X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    A to my :-)

2z59h7n.jpg

30mbwqu.jpg

287ksj7.jpg

Dzis rano wazylam 65 kg:-) do wieczora jeszcze pewnie z 2 kg dojdą :-)

Jak ty pięknie wyglądasz, zgrabna figurka i brzuszek rewelacja! :D

201703012752.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula i Nelus dziekuje za miłe słowa:-) to forum to tez czasami taka mała terapia:-)

Tak jak mówiłam po grillu 2,5 kg na plusie ale co poradzę ze mi ta kiełbasa z grilla tak smakuje:-) i do tego wiadro wody. Zauważyłam ze im dłużej siedzę w upale tym większa sie robię tak jak bym puchła wiec pewnie lipiec i sierpień to albo rano bede wychodzić albo po tym największym słońcu.

Betinka zazdroszczę męża! Nie żebym na mojego narzekała ale nigdy nie był romantykiem :-)

Paula55 lubi tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej justynka :) ojj oby sie pogoda poprawila bo dzis mam taki humor ze ryczec mi sie chce o byle co :(
    Wogole to tak sie wkurzylam... Mielismy jutro jechac na ten baby market ale dobrze ze spr date... Bo pojechali bysmy pocalowac klamke!
    Moj osiolek okazalo sie tak spr ze tam gdzie chcemy jechac jest za mies :/ mega sie wkurzylam tylko...

Kurde musze sobie znalezc jakies zajecie na niepogode :P

Ojj to super ze malutka taka zywotna dzis :)

justyna14 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nic straconego skoczycie za miesiac :-) co ja mam powiedzieć jak poza kilkoma ciuszkami i trampkami nie mam kompletnie nic! :-)

atdci09kamv7205a.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Paula i Nelus dziekuje za miłe słowa:-) to forum to tez czasami taka mała terapia:-)

Tak jak mówiłam po grillu 2,5 kg na plusie ale co poradzę ze mi ta kiełbasa z grilla tak smakuje:-) i do tego wiadro wody. Zauważyłam ze im dłużej siedzę w upale tym większa sie robię tak jak bym puchła wiec pewnie lipiec i sierpień to albo rano bede wychodzić albo po tym największym słońcu.

Betinka zazdroszczę męża! Nie żebym na mojego narzekała ale nigdy nie był romantykiem :-)

Pociesze cie ze ja dzis caly dzien zajadam smutki :) na wage nawet nie wchodze zeby sie nie dobijac :p
    Ja tam mimo wszystko zazdroszcze wam pogody :) wole jak jest gorac niz jak leje NON STOP...
    Dzis przeczytalam text ktory idealńie oddaje pogode w szkocji:

KOCHAM LATO W SZKOCJI....
    TO NAJPIEKNIEJSZY DZIEN (!) ROKU :P

stardust87 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• betina89 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie jesteście same;D Ja póki co też mam mało rzeczy. Po obronie zacznę szaleć;D

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Paula nic straconego skoczycie za miesiac :-) co ja mam powiedzieć jak poza kilkoma ciuszkami i trampkami nie mam kompletnie nic! :-)

Wiem kochana. Ale to miala byc bardziej taka terapia zeby humor sobie poprawic :P
    No coz... Jutro chyba za golabki sie wezme :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gołąbki! Mmmmmm ale bym zjadła! Moja teściowa robi pyszne! U nas jutro 30 stopni i samo słońce ale obiecałam ze zrobie rosół i polędwiczki cielęce w sosie własnym z ziemniaczkami młodymi wiec sie pewnie ugotuje w ten upał. Dobrze ze mam dmuchawe z tamtego roku to moze troche mnie ochłodzi :-)

atdci09kamv7205a.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz dzis rosolek zrobilam :) z kaczuszki :)

A golabki zrobie i zamroze bedzie na zas... A jutro to wlasnie nie wiem co tu ugotowac...
    Mam fasolke szparagowa i mlode ziemniaczki... Ale moze do tego mojemu cos z piersi z kurczaka zrobie a sobie jajeczko sadzone.... :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku pamietam ze jak byłam młodsza to jajko sadzone z mizeria i młodymi ziemniakami to moj ulubiony obiad był! Ja tez jak robię rosół to z kaczki mmm zupełnie inny w smaku co? :-)

atdci09kamv7205a.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj inny. Pyszny wyszedl. Ostatnio pierwszy raz w zyciu robilam piers... Bo cala kaczke kupilismy... No mieso totalnie inne w smaku ale dobre :)

