X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mulan44 Koleżanka

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    Nic nie przytylam ;) A Ty juz cos tak?
    ja poki co 1kg na minusie jestem, ale jest czas na tycie. W pierwszej ciazy bardzo duzo przytyłam. Moze teraz bedzie lepiej

nzjdgywlg3lp3mte.png
    bhywanlitxyhgu09.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    jA Tak nieśmiało :) Ale w gazetce wózki widziałam takie fajowe :) W ogóle rzeczy dla dzidzi sa słodkie
    U nas kradna wozki na potęgę i zastanawuam sie, czy nie kupic jakiegos na allegro tanszego, co i tak nie zmienia faktu, ze te za 3 tys to mi sie baaaardzo podobaja, lozeczka tez sa takie urocze. Ehhh obym doczekala....

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    U nas kradna wozki na potęgę i zastanawuam sie, czy nie kupic jakiegos na allegro tanszego, co i tak nie zmienia faktu, ze te za 3 tys to mi sie baaaardzo podobaja, lozeczka tez sa takie urocze. Ehhh obym doczekala....

Jak to kradna?? :/

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety, z klatek, piwnic, balkonow :-(

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie mieszkamy w domku tylko w bloku i obawiam sie, slyszac historie z najblizszego otoczenia :-(

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    No niestety, z klatek, piwnic, balkonow :-(

Czyli jak pierw dziekco odstawisz do domu i zostawisz wozek na dole, a potem po niego wrocisz to jest ryzyko ze juz nie masz po co wracac??:/ Buuu straszne to :(

• okti89 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    żółty śluz to oznaki infekcji?
    Dodam że zawsze z tym mialam problemy...
    I czyżby teraz to samo? O higienę dbam trivaginem się aplikuje ... i znowu by mnie to cholerstwo dopadło;/

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ogladaj sobie Cuebie pewnie przez kilka dni, widza ze zostawiasz na dole wozek i pozniej sie wracasz....

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Niestety nie mieszkamy w domku tylko w bloku i obawiam sie, slyszac historie z najblizszego otoczenia :-(

A duzo po schodach musisz potem wnosic wozek? Jak ktos mieszka na parterze to ma lekko kilka schodkow tylko.

• nescafe Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okti89 wrote:
    Dziewczyny
    żółty śluz to oznaki infekcji?
    Dodam że zawsze z tym mialam problemy...
    I czyżby teraz to samo? O higienę dbam trivaginem się aplikuje ... i znowu by mnie to cholerstwo dopadło;/

Moze ale nie musi byc infekcja. A szczpie cie albo cos? Chcesz sie wpisac do tabeli? Kiedy masz wizyte?

• okti89 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie szczypie tylko w ciągu dnia z raz czy 2 razy poleci taki a potem znowu biały

f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    A duzo po schodach musisz potem wnosic wozek? Jak ktos mieszka na parterze to ma lekko kilka schodkow tylko.
    Kochanie 4 pietro

h84fkrhm4lz65cww.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed zajściem w ciąże właśnie się wyleczylam z infekcji i zapobiegawczo po globulkach mialam smarować trivagin... Nawet mialam przepisaną jakoś speckjalną jedną globulkę którą się aplikuje po okresie no aale nie wykupilam jej bo okresu do tej pory się nie doczekałam

f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
  • zoi Przyjaciółka

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)

nescafe, super pomysł z tabelką. Dodałam Cie do przyjaciółek, jak mnie zaakceptujesz, to wyślę Ci moje dane:)

Ja przez pierwsze dni schudłam kilogram, zupełnie nie chciało mi się jeść, ale od dziś chyba coś ruszyło, bo obudziłam się głodna:)

Strasznie kiepsko z tymi wózkami i złodziejami. Nie wiem jakim trzeba być sku****, żeby wózek ukraść;/

3i4915nmmuxpuqvj.png
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    QUOTE=okti89]przed zajściem w ciąże właśnie się wyleczylam z infekcji i zapobiegawczo po globulkach mialam smarować trivagin... Nawet mialam przepisaną jakoś speckjalną jedną globulkę którą się aplikuje po okresie no aale nie wykupilam jej bo okresu do tej pory się nie doczekałam[/QUOTE]

W ciazy to sie czesto dostaje infekcji. Ale sie ma co martwic. Na wizycie lekraz kuknie i nawet jak infekcja to lekarz da odpowiednie leki aby nie zaszkodzily. A Ty idzesz jeszcze na ta bete? Mi sie wydaje ze jak raz to laboratorium raz to, to tylko sie niepotrzebnie nastraszylas!! Glowa do gory!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    A w ogóle dziewczyny, to ja dziś umieram :( całą noc nie spałam, bo koszmarnie mnie mdliło. A teraz jak tylko włożę coś do buzi (bez skojarzeń proszę :P) to od razu odruch wymiotny :( Macie jakieś pomysły? BŁAGAM! Tylko od razu mówię, że imbir nie wchodzi w grę - rzygam po nim dalej niż widzę... :|

Dla mnie od 1szej ciąży nr 1 jest cytryna :)
    Ja ją wącham, liże, albo troszkę wyciskam do wody i po pół łyczka sobie popijam :)

mycha89, justyna14 lubią tę wiadomość

• nescafe Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Kochanie 4 pietro

No to wyiberz lekki wozek. No co zrobic jak takie czasy ze kradna :(:(

• nescafe Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoi wrote:
    Hej:)

nescafe, super pomysł z tabelką. Dodałam Cie do przyjaciółek, jak mnie zaakceptujesz, to wyślę Ci moje dane:)

Ja przez pierwsze dni schudłam kilogram, zupełnie nie chciało mi się jeść, ale od dziś chyba coś ruszyło, bo obudziłam się głodna:)

Strasznie kiepsko z tymi wózkami i złodziejami. Nie wiem jakim trzeba być sku****, żeby wózek ukraść;/

Akceptowane ;)

• zoi Przyjaciółka

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dane wysłane:)

Dziewczyny wymyśliłam, żeby do tabelki dodać jeszcze czy mamy inne dzieci i ile się staraliście z Waszymi partnerami o tą ciążę:)

3i4915nmmuxpuqvj.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    No to wyiberz lekki wozek. No co zrobic jak takie czasy ze kradna :(:(
    Ogolnie bede miala wesolo, bo bede na spacer wychodzic z naszym pierwszym dzieckiem-psem- i naszym maluszkiem

le'nutka lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