Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczynki mam na oku jeden zestaw, a mianowicie łóżeczko białe z szufladą 60x120cm, materac TRIO LATEX - COMFORT 120cm x 60cm - grubość 12cm (pokrowiec Basic, innowacyjna, 5 strefowa konstrukcja) i 11 elementowa pościel która zawiera: (poszewkę na kołdrę, poszewkę na poduszkę, ochraniacz, poduszkę antyalergiczną, pościel antyalergiczną, falbanę maskującą, prześcieradło bawełniane z gumką, podkład do łóżeczka, ceratkę higieniczną, myjkę i przytulak z włókna bambusowego). Cena za ten zestaw kosztuję 549zł.
Hmmm.... myślicie że ta okazja jest warta kupna? -
Szczeźe?? Ja wolala bym kupic osobno lozeczko, materac a z tej poscieli tylko to co tak naprawde potrzebujesz...
Ja np nie chce zadbych baldachimow, falbanek i tych innych pierdolek
Wolalam kupic 2 kpl poscieli i do jednej kupic spiworej w tym samym wzorze a do drugiej rozek
Ale jesli potrzebujesz te wszystkie gadżety to i moze to wychodzi taniejmadiiiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Szczeźe?? Ja wolala bym kupic osobno lozeczko, materac a z tej poscieli tylko to co tak naprawde potrzebujesz...
Ja np nie chce zadbych baldachimow, falbanek i tych innych pierdolek
Wolalam kupic 2 kpl poscieli i do jednej kupic spiworej w tym samym wzorze a do drugiej rozek
Ale jesli potrzebujesz te wszystkie gadżety to i moze to wychodzi taniej
No to chyba dokupię osobno materac, łóżeczko i 2 komplety pościeli z obszyciami -
Gosia19 wrote:Dziewczynki mam na oku jeden zestaw, a mianowicie łóżeczko białe z szufladą 60x120cm, materac TRIO LATEX - COMFORT 120cm x 60cm - grubość 12cm (pokrowiec Basic, innowacyjna, 5 strefowa konstrukcja) i 11 elementowa pościel która zawiera: (poszewkę na kołdrę, poszewkę na poduszkę, ochraniacz, poduszkę antyalergiczną, pościel antyalergiczną, falbanę maskującą, prześcieradło bawełniane z gumką, podkład do łóżeczka, ceratkę higieniczną, myjkę i przytulak z włókna bambusowego). Cena za ten zestaw kosztuję 549zł.
Hmmm.... myślicie że ta okazja jest warta kupna?
Ale to wszystko nowe? Tzn najważniejsze, żeby materac był nowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 19:27
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Wydaje mi się, że tak, bo ja za samo łóżeczko zapłaciłam 200zł (tylko dlatego, że w promocji było, normalnie 250zł), a za materac zapłacimy jakieś 350 zł (lateks albo termopianka, jeszcze nie wiem) więc u mnie już jest 550zł, a to bez pościeli i dodatków..
Ale to wszystko nowe? Tzn najważniejsze, żeby materac był nowy.
Przypadkiem ten zestaw wyczaiłam z allegro, a wiesz co, dam ci linka, może akurat będziesz czymś zainteresowana
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4310346319&ars_source=ars&ars_socket_id=9&ars_rule_id=74 -
mi sie wydaje ze ten materac nie jest caly z lateksu, czesc lateksowa pewnie jest niewielka... ja dalam za łóżeczko z szuflada dobrej firmy używane w idealnym stanie 150zl a za materac caly lateksowy firmy hevea 230zl
wieć wyszło w sumie 380zl (no plus klin poduszkę 30zł i inne bajery to więcej)
-
Paula, jak nie masz wanny, to pod prysznicem postoj, strumien na plecy. Z doswiadczenia wiem,ze nospa nic na nerke nie daje. Teraz nam pozostaje kapiel/ prysznic/termofor i odciazenie na czworaka.
Paula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Quatriona powodzenia w nauce... Ehh jak ja sie ciesze ze mam to za soba. Teraz w ciazy mam takiego leńia ze chyba nie dala bym rady :p kiedy sie bronisz? I mozna wiedziec z czego??
