Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AgaM. wrote:czesc dziewczyny,
w sobotę wystapiły u mnie brązowe plamienia, byłam na izbie przyjęć, i był tylko pęcherzyk 1,2 cm ( w czwartek był pęcherzyk 8mm), lekarka powiedziała, że może byc wszystko, ale na karcie wypisowej napisała podejrzenie pustego pęcherzyka ciążowego kazała brać luteinę, zrobić dziś beta hcg (czekam na wynik) Jestem załamana
Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze!! W 6 tygodniu czasem tak jest ze jest sam pecherzyk, a potem dziewczyny ida za tydzien na usg i juz widac zarodek! -
aleksa.wawa wrote:Moja Kochana beta >1000 mlU podwaja się juz duzo wolniej (co 72-96 h) wiec nie ma sensu zebys robila we wtorek bo jak ci malo przyrosnie to tylko sie zestresujesz a to i tak nic nie bedzie oznaczalo naczytalam sie juz na ten temat takze posluchaj sie i nie idz juz na bete zwlaszcza ze we wt masz USG ja tez chcialam jutro leciec, ale mi ginka nie kazala...
U mnie wychodzi na to ,że chyba się nie podwaja tylko jeszcze więcej przyrasta, bo 5 dni wcześniej było 832 a jest prawie 10 tys ( według teri podwajani było by około 6 tyś ). Nie idę na bete, nawet o tym nie wspomniałam , bo w sumie po co jak mam wizytę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane , ale się rozpisałyście, nadrabiania tyle, że cieżko nadążyc z aktualnymi wpisami . Ja dzisiaj mam wolne, postanowiłam odpocząc tym bardziej że dręczą mnie ostatnio zawroty głowy i lekkie mdłości. Gratuluje krak mam nadzieje że też dzisiaj usłyszę same dobre wiadomości , idziemy razem bo moj tez chce zobaczyć maleństwo , wizytę mam dopiero o 19 także jeszcze praktycznie cały dzień czekania i stresowania. Trzymam kciuki za jovi81 i za inne dziewczyny które dzisiaj i w najbliższym czasie maja wizyte .
Aga trzymam kciuki ze Ciebie i maleństwo!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 10:58
jovi81, inessa lubią tę wiadomość
-
AgaM. wrote:mam wyniki w piątek beta hcg było 10400, a dziś 20700... nie wiem co o tym myśleć
-
nick nieaktualnyAgaM. wrote:mam wyniki w piątek beta hcg było 10400, a dziś 20700... nie wiem co o tym myśleć
Z tego co widze przyrost jest ok .... może jeszcze za wcześnie by zobaczyć coś na usg.... znam takie przypadki , że niby miały puste jajo , a teraz te puste jajo leży obok nich więc spokojnie
Ja idę dziś bete powtorzyc bo mi gin kazal tydzień temu miałam 5750 i powiedział , że jak dziś będzie ok 12 tyś to ok... a jak nie to mam dzwonić...dziwne ,że kazał mi tak po tygodniu powtórzyć co nie
A widziałam na liście ZOI .... i teraz pytanie czy ty to ta ZOI z zp z testów owu ;>