Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was wszystkich tak z ranca:) zawiozlam meza na autobus zrobilam zbozowke i poczytalam wasze posty. Jesli chodzi o kondycje to... mieszkam na "wygnajewie" i w sumie nie mam nawet gdzie chodzic na spacery a po za tym w taka pogode to mi sie nie usmiecha, za to staram sie w domu krzatac zeby za dlugo nie siedziec i nie myslec co bedzie i jak bedzie. Mam nadzieje ze dzis wkoncu sie dodzwonie to tego Gin bo cierpliwosc juz mi sie wyczerpuje powoli, chcialabym poprostu wiedziec czy wszystko jest ok
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek!
metalicznego posmaku nie mam, ale za to mdli mnie duuużo bardziej niż w zeszłym tygodniu, no ale nie moge sobie zrobić wolnego na uczelni bo się sesja zaczyna:/
mam nadzieje ze mi przejdzie bo w przyszły weekend musze pokonać trase 200km samochodem w jedną strone, a nie uśmiecha mi sie robić przystanków co 15 minut, troche mi migdały pomagają, ale niestety tylko troche...za to znakomicie działają na zgagę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 08:50
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Szonka wrote:O rety...ile stron przybyło od wczoraj... w życiu tego nie nadrobię

Witam, Was z rana
Matko, mam to samo
Aktywne te wrześniowe mamuśki 
Mnie znów obudził głód...L4 jeszcze w tym tygodniu ale jak sobie pomyślę, że za tydzień już do pracy to mi się nie chcę
-
Co do mdłości, to mnie męczą strasznie. Teraz siedzę w pracy i cały czas muli mnie w żołądku, ech...to będzie długi dzień. Mam też metaliczny posmak i co chwila coś podjadam, żeby się go pozbyć.
Co do kondycji to chętnie zaczęłabym od razu dbać, ale za oknem tak zimno, więc poczekam na ocieplenie i wtedy zacznę
spacery, rower itp.
My jeszcze nikomu nie mówiliśmy, wiemy tylko ja, mąż i moja koleżanka z pracy. Będę mówić po następnej wizycie jak zobaczę serduszko. Szefowi chętnie bym już powiedziała, bo część obowiązków mam takich, że w ciąży nie powinnam ich wykonywać, ale nie chcę mu mówić przez telefon, więc powiem jak do nas przyjedzie.
-
nick nieaktualnyUuu, czekałam 45minut na wizytę, ale się opłacało

Zobaczyłam maleństwo - 7.8mm
Dostałam L4 na uczelnię(i super, bo nie widzi mi się w ciąży po 3h dziennie w busie spędzać...
), pogadaliśmy co wolno, co nie wolno.
Tylko mam dziwne oznaczenia na tej kartce, nie takie jak wszędzie np. długość dziecka to nie crl, tylko dr... I nie wiem jak czytać pozostałe wartości
Ale tak czy siak dziś jest suuuper dzień
JustyśkaG, jovi81, AnkaK, nick nieaktualny, nick nieaktualny, le'nutka, Monikkk lubią tę wiadomość
-
Witam Was
u mnie jak na razie bez zmian tzn. ciąża bezobjawowa

[