Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
JustyśkaG wrote:jA Tak nieśmiało Ale w gazetce wózki widziałam takie fajowe W ogóle rzeczy dla dzidzi sa słodkie
-
JagoodkaK wrote:U nas kradna wozki na potęgę i zastanawuam sie, czy nie kupic jakiegos na allegro tanszego, co i tak nie zmienia faktu, ze te za 3 tys to mi sie baaaardzo podobaja, lozeczka tez sa takie urocze. Ehhh obym doczekala....
Jak to kradna?? -
Dziewczyny
żółty śluz to oznaki infekcji?
Dodam że zawsze z tym mialam problemy...
I czyżby teraz to samo? O higienę dbam trivaginem się aplikuje ... i znowu by mnie to cholerstwo dopadło;/ -
okti89 wrote:Dziewczyny
żółty śluz to oznaki infekcji?
Dodam że zawsze z tym mialam problemy...
I czyżby teraz to samo? O higienę dbam trivaginem się aplikuje ... i znowu by mnie to cholerstwo dopadło;/
Moze ale nie musi byc infekcja. A szczpie cie albo cos? Chcesz sie wpisac do tabeli? Kiedy masz wizyte? -
przed zajściem w ciąże właśnie się wyleczylam z infekcji i zapobiegawczo po globulkach mialam smarować trivagin... Nawet mialam przepisaną jakoś speckjalną jedną globulkę którą się aplikuje po okresie no aale nie wykupilam jej bo okresu do tej pory się nie doczekałam
-
Hej:)
nescafe, super pomysł z tabelką. Dodałam Cie do przyjaciółek, jak mnie zaakceptujesz, to wyślę Ci moje dane:)
Ja przez pierwsze dni schudłam kilogram, zupełnie nie chciało mi się jeść, ale od dziś chyba coś ruszyło, bo obudziłam się głodna:)
Strasznie kiepsko z tymi wózkami i złodziejami. Nie wiem jakim trzeba być sku****, żeby wózek ukraść;/ -
QUOTE=okti89]przed zajściem w ciąże właśnie się wyleczylam z infekcji i zapobiegawczo po globulkach mialam smarować trivagin... Nawet mialam przepisaną jakoś speckjalną jedną globulkę którą się aplikuje po okresie no aale nie wykupilam jej bo okresu do tej pory się nie doczekałam[/QUOTE]
W ciazy to sie czesto dostaje infekcji. Ale sie ma co martwic. Na wizycie lekraz kuknie i nawet jak infekcja to lekarz da odpowiednie leki aby nie zaszkodzily. A Ty idzesz jeszcze na ta bete? Mi sie wydaje ze jak raz to laboratorium raz to, to tylko sie niepotrzebnie nastraszylas!! Glowa do gory! -
nick nieaktualnystardust87 wrote:A w ogóle dziewczyny, to ja dziś umieram całą noc nie spałam, bo koszmarnie mnie mdliło. A teraz jak tylko włożę coś do buzi (bez skojarzeń proszę ) to od razu odruch wymiotny Macie jakieś pomysły? BŁAGAM! Tylko od razu mówię, że imbir nie wchodzi w grę - rzygam po nim dalej niż widzę...
Dla mnie od 1szej ciąży nr 1 jest cytryna
Ja ją wącham, liże, albo troszkę wyciskam do wody i po pół łyczka sobie popijammycha89, justyna14 lubią tę wiadomość
-
zoi wrote:Hej:)
nescafe, super pomysł z tabelką. Dodałam Cie do przyjaciółek, jak mnie zaakceptujesz, to wyślę Ci moje dane:)
Ja przez pierwsze dni schudłam kilogram, zupełnie nie chciało mi się jeść, ale od dziś chyba coś ruszyło, bo obudziłam się głodna:)
Strasznie kiepsko z tymi wózkami i złodziejami. Nie wiem jakim trzeba być sku****, żeby wózek ukraść;/
Akceptowane