A ja ogorkow surowych nie tkne od kad pamietam... Mam na nie (nawet zapach) odruch wymiotny nad ktorym ńie panuje :/
    Natomiast kiszone uwielbiam :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula może odpuśćmy temat jedzenia na wieczor, bo bede musiała buszować w lodowce:-)

Podjechalam do centrum po makaron ja jutro i po tym upale jest tak przyjemnie, ludzie zaczyna do miasta wychodzić, sama chętnie bym powiedziała gdzies w przyknajpkowych ogródkach ale niezręcznie sie czuje wsród ludzi, którzy wyszli sie napić i poimprezowac a ja z brzuchem:-/ wiec grzecznie wróciliśmy do domu bo z brzuchem mi nie wypada sie szwedac... :-)

atdci09kamv7205a.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha jesyem za bo ja juz glodna sie robie :P

Czemu mowisz ze z brzuszkiem niezrecznie??? Ja bym chetnie gdzoes posiedziala ale tu u nas o tej porze to juz wszyscy narypani :/ szkoci sa w piciu gorsi ńiz Rosjanie! Bez kitu...
    Tu raczej sie nie siedzi tak jak w Pl wlasnie w ogrodku przy kanjpće z calymi rodzinami.... A jesli juz to rzadko. Czesciej ida sie poprostu nawalic i tyle :/

betina89 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze bo jak nie byłam jeszcze w ciazy to nie przypominam sobie zeby jakieś ciężarne szwedaly sie o 22 w takich miejscach :-)

atdci09kamv7205a.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uważam, że tak wieczorkiem do ogródka na rynku można wyjść posiedzieć z mężem. Grzecznie napić się soczku a mąż piwka;) Nie róbmy się więźniarkami ;D Nikt nie karze nam o 24 wracać do domu ;D

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokladnie :) tez uwazam ze mamy po 18 lat i do domu wracac o 22 nie musimy :)
    Trzeba teraz kozystac bo pozniej z noworodkiem bedzie gorzej o tej godz wyjac :P

Nelus lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Nelus Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam nie przesadzajmy! Wypada nam wychodzic wieczorem nawet jesli wszyscy dookola pija! Wazne ze Ty tego nie robisz! Jak bylam teraz w poznaniu to siedzialam na ogrodku z kumpelami do 23 I jakos nikt sie na mnie dziwnie nie patrzyl. Tydz temu bylam nawet w pubie, bo moj chlopak szedl do kolegow I nie chcial mnie zostawiac samej w domu. Ogladalismy mecze, oni pili a ja zjadlam sobie kilka przystawek popijajac sokiem ze swiezych owocow! Tutaj nikt w miejscach publicznych nie pali fajek wiec co mi szkodzi z nimi posiedziec... Jedynie nie poszlabym na typowa impreze bo wiadomo ze to jest niebezpieczne!

betina89 lubi tę wiadomość

201703012752.png
  • Zaczarowana Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, bo już zaczynałam się martwić, że dziecko głodzę :P Chociaż wydaje mi się, że jem normalnie, nie chodzę głodna, aczkolwiek muszę przyznać, że ostatnio żywię się przede wszystkim truskawkami z jogurtem naturalnym, bo na działce nam trochę ich rośnie, a małpy szybko się psują, więc robię w domu za truskawkowy odkurzacz ;)

Byłam dziś z rodzicami na działce. Pogoda boska, taka jaką uwielbiam. Słoneczko i gorąco :) Ja leżałam na kocu, a rodzice robili w kwiatkach i warzywach. Pożegnałam się też z babcią i dziadkiem. Dziadek popłakał się :( , aż serce mi się krajało jak widziałam jego drżącą brodę i łzy, on uchodzi zawsze za "szorstkiego" człowieka, a w głębi duszy jest taki wrażliwy. Boję się kolejnych pożegnań. Najgorsze będzie z rodzicami, a z mamą to już w ogóle...

Córcia <3
    dxomtv735zv5mpm2.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczarowana..jakoś mi się smutno zrobiło. Bo mi został już tylko dziadek i od razu miałam pożegnanie inne w głowie:( Rodziców ze strony mamy w ogóle nie pamiętam, bo zmarli kiedy miałam 3 latka. A babcia, która z nami mieszkała w zeszłym roku... :'(

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Zaczarowana Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betina89, przykro mi że obudziłam w Tobie takie smutne wspomnienia. Przytulam.

Córcia <3
    dxomtv735zv5mpm2.png
‹‹ 786 787 788 789 790 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