Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
noa ja powiedziałam rodzicom i teściom jak tylko beta była pozytywna:) reszta rodziny dowiedziała się jak trafiłam do szpitala. Jakoś tak pocztą pantoflową
W pracy też od razu powiedziałam, żeby w razie czego byli przygotowani na moje l4 (niestety nie mieli za dużo czasu na przygotowania ) -
My powiedzielismy bo i tak po swietach babcia np dzwonila do mamy i pytala czy czasem nie jestem w ciazy to mama i tak nie chciala klamac...
Poza tym co ma byc to bedzie. Obojetne czy to bedzie 6 czy 20 tydz moze byc roznie... W koncu to moja rodzina ktora mnie wspieraAnkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEuthyrox'owe dziewczyny (), wy brałyście już te tabletki przed ciążą? Jeśli tak, to byłyście już u endokrynologa? Macie może zwiększoną dawkę?
Bo ja jestem na etapie zmiany endo, brałam przed ciążą i nadal 50. Znając życie, to do endo najwcześniej dostanę się za miesiąc i się martwię czy nie zwiększyć dawki sama np. o pół tabletki raz na tydzień... -
Paula55 wrote:My powiedzielismy bo i tak po swietach babcia np dzwonila do mamy i pytala czy czasem nie jestem w ciazy to mama i tak nie chciala klamac...
Poza tym co ma byc to bedzie. Obojetner a
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnyU mnie ja bym chciała poczekać, ale widzę, że męża korci strasznie i nie wiem, czy nie będziemy jeszcze w tym miesiącu mówić, znając życie. Ja nawet, jeśli coś by się stało, a nie zdążyłabym powiedzieć, to i tak po fakcie powiem, że byłam w ciąży, bo sama sobie z tym faktem na pewno nie poradzę.
-
Ja mojej mamie musialam powiedziec od razu jak przylecialam do pl na badania i do endo bo zalatwiala mi lekarzy w pl:) poza tym to mama tacie tez powiedzialam od razu
Tesciom powiedzielismy w 30 rocznice slubuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 20:09
noa8 lubi tę wiadomość
-
Powiem ci ze ja mam czasem tak ze wogole nie bola (ale to tylko chwilowo) a tak to caly czas bola jak dokne...
Ale czytalam ze to normalne ze nic moze nie bolec i mozna sie super czuc. Zazdroszcze
Oo to tez z uk ja mieszkam kolo glasgow
O kurka to u ciebie faktycznie moze zaraz byc widoczny brzuszek