Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka22 wrote:Odebrałam wyniki odciążenia glukozą i się podłamałam
Wynik po 2h 167,37mg/dl
A Ty się kochana nie przejmuj. Już tylko 3 miesiące, a od braku cukru nikt jesscze nie umarłdasz radę
Migotka22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolaaa91 wrote:Skwar jest straszny wstałam dzisiaj wyjątkowo o 6
co u mnie się nigdy nie zdarza:-) wyskoczyłam rano porobiłam zakupy, na obiad dorsz z młodymi ziemniaczkami i siedze w domu, bo tragedia jakaś;-/ Karolina straszne musi być przeziebienie w taką pogodę ;-/ kuruj się szybko!
Paula bierz rachunek i niech kasę oddają, nie daj się i rób awanture!
Betinka super wieści:-)
Migotka kurde jakiś niepoważny ten lekarz, ja rozumiem ,że też chcą odpocząc ale tyle czasu bez zaglądania do malucha? Może idz na konsultację do innego lekarza? Po co się zamartwiać.
Dziewczyny w sobotę biorę ślub cywilny! Aaaaa ja nie wiem jak ja bede wyglądac w sukience ;-/ moj taki przystojniak tak świetnie wygląda w tym garniturze, który zakupił, a ja dalej nie wiem co z moją kiecką dzisiaj miałam mieć przymiarkę i krawcowa nie dzwoni- zaraz sama do niej zadzwonie.
Slub mamy na powietrzu i boję się jaka bedzie pogoda ;-/ takiego upału jak dziś broń boże ale boję się, że bedzie padał deszcz ;-/ ehhh jajko zniosę do soboty.
Ja biorę ślub w lipcu, niestety tak wyszło że Pan Młody obkupił się już praktycznie cały, a ja cóż... mam dylematy
-
Karolaaa91 życzę udanej pogody na ślubie. Wszystkiego najlepszego!!! Na pewno bedziesz pieknie wygladac
Wlasnie odebralam wyniki na czczo 88,6, po 1h 141, po 2h 109. Czyli wydaje sie ok. Zelazo mam 74 (59-158)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 17:20
-
Ja byłam w vision express tylko Ja od razu wiedziałam że muszę mieć okulary na dal więc zrobili takie badanie że aż byłam bardzo zdziwiona trwało ok godzinki ale jak już założyłam odpowiednie okulary to byłam mega pozytywnie zaskoczona a byłam u okulisty i tam wyszło trochę inaczej za słabe okulary mi przepisał tak więc polecam wizytę tam bez okularów wizyta kosztuję 50zł
-
Karolaa to cudowńie ze masz slub na powietrzu!! Ekstra sprawa. Tylko w Pl ciezko przewidziec pogode
Mam nadzieje że ta wam nie pokrzyzuje planowi dzwon do krawcowej
U mnie byla wlasnie kolezanka ktora tez jest w ciazypogadalysmy, wymieńilysmy sie pogladami
fajńie tak moc bez ograniczen gadac komus o tym jak sie czuje, jak maluch itp
ciezarna ciezarna zrozumie
Ona z mezem tez sie o kredyt na dom staraja wiec tez sie info wymieńilysmy
A co do tv to juz nam odp ze mamy go odeslac na ich koszt. Wiec jutro misiek go odsyla. Niech kase oddaja
-
a teraz o powaznych sprawach
karolina kuruj sie i uodparniaj bo co chwile chora biedactwo
betinka extra wiesci teraz tylko do przodu
paulanie deneruj sie sprawa napewno da sie wyjasnic
co do pepka to mam pol na pol
linie juz jakis czas mam boze juz nie pamietam co jescze mialam napisac
a dzidzia moja juz jest glowka do dolu
mika ty sie nie przejmuj obruci sie napewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 18:50
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenka ale fajowa wycieczka
a jak fajnie wygladasz
Mmm czy to kawa mrozona??? Ojjj zjadla bym
Jutro sobie zapodam choc na ta pogode ktora jest u mnie to srednio
Moj lobuz dalej raczej w poprzek. Chyba mu tak dobrze bo ma jak w kolyscetv idzie zaraz do oddania
Kase pewnie oddadza ale moj zly bo chcial miec na mecze od cżwartku swoj tv
Lee arbuza nie lubie
-
Paula mój też leżał poprzecznie i myślałam do ostatniej wizyty że tak zostało bo kopał mnie ciągle w tych samych miejscach a okazało się że już się ułożył główką do dołu(i mam nadzieję że tak zostanie) i w sumie do tej pory zastanawiam się jak to jest że ciągle w tych samych miejscach Go czuję
A ja zjadłabym coś pysznegooooo ale Mąż w pracy a ja się nie wyturlam z domu do sklepu ;/https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Aaaaaaaaaaaale Was cudownie czytać z własnego łóżka, z własnym mężem obok!
