Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć mamuśki! Witam się ja w 30 tygodniu
Na wadze 77kg czyli 12 na plusie a w brzuszku 111cm
A tu mieszkanko Maciusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:20
Ewi25, verynice, akuszerka89, Kaarolina, nenka, Migotka22, Paula55, aswalda, Karolaaa91, jovi81, magdzia26, aleksa.wawa, madiiiii, afrykanka, betinka, stardust87, Io, JagoodkaK, Gosia19, le'nutka lubią tę wiadomość
-
Hejka! Ale piękny dzień zapowiada się za oknem, aż chce się żyć
Ja ze swojej strony polecam i wiesiołek doustnie i dopochwowo i liście malin i tantum rosa na krocze. A na ranę brzucha po cc zamiast szarego mydła to skinsept albo octanisept. I do pępuszka się przyda. Teraz niby są zalecenia żeby pępek dziecka i rany po porodzie pielęgnować tylko szarym mydłem, ale octanisept jest o wiele lepszy, rany szybciej się goją i jest mniejsze prawdopodobieństwo wystąpienia jakiegoś zakażenia.
A ja pomimo debetu na koncie chyba wyskoczę na jakieś zakupy:P Mąż był na noc w pracy więc cały dzień będzie odsypiał a ja nie zamierzam siedzieć w domu. Skoro wiem już że moje dziecię ma jąderka to wyskoczę do Pepco:P
Miłego dnia moje Kochane, Buziaki:*magdzia26, verynice, le'nutka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
Przede wczystkim powodzenia na wizytach. Trzymam kciuki i czekamy na same dobre wiesci
Ja juz tantum rosa wraz z irygatorem mam zakupione i leza i czekaja na uzycie. O wiesiolku nie slyszalam slr tez sie zastanawiam czy to dobry pomysl "tam" ladowac lek ktory sie lyka normalnie
Akuszerka udanych lowowteraz mozesz zaszalec
Kama brzuszek piekny, okraglutki
-
ja to znowu nie polecam szarego mydła... specjalnie je kupiłam żeby było po porodzie... Jak mnie krocze szczypało po tym masakrycznie... Stwierdziłam, że więcej tego nie kupię, myłam się później samą wodą i to wystarczyło. Ale mam teraz tantum rosa, więc to wezmę do szpitala skoro polecacie
-
Dzien dobry dziewczynki, witam sie z Wami w 7 miesiącu
U nas 9 kg na plusie i czekamy na rozwoj wydarzeń. Dziś kolejna bezsenna noc kiedyś mnie to wykonczy. Daje Wam buziaka lece trochę popracować i szukac wakacji.Kaarolina, magdzia26, justyna14, Paula55, akuszerka89, aleksa.wawa, aswalda, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
KAMA piękny brzuszek
Jagoodka witam witammiędzy nami tylko dzień różnicy, też się wczoraj cieszyłam z 7 miesiąca
czytałam dziś czerwcówki i sobie popłakałam, jedna z dziewczyn chyba straciła dziecko po porodziemasakra
JagoodkaK lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
JagoodkaK wrote:Dzien dobry dziewczynki, witam sie z Wami w 7 miesiącu
U nas 9 kg na plusie i czekamy na rozwoj wydarzeń. Dziś kolejna bezsenna noc kiedyś mnie to wykonczy. Daje Wam buziaka lece trochę popracować i szukac wakacji.dziś też wietrze walizke i zaczynam prasować rzeczy na wypada:) króciutkie ale zawsze wakacje
na dłużej nie wyjedziemy bo kasy szkoda, wszystko na wykończenie domu idzie, a po za tym troche się boję. I tak planuje zabrać ze sobą wszystkie dokumenty dot. ciąży na wszelki wypadek.
JagoodkaK lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
magdzia26 wrote:Dzień dobry
Śliczne te wasze brzuszki
Powiedzcie mi kochane moje czy możecie mi polecić jakąś szkole rodzenia w Warszawie noi ile za nią placicie?
Buziaki i miłego dniamagdzia26 lubi tę wiadomość
7w3d 💔