Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:A mnie nerka napiernicza
mialam robic dzis golabki i nie wiem co z tego bedzie
Witam niedzielnie!
Kochana, jako ze z nerka jestem na biezaco - najpierw wez ciepla kapiel dluzsza, potem przyjmij pozycje na czworaka i bujaj biodrami na boki. Powinno pomoc!
Lo, nie martw sie waga! Jak bedziesz karmic piersia,to szybciutko zrzucisz. Dieta bedzie musiala byc delikatna, a do tego synteza pokarmu wymaga wiele zapasow i energii od organizmu. Bedzie dobrzeJa sie z moich 17 kg smieje,ze jestem jak wieloryb, bo wiem,ze to szybko spadnie
Jagoodka,nie martw sie! Moj synek w taka pogode tez spi jak susel. Sprobuj dzidzie sprowokowqc truskawkami, na mojego dzialaja jak amfetaminaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 12:08
JagoodkaK lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Betinka zdrzemnelam sie teoszke i chwile nie bolalo ale poszlam robic obiad i znow boli
chyba zostane dzis w lozku...
Kapieli nie moge wziac bo cholera nie mamy wamnyboli mnie tylko prawa strona....
I pewnie nic nie moge wziac co by mi pomoglotyle czasu nic mi nie bylo to masz babo placek
-
Dzień dobry mamusie
My wczoraj aktywny dzień, bo od rana na festynie w szkole mojej siostry - zdawała na kartę rowerową więc ją poszłam dopingowaćO 14 wróciłam do domu bo było mi za gorąco, a o 17 jechaliśmy do mojego wujka na wielkiego rodzinnego grilla z okazji jego imienin...zlądowaliśmy do domu o 23!
Mąż też mi niespodziankę zrobił bo miał być całą sobotę i całą niedzielę od 8 do 20 na uczelni...a tu niespodzianka, wczoraj wrócił o 14, dzięki czemu mogliśmy pojechać razem do wujka, a dziś stwierdził, ze nie idzie wcale i sobie spędzamy wspólną niedzielę
Pogoda piękna
I na koniec - my z wczoraj
Paula55, Gosia19, Karolaaa91, Fipsik, Migotka22, betina89, stardust87, aswalda, Io, Szonka, madiiiii, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja już po spacerku, boże ale gorąc!!!! na wizyte do lekarza chyba dotrę nieźle opalona bo jak tu sie nie opalić jak tyle słońca! nawet pomoczylam nóżki w jeziorze, teraz troche wylegiwania na leżaczku i jakiś obiad! ale aż jeść się nie chcę tak gorąco
jak ja lubię taką pogodę
-
Dziękuję za miłe słowa
Karola, te spodenki jeansowe to są moje spodneki z ubiegłego roku z Cropp TownWeszłam w nie bez problemu, suwak zapięłam też ale jak zapięłam guzik to było ciasno, więc zrobiłam mały myk i zapięłam guzik na gumkę recepturkę - spodenki się trzymały a jak siadałam go gumka się naciągała i nic nie cisnęło
Polecam ten sposób ale niestety to dłuższych bluzek, które zakryją ciążowy myk
-
JagoodkaK wrote:A ja zaczynam byc niespokojna. Malutka dziś bardzo malo sie rusza. Od 9 poczulam moze 3 moze 4 ruchy
Ważne, że w ogóle się rusza
-
Paula55 wrote:Betinka zdrzemnelam sie teoszke i chwile nie bolalo ale poszlam robic obiad i znow boli
chyba zostane dzis w lozku...
Kapieli nie moge wziac bo cholera nie mamy wamnyboli mnie tylko prawa strona....
I pewnie nic nie moge wziac co by mi pomoglotyle czasu nic mi nie bylo to masz babo placek
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:A ja zaczynam byc niespokojna. Malutka dziś bardzo malo sie rusza. Od 9 poczulam moze 3 moze 4 ruchy
Moja też nie jest już tak aktywna, przez 2 dni wcale nie kopała tylko strasznie się przeciągała, ale za to wczoraj i dziś trochę bardziej szalałalekarz powiedział że to normalne, że dzidzia jest już duża i nie ma już miejsca
-
Dziewczyny mam pytanie zupełnie z innej beczki. Jak postępować na wypadek ugryzienia przez mrówke czy np komara czy to moze być groźne. Wczoraj bajtneła mnie mrówka chyba czarna i taki mam placek na nodze i swędzi, nigdzie na necie nie mogę znaleźć informacji jak to jest w ciąży ?
-
stardust87 wrote:mój też dziś bardzo spokojny, nawet jak się poruszy (co kilka godzin) to bardzo delikatnie i malutko. Ale to chyba przez pogodę. Ja też dziś ledwo żywa, to co się maluchom dziwić
Ważne, że w ogóle się rusza
nic sie nie chce ale i tak lubie taka pogode.
Nasz przed wczorajszy brzuś
Gosia19, Paula55, Karolaaa91, stardust87, Kaarolina, Ewi25 lubią tę wiadomość