Jesteście najlepsze na świecie!
Wyniki wyszły bardzo dobre - posiew czyściutki, USG bez zarzutu, szyjka jak u łabędzia, zamknięta. Wszystko dobrze, czyli wychodzi na to, że skurcze przez wielkie dziecko.
Karolina, bidulo, lecz się czym tylko w ciąży można. Oby Ci przeszło jak najszybciej!!!
Mika, ten lekarz to jakiś skończony idiota! Przecież dzieciaczki w ostatniej chwili się potrafią odwrócić, a co dopiero u Ciebie - jeszcze milion razy może fiknąć koziołka w drugą stronę. Totalnie się wyluzujPaula55, Gosia19, Mika 28, Kaarolina, Fipsik, madiiiii lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Witajcie dziewczynki. Pogoda faktycznie dzisiaj nie przyja ciężarnym
Ale ja sie pocieszam, że ostatnimi laty zawsze czerwiec był upalny a potem już było znośniej, wiec i w tym roku tez tak bedzie.
Byłam dzisiaj u połoznej mojego gina i wypisała mi zwolnienie, moje pierwszePotem wybrałam sie na zakupy do lumpków. Kupiłam piękny biały pleciony kocyk, i ochraniacz na całe łóżeczko za śmieszne pieniądze, a w bardzo dobrym stanie, praktycznie jak nowe. Potem zaszłam jeszcze do kilku lumpków i w ostatnim, taka juz zniechęcona pobuszowałam i kupiłam piękne ciuszki dla mojego Czarusia
Super sklep i ceny tez niezłe, głównie za złotówke a takie naprawde świetne ciuszki po 6,7 zł :)Tym sposobem przytachałam do domu dwie torby dla maluszka.
Paula55, verynice, aswalda lubią tę wiadomość
-
No co ty karola??? A mi sie caly czas wydaje ze nogi sa z jednej str a glowa z drugiej. Bo jak sie wypycha to zawsze w tym samym miejscu. Ostatnio jak go polozna wymacala to lezal jak w kolysce
Ale kto go tam wie
Krzys to grzeczne dziecko. Ulozyl sie juz jak trzebamoj maly szatan za to tak mnie z boku bombarduje że looo...
Betinka cudownie ze jestes u siebie!! Nie ma nic gorszego niz szpitale
Rozkoszuj sie teraz czasem z mezusiem i mam nadzieje ze z nami bedziesz teraz czesciej
Nie opuszczaj juz nas az do poroduKaarolina lubi tę wiadomość
-
Kurde wy narzekacie na upaly a ja w depresje wpadam bo leje i leje i do obrzygania juz ten deszcz
rano sloneczko a od 9 juz pada
czlowiek sie kisi tylko w mieszkaniu
Ja chce slonce i jechac nad morze w weekend! Moze za tydz sie uda
Kurde i z lumpami macie fajnie... Tu nie ma czegos takiego zeby sobie tak pobuszowac
Ale chyba takie sklepy nie mialy by racji bytu bo tu i tak ubranka sa w miare tanieale ja lubie tak polowac
Iwonka pochwal sie potem zdobyczamidaj nacieszyc oko