Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nescafe wrote:Nom wlasnie Jest pelno takich kobiet i wszystko jest dobrze. Rozumiem ze trzeba ograniczyc noszenie. Ale ciezko przeciez jak sie jak sam na sam z dzieckiem, wytlumaczyc roczniakowi ktory nie rozumie ze go nie dzwigniesz . Pewnie raczkuje szybko co??
mknie jak błyskawica he he
zobaczymy czy z czasem mu kroku dotrzymam
A ty masz juz dzieci?inessa lubi tę wiadomość
-
jovi81 wrote:kark: ja właśnie w pierwszej ciąży fruwałam z mężem w skowronkach i wiadomość o jej utracie była dla nas szokiem i koszmarem bo nie braliśmy tego pod uwagę, w drugiej ciąży od początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona i jak ją straciłam to było mi jakoś łatwiej się z tym pogodzić bo nie miałam zbyt dużych nadziei i planów. Ale wiadomo każda z nas jest inna...
Wiadomo że na pewne rzeczy nie mamy wpływu ale to w głowie siedzi. Przepraszam że Was tak dołuje - taki nastrój dzisiaj mam
Ja cie rozumiem. Tez sie zastanawiam co tam zobacze na tym usg. Przeciez moze byc dobrze ale wcale nie musi. Ty stracialas malenstwo 2 razy . To jest ci jeszcze ciezej uwierzyc ze bedzie dobrze!! Ale kochana bedzie dobrze. Musi byc dobrze. Limit pecha wczerpany ! Przytulam :*:*inessa, jovi81 lubią tę wiadomość
-
Rzodkiewka dokładnie wiem co czujesz, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:*
Rzodkiewka lubi tę wiadomość
-
Rzodkiewko, mysl pozytywnie, my tu wszystkie jestesmy z Toba
Dzis troche poszalalam, najpierw do klienta z towzrem, pozniej pranie, chodzenie po sklepach i sprzatanie, dopiero co sie polozylam.
Do tego dzisiejszy paskudny bol podbrzusza i kregoslupa, ze musialam wziac nospe, ale wyczytalam w waszych komentarzach, ze mozna ja stosowac, wiec stres odpuscil. -
nick nieaktualny
-
Rzodkiewka będzie dobrze :*
znajoma poroniła 3 razy, trzecie dziecko musiała urodzić w 5miesiącu (zrobili nawet mu zdjęcie co mnie dziwi), w końcu doczekała się i ma dwójkę dzieci po czasie powiedziała, że przez lekarza nie donosiła tych ciąż, szczególnie tej z 5 miesięcznym dzieckiem. Każda w końcu zostanie matką, porażki tylko umacniają, szczerze wolałabym poronić wczesną ciążę niż mieć ciężko chore dziecko...Rzodkiewka, kark, JustyśkaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
justysia90 wrote:Witajcie z rana,
Miałam dziś dziwny sen,że urodziłam córkę ale ona przez 1 kilka godzin ma być plastikowa jak lalka.
Mi już faktycznie siada na psychikę
Dziwne sny...coś o tym wiem:)nescafe lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Hej mi oczywiście się snią plamy i krewc na gaciach. Jak narazie nie wybiegam daleko w przyszłość myśląc czy to chłopiec i dziewcznka jak urodze itd.. Ważna jest dla mnie teraz rzeczywistość i co się obecnie wydarzy
Spokojnej niedzieli dziewczynki:* -
Czesc kochane,
Mulan- mierze tempke, dzis tylko dluzej spalam i sobie opuściłam.
Wczoraj byli u nas znajomi i dowiedzieli sie o ciazy, fszie u nas ona hest tak wczesna, ze boje sue pomyslec, co moze sie stac i jak wiele przed nami:/
Ehhhh chyba dzis zly humor bedzie mi towarzyszyl, pobiegne do apteki po test i sprawdze xzy ciacgle sa dwie kreski...