,że mnie to nie będzie nigdy dotyczyło, bo zawsze zasypiam w przeciągu 1-2 min od położenia.
My w przyszła sobotę idziemy do gina i jeśli będzie wszystko ok, to w weekend powiemy rodzicom, jako spóżniony dzien babci i dziadka
Mój mąż jest przeziębiony, ale jest kochany, bo sam z siebie położył się spać w innym pokoju.Próbowałam protestować, ale miał rację.3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
Kark - codziennie jadłam w łóżku. Dziś bez kanapki wyszłam z wyrka wziąć kąpiel... Nie wiem czy to więc jednorazowy wyskok,że nic nie zjadłam przed wstaniem, czy to kąpiel, czy , a może zbyt szybko wyszłam z wanny...?!Zauważyłam,że gdy energicznie wstaję np.z fotela to zaraz mnie muli...Może więcej się to nie powtórzy....
-
JagoodkaK wrote:No to pojde na poczatku lutego, jutro powtorze test bo ciesza mnie te 2 kreski
JagoodkaK lubi tę wiadomość