Betinka dziekuje Ci kochanajuz czuje sie duzo lepiej
samo przeszlo. Choc czasem zacznie bolec jeszcze ale przechodzi. Moze maly mnie uciska. Ide teraz pod prysznic a na czworaka powiem ci ze posiedziala, troszke i ugla przede wszystkim dla kregoslupa
-
Witam się i ja wieczorową porą
znalazłam chwilę przed snem żeby do Was zajrzeć jeden dzień bez Was i tak ciężko
to uzależnienie
ja dzisiaj cały dzień spędziłam z większością rodziny na grillu nawet między malowaniem udało się wpaść mojemu Mężowi do Nas na chwilkę i bardzo dobrze bo jeden dzień bez Niego i tęskniłam jak wariatka
U Nas pogoda piękna (chociaż wolę osobiście jak jest chłodniej bo się po prostu lepiej czuję) przeleżałam praktycznie cały dzień na leżaczku w cieniu i cieszyłam się widokiem Naszych rodzinnych Maluchów podczas zabawy i to pierwszy raz bez zazdrości bo wiedziałam że niedługo Nasz Krzyś dołączy do Nich
Mój Mały dzisiaj też się mniej rusza najwięcej dawał rano jak przyszła moja siostrzenica się do mnie położyć i przytuliła się do brzucha to Krzyś zaczął Ją okopywać a Ona zdziwiona "Ciocia a co to?' ja Jej odpowiadam że Krzyś kopie i się rusza a Ona 'to On taki mały a już tak mocno kopie? fajnie" i się tak długo przytulała aż przestał kopać
Udanej nocki życzę ja lecę spać bo ledwo na oczy już patrzęPaula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualny
-
Karolinko super ze tak milo spedzasz czas
powiem ci ze ja teraz tez inaczej patrze na dzieci... Wiem ze nasz maluszek czeka na nas a my na niego.
Fajnie bo juz niedlugo bedziesz miala super odswiezone mieszkanko i bedziesz szykowala kacik dla Krzysia
Ja dzis gadalam na skypie z mama bo w koncu zrealizowala prezent odemnie i od brata na 50 ( ktora miala w kwietniu) - lot balonem
I tak mi caly czas przykro ze mńie tam nie maoni griluja, jezfza na wycieczki, na dzialke... A ja tu sama, samiutenka i nawet geby do kogo otworzyc...
Gosia ale brzusio!!! Ja mam bardzo podobnyaz jutro zrobie fotke
Milej nocki dziewczyny tym ktore uciekaja spacGosia19 lubi tę wiadomość
-
padam na ryj a jutro planuje isc na glukoze blee tylko nie wiem czy wstane
u nas dzisiaj cisza na forum. Pewnie jedne grillowaly a drugie podczytywaly czerwcowki hihi coraz bardziej do mnie dociera,ze to juz tuz tuz. Ehh rozmarzylam sie
mnie rowniez spuchla dzisiaj,ale tylko prawa stopa. Jeju oby to nie byly jednak problemy z krazeniem...
Dobranoc Mamusie -
Gosia19 wrote:No to na dobranoc chwalimy się brzusiem, 28 tydzień
chyba Ci mocno wystrzelił do przodu od ostatniego foto, co?
Gosia19 lubi tę wiadomość
-
Gosia19 wrote:No to na dobranoc chwalimy się brzusiem, 28 tydzień
[IMG]http://i61.tinypic.com/ .jpg[/IMG]
Jaki zgrabny ten twoj brzuszek i faktycznie bardzo urosl! Ja mam jeszcze troszke mniejszy, ale kto wie co bedzie za kilka dni Bo wkrocze w 3 trymestr) jejj tez pochwale sie brzuszkiem z tej okazji
)
Gosia19 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Quatriona powodzenia w nauce... Ehh jak ja sie ciesze ze mam to za soba. Teraz w ciazy mam takiego leńia ze chyba nie dala bym rady :p kiedy sie bronisz? I mozna wiedziec z czego??
)
ja też mam strasznego lenia ale jak teraz się nie obronie to pewnie już tego nie zrobię. Obronę mam 21.06. To są studia podyplomowe z grafiki komputerowej:) W październiku zeszłego roku zaczęłam a w grudniu już w ciąży byłam tak mi się złożyło. Całe szczęście że ja nie wymiotowałam bo bym chyba nie dała radę, było mi za to strasznie niedobrze i do tej pory pamiętam jak się ledwo uczyłam na pierwszą sesję
teraz to mój mózg już na dziecku jest skupiony i ciężko go na coś innego przestawić
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:jejku ale duży fajny brzusio
chyba Ci mocno wystrzelił do przodu od ostatniego foto, co?
Ja od początku denerwowałam się, że mam mały brzuszek. Tak na serio zaczął rosnąć po 20 tygodniuAle jak byłam w połowie 6 m-ca, to osoby, które nie wiedziały, ze jestem w ciąży - albo nie zauważały, albo mówiły - "to chyba początek prawda?"