Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnkaK wrote:mam to samo patrze jeden no jest ok drugi o matko napewno taki trzeci niiee a moze ten i tak podobnie zlozeczkiem. Moze lepiej bedzie jak bede wiedzie czy bede miala corcie czy synusia
Ja z dyliżansem dla dziecia nie będę miała problemu Moi rodzice się zaoferowali , że kupią więc pozostawiam im wolną rękę na szczęście mamie jak i mi podobają się wózki stylu retro tak więc nie będzie konfliktu heheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 17:40
akuszerka89, inessa lubią tę wiadomość
-
Ja nie mówię, że wierzę - w żadne takie absolutnie nie wierzę!
Napisałam o tym chrzcie śmiejąc się z tego, do jakich głupot ludzie potrafią dojść.. I to w kraju katolickim! Ludzie się powinni zastanowić czy są katolikami czy poganami wierzącymi w takie brednie. Jedno w końcu drugie wyklucza?AnkaK, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydba wrote:staraczka to fajnie, że macie ten sam gust z mamą i duże to odciążenie jest finansowe
No chociaż tyle zresztą i tak jak bym miała sama kupować to chciałam używkę w komisie bo jest u mnie fajny komis co wózki i rzeczy są na prawdę w super stanie no ale jak chcą kupić to niech kupują a ja się zajmę zakupem innych pierdółek
A nad łóżeczkiem myślałyście > ja chce turystyczne 2 -poziomowe ... bo ile koleżanek tyle opinii , że jak dziecko ma już z 3-4 miesiące to dość często haczy nóżkami o szczebelki i po spaniu
No a ja nie ukrywam turystyczne dla mnie wygodniejsze , bo jak coś to złożę jak do rodziców będę dawała dzieciaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 17:54
inessa lubi tę wiadomość
-
cały czas myślę nad tym turystycznym, koleżanka miała taki i bardzo chwaliła... co do szczebelek- jest nawet możliwy zakup materiału chroniącego przed takimi akcjami, ale właśnie turystyczne bede mogła zabrać na działkę, sama już nie wiem okaże się w praniu
-
staraczka wrote:No chociaż tyle zresztą i tak jak bym miała sama kupować to chciałam używkę w komisie bo jest u mnie fajny komis co wózki i rzeczy są na prawdę w super stanie no ale jak chcą kupić to nie kupują a ja się zajmę zakupem innych pierdółek
A nad łóżeczkiem myślałyście > ja chce turystyczne 2 -poziomowe ... bo ile koleżanek tyle opinii , że jak dziecko ma już z 3-4 miesiące to dość często haczy nóżkami o szczebelki i po spaniu
No a ja nie ukrywam turystyczne dla mnie wygodniejsze , bo jak coś to złożę jak do rodziców będę dawała dziecia
Ja kiedys mialam dwa lozeczka . Ciezko wybrac ktore bylo lepsze. Ale w tym drewnianym mlody umial wstawac szybciej, bo sie szczebelek lapal A w turystycznym nie dawal rady i w turystycznym dziure w siatce wydlubal tak go zaintersowala Ale generalnie to oba byly wykorzystane. Drewniane stalo w sypialni, a turystyczne w pokoju dziennym i sluzylo na wyjazdy ,bo czesto gdzies wyruszalismy. Teraz tez takie mam plany. No chyba ze jeszcze jakas kolyska albo cos ale to pewnie na bardzo krotko sluzy. -
nick nieaktualnydba wrote:cały czas myślę nad tym turystycznym, koleżanka miała taki i bardzo chwaliła... co do szczebelek- jest nawet możliwy zakup materiału chroniącego przed takimi akcjami, ale właśnie turystyczne bede mogła zabrać na działkę, sama już nie wiem okaże się w praniu
No tak , ale zakup materiału chroniącego to dodatkowy koszt a ja widziałam fajne turystyczne za 250 zł już z przewijakiem , karuzelą grającą itp .... -
staraczka wrote:No chociaż tyle zresztą i tak jak bym miała sama kupować to chciałam używkę w komisie bo jest u mnie fajny komis co wózki i rzeczy są na prawdę w super stanie no ale jak chcą kupić to niech kupują a ja się zajmę zakupem innych pierdółek
No a ja nie ukrywam turystyczne dla mnie wygodniejsze , bo jak coś to złożę jak do rodziców będę dawała dziecia -
Dziewczynki, a zaczęłyście już robić zdjęcia brzuszka? Tak, żeby robić co miesiąc? Ja chciałam robić ale mój brzuch nie wygląda ciekawie przytyło mi się trochę no i już mam schizę aby zacząć jak będzie widać brzuszek od dzidzi a nie od żarcia
staraczka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyverynice ja nie robię zdjęć właśnie z tego powodu haha a emek mnie goni , żeby zrobić ale wywijam mu się skutecznie
AnkaK NO TAK JAK SIę myśli o 2 dziecku to już inna sprawa ja zawsze chciałam jedno więc .... u mnie to nie probleminessa lubi tę wiadomość
-
A jeszcze jedno pytanko - kiedy kupujecie swoje pierwsze spodnie ciążowe? Bo ja chodzę do pracy w jeansach no i teraz już nie tyle fizycznie a psychicznie się męczę z cisnącymi mnie w pasie spodniami... Nie wiem czy to nie za wcześnie na zakup takich spodni? Widziałam za 90 zł z wysyłką kurierem ładne ciążowe jeansy i już mnie kuszą
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
verynice ja myślę o zakupie legginsów, one zawsze będą wygodne jest okres wyprzedaży i myślę o ogrodniczkach, tylko muszę większy rozmiar wziąć
u nas to drugie i ostatnie,więc też jest opcja używanego wózka
kiedyś to wózki sporo dzieci woziły, a teraz takie wybredne jesteśmy
hela też słyszałam o szkodliwości usg, dlatego mi się nie spieszy w poprzedniej ciąży miałam robione może z 3-4 razyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 18:15
-
mi mąż kupił jeszcze przed ciążą spodnie ciążowe bo zawsze narzekałam że mnie wszystko ciśnie w brzuch. A tu będą jak znalazł
inessa, AnkaK lubią tę wiadomość
-
verynice wrote:A jeszcze jedno pytanko - kiedy kupujecie swoje pierwsze spodnie ciążowe? Bo ja chodzę do pracy w jeansach no i teraz już nie tyle fizycznie a psychicznie się męczę z cisnącymi mnie w pasie spodniami... Nie wiem czy to nie za wcześnie na zakup takich spodni? Widziałam za 90 zł z wysyłką kurierem ładne ciążowe jeansy i już mnie kuszą
Mam ciuchy ciazowe, po pierwszej ciazy. Pewnie cos sie dokupi ale to jak juz brzuch bedzie widoczny. Jak narazie to sie zapinam w swoje spodnie i nawet jeszcze troche luzu mam.
A 90 zl za jeansy ciazowe to tanio Podziel sie linkiem?? hihi -
nescafe wrote:Mam ciuchy ciazowe, po pierwszej ciazy. Pewnie cos sie dokupi ale to jak juz brzuch bedzie widoczny. Jak narazie to sie zapinam w swoje spodnie i nawet jeszcze troche luzu mam.
A 90 zl za jeansy ciazowe to tanio Podziel sie linkiem?? hihi
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-rurki-jeansowe-f-np-s-xxl-tu-m-38-i3886343705.html proszę Kuszą mnie i chyba je kupię...nescafe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny