Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzodkiewka wrote:Hej dziewczyny,dawno nie pisalam...Gratuluje Wam wszystkim, ze jest ok i zycze Wam zeby tak bylo dalej...Ja o sobie niestety nie mam dobrych wiesci-wyladowlam dzisiaj w szpitalu z lekkim lrwawieniem i bolem brzucha...Na usg okazalo sie ze pecherzyk jest ale nie ma zarodka. Musze zostac w szpitalu na podtrzymaniu i jesli sie nie uda uratowac fasolki to czeka mnielyzeczkowanie...Prosze dziewczyny trzymajcie za nas kciuki no jestem zalamana;(
A mi wkoncu udalo sie kimnac chociaz godz od razu lepiej ale umieram z nudow moj M jest u kuzynka od rana i jakies panele zakladaja i za ok 2 godz dopiero bedzie:(
Rzodkiewka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
verynice wrote:Cześć Mamuśki Jak tam? Poczytałam wcześniej parę postów wyżej, że się jedna z Was martwi tzn nie dowierza we własne szczęście...mam tak samo Każda wizyta w toalecie jest strachem i obserwowaniem papieru toaletowego... Boję się poronienia... to moja pierwsza ciąża i po tak krótkim czasie starań że aż jest to zbyt piękne aby było prawdziwe..
inessa lubi tę wiadomość
-
A co do terminu to wg Owu 21 września
P.S. 22 mam urodzinki więc piękny prezent urodzinowyinessa, AnkaK, mulan44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już nie mogę się doczekać pierwszego USG No i mam nadzieję że tego 14 lutego to już usłyszę bijące serduszko
inessa lubi tę wiadomość
-
staraczka wrote:Witam nowe dziewczyny w naszych skromnych progach
200 odezwij sie co u ciebie !!!
Ja to chyba @ juz nie dostane bo powinnam dostac 2 dni temu , a tez latalam na bete przed @ ktoras napisala ze pierwsza beta wyszla 29 to i tak duza ja pierwsza mialam 18,8 wiec chyba najnizsza z was
Ja dzis bylam w Opolu w zoo i emek dal mi kierowac matkooo czuje ze zyje po tym nic nie robieniu po transferze
Tak sobie czytam poprzednie posty i chciałam powiedzieć że pierwszą betę miałam 8,28inessa lubi tę wiadomość
-
mulan44 wrote:ja mam 7.02 wizyte
a HCG nie robie, nawet nie mam jak sie wyrwac do laboratorium.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak w ogóle dziewuszki to mam takie pytanko o płeć co byście chciały oczywiście wiadomo aby było zdrowe, ale jak już zdrowe będzie to...
inessa lubi tę wiadomość
-
Ja chciałabym pierwszego syna - żeby później córci pilnował hahahaha
AnkaK, inessa lubią tę wiadomość
-
mulan44 wrote:a ja jeszcze nie pisałam
tez na 21.09
ja zdecydowanie chłopaka woleinessa lubi tę wiadomość