X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na wrote:
    No coś Ty!!!!!!!!! Ja to sie śmieję, że moje maleństwo bedzie 6 kg ważyło :) A lekarz co mówi, że bedzie duża dzidzia, bo u mnie zawsze mówi, ze norma
    Moj lekarz mowi ze Krzys jest wiekszy od Jego rowiesnikow ale u mnie sa dwa wyjscia albo urodze po prostu szybciej albo urodze duzego Malucha ;)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackluna - zgadzam się ze słowami Twoich gości, ze tak oryginalnej Panny Młodej jeszcze nie wiedzieli :) Ale pięknie wyglądałaś! <3 I bardzo fajnie, że się wybawiłaś i dobrze wspominasz swoje wesele ;)

Ja też się dopisuję do grona tych, które nie ominęły ani jednego posta na naszym forum :D :D

BlackLuna lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black luna, ja wcale bym nie pomyslala ze warkoczyki sa z braku innej mozliwosci, wydaje mi sie ze idealnie dobrane pod sukienke ;) I tak patrze i mysle gdzie Ty brzuszek podzialas? Albo na zdj nie widac albo sukienka tak pieknie sie ukladala ze cie wyszczuplila i nie wygladasz w ogole ciazowo!

201703012752.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus ja tez sie zastanawiam gdzie Blacluna ma brzuszek z Maluszkiem :D

• BlackLuna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam dziewczyny za wspaniałe słowa, jesteście niezastąpione i kochane :*

oj a brzusio jeest :D i to spory tylko sukienka tak uszyta że od przodu własnie gdzieś "znika" :P a to już zasługa krawcowej:P

Paula55, Nelus lubią tę wiadomość

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, że duży biust przesłonił też brzuch :D Piękna sukienka! Uwielbiam dodatki kolorowe, a nie takie zwykłe całe na biało, białe rajstopy, biały welon i jeszcze pan młody cały na biało najlepiej :P I faktycznie warkoczyki pasowały do sukienki :)

Ja z włosami miałam podobnie po poronieniu i obawiam się, że po porodzie będzie to samo :/

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zaraz wścieknę ! przez tą pogodę zapalenie ucha pies się nabawił, boli go :/ domowe sposoby nie pomogły, musiał dostać zastrzyki :/ ehh, z dzieciorami..

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Ja myślę, że duży biust przesłonił też brzuch :D Piękna sukienka! Uwielbiam dodatki kolorowe, a nie takie zwykłe całe na biało, białe rajstopy, biały welon i jeszcze pan młody cały na biało najlepiej :P I faktycznie warkoczyki pasowały do sukienki :)

Ja z włosami miałam podobnie po poronieniu i obawiam się, że po porodzie będzie to samo :/

Fipsik, własnie tez się tego obawiam ;/ bo teraz włoski są nastawione a wiecznie włączony guzik "rosnąć" a po porodzie będzie " no to czas wypadać" :/ mam tylko nadzieje ze nie wszystkie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 16:44

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam zazdroszcze ;) bo moje wlosy wcale sie nie polepszyly nie rosna szybciej ani nic a pewnie zaczna mi wypadac jak glupie po porodzie :/

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech Ja męczę się z alergią cały czas :( od wczoraj doszły oczęta i szczypią pieką i nic nie mogę zrobić tak się zastanawiam czy mogłabym sobie kupić sztuczne łzy "visine" czy to można zastosować w ciąży może któraś z Was się orientuje?

