Wrześniowe mamusie 2014
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 

stardust87 wrote:A w ogóle dziewczyny, to ja dziś umieram całą noc nie spałam, bo koszmarnie mnie mdliło. A teraz jak tylko włożę coś do buzi (bez skojarzeń proszę całą noc nie spałam, bo koszmarnie mnie mdliło. A teraz jak tylko włożę coś do buzi (bez skojarzeń proszę ) to od razu odruch wymiotny ) to od razu odruch wymiotny Macie jakieś pomysły? BŁAGAM! Tylko od razu mówię, że imbir nie wchodzi w grę - rzygam po nim dalej niż widzę... Macie jakieś pomysły? BŁAGAM! Tylko od razu mówię, że imbir nie wchodzi w grę - rzygam po nim dalej niż widzę... 
 Mi ostatnio pomagają trochę ananasy bo banany i krakersy już wcale, właściwie to nie mogę już na nie patrzeć bo od tygodnia ciągle mdłości.. no i cytrynkę dodaję do herbatki to też lepiej trochę stardust87 lubi tę wiadomość stardust87 lubi tę wiadomość
- 

a kiedy rozpoczęły się Wam mdłości?3 letnia córeczka- naturalnie
 Starania o drugiego potomka.
 Pojedyncze plemniki w nasieniu

06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
 3 x 

01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
 02.2018 
 25.07.2019 FET....
- 

Takie cos jeszcze wynalazlam:
 Co może pomóc na mdłości w ciąży?

Dużo odpoczywaj i dbaj o prawidłową gospodarkę wodną organizmu. Pij wodę mineralną, soki rozcieńczone wodą, herbatki ziołowe i owocowe, a także herbatę imbirową. Przy skurczach żołądka pomocny jest napar z rumianku, melisy i mięty. Picie jest szczególnie ważne, jeśli dręczą Cię mdłości, gdyż w ten sposób dostarczasz organizmowi odpowiedniej dawki płynów, których potrzebuje, a które utracił przez nękające Cię wymioty.
 Aby zapobiegać porannym mdłościom w ciąży dobrze jest rano zjeść łyżeczkę miodu pszczelego na pusty żołądek.
 Zmienny prysznic każdego ranka rozbudza układ krążenia i może przyczynić się do ogólnej poprawy samopoczucia. Weź najpierw ciepły prysznic, a potem chłodny.
 Innym sposobem na zapobieganie wymiotom w ciąży jest sucha kromka chleba tostowego bądź sucharek na pusty żołądek.
 Niski poziom cukru we krwi sprzyja występowaniu mdłości w ciąży. Możesz temu zapobiec jedząc kilka porcji owoców w ciągu dnia.

- 

Tylko u mnie problem polega na tym ze mnie mdlosci budza i jak wstaje to juz mi niedobrze...
 Poza tym musze przyjmowac leki na czczo a po tym odczekac conajmniej pol godz 
 A zeby bylo malo to mdlosci mecza mnie tez w ciagu dnia a szczegolnie wieczorem mimo ze jestem pojedzona   

- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

To ja się przyznam ,że nie wytrzymałam i byłam dzisiaj na becie. Od poniedziałku (beta 832, Wzrosła dzisiaj do 9559 Wzrosła dzisiaj do 9559   akuszerka89, AnkaK, justyna14, Paula55, justysia90, JagoodkaK, zoi, jovi81 lubią tę wiadomość akuszerka89, AnkaK, justyna14, Paula55, justysia90, JagoodkaK, zoi, jovi81 lubią tę wiadomość
- 

Emalia - przepiękna beta:))) ja mam mdłości teraz ale z nerwów:P Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty u gina i usg. taaaaaaaaaaak bardzo chciałabym już zobaczyć serduszko... A jak jutro będzie wszystko dobrze to kupię sobie koszulkę z nadrukiem "baby loading" :PPP AnkaK, Emalia82 lubią tę wiadomość AnkaK, Emalia82 lubią tę wiadomość