Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was wszystkich tak z ranca:) zawiozlam meza na autobus zrobilam zbozowke i poczytalam wasze posty. Jesli chodzi o kondycje to... mieszkam na "wygnajewie" i w sumie nie mam nawet gdzie chodzic na spacery a po za tym w taka pogode to mi sie nie usmiecha, za to staram sie w domu krzatac zeby za dlugo nie siedziec i nie myslec co bedzie i jak bedzie. Mam nadzieje ze dzis wkoncu sie dodzwonie to tego Gin bo cierpliwosc juz mi sie wyczerpuje powoli, chcialabym poprostu wiedziec czy wszystko jest ok
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek!
metalicznego posmaku nie mam, ale za to mdli mnie duuużo bardziej niż w zeszłym tygodniu, no ale nie moge sobie zrobić wolnego na uczelni bo się sesja zaczyna:/
mam nadzieje ze mi przejdzie bo w przyszły weekend musze pokonać trase 200km samochodem w jedną strone, a nie uśmiecha mi sie robić przystanków co 15 minut, troche mi migdały pomagają, ale niestety tylko troche...za to znakomicie działają na zgagęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 08:50
inessa lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Szonka wrote:O rety...ile stron przybyło od wczoraj... w życiu tego nie nadrobię
Witam, Was z rana
Matko, mam to samo Aktywne te wrześniowe mamuśki
Mnie znów obudził głód...L4 jeszcze w tym tygodniu ale jak sobie pomyślę, że za tydzień już do pracy to mi się nie chcęinessa lubi tę wiadomość
-
Co do mdłości, to mnie męczą strasznie. Teraz siedzę w pracy i cały czas muli mnie w żołądku, ech...to będzie długi dzień. Mam też metaliczny posmak i co chwila coś podjadam, żeby się go pozbyć.
Co do kondycji to chętnie zaczęłabym od razu dbać, ale za oknem tak zimno, więc poczekam na ocieplenie i wtedy zacznę spacery, rower itp.
My jeszcze nikomu nie mówiliśmy, wiemy tylko ja, mąż i moja koleżanka z pracy. Będę mówić po następnej wizycie jak zobaczę serduszko. Szefowi chętnie bym już powiedziała, bo część obowiązków mam takich, że w ciąży nie powinnam ich wykonywać, ale nie chcę mu mówić przez telefon, więc powiem jak do nas przyjedzie.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUuu, czekałam 45minut na wizytę, ale się opłacało
Zobaczyłam maleństwo - 7.8mm Dostałam L4 na uczelnię(i super, bo nie widzi mi się w ciąży po 3h dziennie w busie spędzać... ), pogadaliśmy co wolno, co nie wolno.
Tylko mam dziwne oznaczenia na tej kartce, nie takie jak wszędzie np. długość dziecka to nie crl, tylko dr... I nie wiem jak czytać pozostałe wartości
Ale tak czy siak dziś jest suuuper dzieńJustyśkaG, jovi81, AnkaK, Pipek83, inessa, le'nutka, Monikkk lubią tę wiadomość
-
Witam Was u mnie jak na razie bez zmian tzn. ciąża bezobjawowa
inessa lubi tę wiadomość