Wrześniowe mamusie 2014
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Matko Rzodkiewko badz dobrej mysli moze to jakies chwilowe prolblemy trzymaj sie tam!Rzodkiewka wrote:Hej dziewczyny,dawno nie pisalam...Gratuluje Wam wszystkim, ze jest ok i zycze Wam zeby tak bylo dalej...Ja o sobie niestety nie mam dobrych wiesci-wyladowlam dzisiaj w szpitalu z lekkim lrwawieniem i bolem brzucha...Na usg okazalo sie ze pecherzyk jest ale nie ma zarodka. Musze zostac w szpitalu na podtrzymaniu i jesli sie nie uda uratowac fasolki to czeka mnielyzeczkowanie...Prosze dziewczyny trzymajcie za nas kciuki no jestem zalamana;(
 A mi wkoncu udalo sie kimnac chociaz godz od razu lepiej ale umieram z nudow moj M jest u kuzynka od rana i jakies panele zakladaja i za ok 2 godz dopiero bedzie:(
  Rzodkiewka, inessa lubią tę wiadomość Rzodkiewka, inessa lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Kochana mam to samo, jeszcze głupia się naczytałam o pustym jajeczku ...ehhh ...już momentami sama nie mam do siebie siłyverynice wrote:Cześć Mamuśki Jak tam? Poczytałam wcześniej parę postów wyżej, że się jedna z Was martwi tzn nie dowierza we własne szczęście...mam tak samo Jak tam? Poczytałam wcześniej parę postów wyżej, że się jedna z Was martwi tzn nie dowierza we własne szczęście...mam tak samo Każda wizyta w toalecie jest strachem i obserwowaniem papieru toaletowego... Każda wizyta w toalecie jest strachem i obserwowaniem papieru toaletowego... Boję się poronienia... to moja pierwsza ciąża i po tak krótkim czasie starań że aż jest to zbyt piękne aby było prawdziwe.. Boję się poronienia... to moja pierwsza ciąża i po tak krótkim czasie starań że aż jest to zbyt piękne aby było prawdziwe..   inessa lubi tę wiadomość inessa lubi tę wiadomość
- 

A co do terminu to wg Owu 21 września 
 P.S. 22 mam urodzinki więc piękny prezent urodzinowy   inessa, AnkaK, mulan44 lubią tę wiadomość inessa, AnkaK, mulan44 lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ja już nie mogę się doczekać pierwszego USG No i mam nadzieję że tego 14 lutego to już usłyszę bijące serduszko No i mam nadzieję że tego 14 lutego to już usłyszę bijące serduszko   inessa lubi tę wiadomość inessa lubi tę wiadomość
- 

staraczka wrote:Witam nowe dziewczyny w naszych skromnych progach 

200 odezwij sie co u ciebie !!!

Ja to chyba @ juz nie dostane bo powinnam dostac 2 dni temu , a tez latalam na bete przed @ ktoras napisala ze pierwsza beta wyszla 29 to i tak duza ja pierwsza mialam 18,8 wiec chyba najnizsza z was ktoras napisala ze pierwsza beta wyszla 29 to i tak duza ja pierwsza mialam 18,8 wiec chyba najnizsza z was 

Ja dzis bylam w Opolu w zoo i emek dal mi kierowac matkooo czuje ze zyje po tym nic nie robieniu po transferze matkooo czuje ze zyje po tym nic nie robieniu po transferze 
 Tak sobie czytam poprzednie posty i chciałam powiedzieć że pierwszą betę miałam 8,28   inessa lubi tę wiadomość inessa lubi tę wiadomość
- 

mulan44 wrote:ja mam 7.02 wizyte 

a HCG nie robie, nawet nie mam jak sie wyrwac do laboratorium. no kochana widze że masz podobny tydz. ciąży a na kiedy masz termoin bo nie doczytałam jeszcze no kochana widze że masz podobny tydz. ciąży a na kiedy masz termoin bo nie doczytałam jeszcze   inessa lubi tę wiadomość inessa lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

A tak w ogóle dziewuszki to mam takie pytanko o płeć co byście chciały co byście chciały oczywiście wiadomo aby było zdrowe, ale jak już zdrowe będzie to... oczywiście wiadomo aby było zdrowe, ale jak już zdrowe będzie to...   inessa lubi tę wiadomość inessa lubi tę wiadomość
- 

Ja chciałabym pierwszego syna - żeby później córci pilnował hahahaha hahahaha AnkaK, inessa lubią tę wiadomość AnkaK, inessa lubią tę wiadomość
- 

No to kochana lecimy we dwiemulan44 wrote:a ja jeszcze nie pisałam
 tez na 21.09 

ja zdecydowanie chłopaka wole ten sam termin ten sam termin   inessa lubi tę wiadomość inessa lubi tę wiadomość