Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynescafe wrote:Dzien dobry
Kto ma jutro wizyte??
Mulan44 a Ty jeszcze mierzysz??
Dziewczyny ale macie snyMam nadzieje, ze po usg wszytkie beda mialy dobre wiadomoci i sie pozytywnie nastawimy.
Witajcie Kochane, też mam dziwne sny i co ciekawe od pewnego czasu pamietam wszystkie, ja jeszcze jakos wyraźnie nie przytyłam, ale mam taki apetyt że zapewne niedługo będzie to widać na wadze. W ogóle osoby które wiedzą o ciązy mówia że już widać i ja sama też to widzę jakoś tak mnie wybrzuszyło
, myślicie że to możliwe czy to zwyczajne wzdęcia ?
nescafe ja mam jutro wizyte u lekarza i z tego co pamiętam to jeszcze jovi89 i karkWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 09:51
-
ja też mam jutro wizytę
ciekawa jestem co zobaczę
a jeśli chodzi o tycie to ja na razie schudłam 2 kg:)
i też mam dziwne sny, czasem erotyczne a czasem masakrycznie straszne. Ostatnio śniło mi się, że lwy uciekły z ZOO i uciekaliśmy przed nimi, a jeden z nich wykopał sobie spod ogrodzenia ciało małej dziewczynki ubranej w białą sukienkę żeby ją zjeść. Masakra... -
Pewnie jeszcze ktroas ma wizyte
W tym tygodniu to dzienie po kilka z nas na usg smiga
Wiec akuszerka , jovi i PIpek i jeszcze jak ktos jutro leci sie badac (niech da znac ze idzie) trzymam kciki za same dobre info.kark, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nescafe wrote:Mamy czas na tycie. A jak ktoras ma wymioty to i chudnie w I trymestrze. A jak sie czujesz??
-
Hejka wszystkim.
Mulan- mierze tempkę jeszcze. wydaję mi się ,że po wizycie sobie odpuszczę.
Ja wizyte mam we wtorek na 19;00
Ja też mam głupie sny.
Przedwczoraj śniło mi się ,że byłam w szkole i w ciągu godziny miałam zrobić full testów. Oczywiście nic nie umiałam i szukałam w kom gotowych odpowiedzi. No i oczywiście czas się skończył babka zabrała kartki a ją ją od różnych zwyzywałam :)I skąd to się bierze? ha ha
-
nick nieaktualny
-
dba wrote:ja mam syna i w sumie druga płeć jest mi obojętna
i tak dzieci się nie będą dogadywać, bo będzie różnica prawie 7 lat. Najważniejsze by było zdrowe- zdrowia za żadne pieniądze się nie kupi. Będzie synek to będę rządzić całą tą ekipą, a jak będzie córcia to będzie oczko w głowie tatusia
między mną a siostrą jest 9 lat różnicy i dogadujemy się świetnie
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
A moze zrobimy tabelke? Latwiej bedzie pamietac co kiedy gdzie. Znaczy ja moge zrobic, ale wasze infromacje potrzebne. Przyslijcie mi na poczte Nick, imie, wiek, miasto, data wizyty, termin porodu. W pozniejszym czasie jak wszystie beda wpisane udostepnie dla wszytkich. Tak aby kazda, z nas mogla sama edytowac i pisac tam co chce
Np. taka tabela. ( kopiujcie link)
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsIHMP3zRI_EdFlvX01QTU1UaktVU1RkWUJfejZEVVE&usp=sharing -
nescafe wrote:Dzien dobry
Kto ma jutro wizyte??
Mulan44 a Ty jeszcze mierzysz??
Dziewczyny ale macie snyMam nadzieje, ze po usg wszytkie beda mialy dobre wiadomoci i sie pozytywnie nastawimy.
okropne
a 2 dni po ostatnim takim śnie dostałam plamień - ZAWAŁ! Ale serducho jeszcze biło więc mam nadzieję, że to tylko obawy a nie sny prorocze..
A w ogóle dziewczyny, to ja dziś umieramcałą noc nie spałam, bo koszmarnie mnie mdliło. A teraz jak tylko włożę coś do buzi (bez skojarzeń proszę
) to od razu odruch wymiotny
Macie jakieś pomysły? BŁAGAM! Tylko od razu mówię, że imbir nie wchodzi w grę - rzygam po nim dalej niż widzę...
nescafe, JustyśkaG lubią tę wiadomość
-
nescafe wrote:Mamy czas na tycie. A jak ktoras ma wymioty to i chudnie w I trymestrze. A jak sie czujesz??
nescafe lubi tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Myslalyscie juz cos o wozku, lozeczku i ogolnie pokoiku dla maluszka ?
Ale w gazetce wózki widziałam takie fajowe
W ogóle rzeczy dla dzidzi sa słodkie
nescafe, JagoodkaK, AnkaK, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nescafe wrote:A moze zrobimy tabelke? Latwiej bedzie pamietac co kiedy gdzie. Znaczy ja moge zrobic, ale wasze infromacje potrzebne. Przyslijcie mi na poczte Nick, imie, wiek, miasto, data wizyty, termin porodu. W pozniejszym czasie jak wszystie beda wpisane udostepnie dla wszytkich. Tak aby kazda, z nas mogla sama edytowac i pisac tam co chce
Np. taka tabela. ( kopiujcie link)
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsIHMP3zRI_EdFlvX01QTU1UaktVU1RkWUJfejZEVVE&usp=sharingnescafe lubi tę wiadomość
-
Muszę udostępnić komp mojemu ukochanemu i później do Was wracam. A przy okazji zjem śniadanko bo niedawno się obudziłam