Blacluna gratuluje i dużo miłości życzę :)

A widzę że całkiem "duże" tematy poruszacie hehe "cycki" A Ja muszę powiedzieć że też chciałabym karmić bardzo ale nie wiem czy znowu moja psycha nie za szwankuje bo ostatnim razem miałam tylko przez niecały miesiąc więc teraz się martwie ale niektóre dziewczyny widze że piszą że położne pomagają no to pewnie jak się upomnicie to pomogą bo Ja się jakoś wstydziłam chyba zapytać i raczej z tego nic nie wyszło no cóż teraz się już nie wstydzę trochę starsza jestem i determinacja moja chyba musi przynieść jakieś postępy a jesli się nie da no to wiadomo mleczko modyfikowane :)

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Ja Wam zazdroszcze ;) bo moje wlosy wcale sie nie polepszyly nie rosna szybciej ani nic a pewnie zaczna mi wypadac jak glupie po porodzie :/
    Karolina mi w pierwszej ciązy też jakoś się nie poprawiły ale za to po porodzie gdyby nie witaminy "vitapil" to chyba lysa bym była :P a ogólnie mam gęste włosy a w tej ciąży zrobiły się grubsze

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika 28 wrote:
    Karolina mi w pierwszej ciązy też jakoś się nie poprawiły ale za to po porodzie gdyby nie witaminy "vitapil" to chyba lysa bym była :P a ogólnie mam gęste włosy a w tej ciąży zrobiły się grubsze
    Ty mnie nie strasz bo ja z natury mam cieniutkie i malo wlosow a jeszcze teraz w ciazy dopadla mnie anemia wiec pewnie bede miala duuuuuzy problem z wlosami :/

• pralinka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje włosy przed ciążą zdecydowanie bardziej wypadały niż teraz, mimo samych naturalnych metod pielęgnacji od paru lat. Jeśli po porodzie będą wypadać tak jak przed ciążą, to okey. Gorzej będzie jeśli im się odmieni i będą wypadać garściami, tak jak nie raz się słyszy od innych kobiet...
    Z pewnością w jakiś suplement tzreba się zaopatrzeć dla mam..

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nie wierze w żadne suple, jak komus maja wypaść to wypadną. Ile ja w swoim życiu przetestowałam już specyfików na włosy, to tylko mój portfel wie :) I oczywiście nic mi nie pomogło.

relg4z17djzzyjqt.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie uratowało od bycia łysą ścięcie włosów i wcierki seboradin. no i ciąża.

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na wrote:
    Ja tam nie wierze w żadne suple, jak komus maja wypaść to wypadną. Ile ja w swoim życiu przetestowałam już specyfików na włosy, to tylko mój portfel wie :) I oczywiście nic mi nie pomogło.

Kiedyś używałam ampułek Seboradin i wcierek, włsoy były wzmocnione:)
    Tylko obawa że po porodzie będą w opłakanym stanie, powoduje myśli aby się ratować suplementami ( i oczywiście zdrowa dieta itd.)

• aswalda Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam w ten piękny upalny dzień :) też mam zamiar karmić piersią. co do włosów to nie poprawiły się i nie pogorszyły, za to paznokcie rosną jak szalone :)

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    mnie uratowało od bycia łysą ścięcie włosów i wcierki seboradin. no i ciąża.

mi też na wypadanie włosów pomaga szampon seboradin oraz odżywka... ja zawsze miałam problemy z włosami ze względu na niedoczynność tarczycy

qb3c82c3gptozz8t.png
  • EmiBam Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) poruszacie temat włosków moje bardzo się poprawiły w ciąży dużo nowych zaczęło wyrastać i szybciej rosną paznokcie tak samo.Ale po pierwszej ciąży przez 6 tyg mi wypadały garściami nastawiam się na powtórkę z rozrywki...na szczęście mam ich dużo na głowie wiec może nie odczuje straty ;D Co do karmienia piersią nastawiam się na nie jak najbardziej.Pierwszego synka karmiłam tylko 8 tyg,spróbował butelkę i cyca nie chciał;/

relgo7esxzrgdft3.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pare ciuszków mojego Czarusia :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0997d4bff9dc.jpg

I popołudniowy deserek :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd32fc864865.jpg

Kaarolina, Paula55, Nelus, madiiiii, aswalda, stardust87, Ewi25, Migotka22 lubią tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
‹‹ 801 802 803 804 805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