X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jovi przytulam :*:*:* wierze, ze jeszcze bedzie dobrze u was.

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    Wspaniałe wieści!gratulacje, a twój mężczyzna Ci towarzyszył? Zazdrsze, też chciałabym już mieć te 2 tygodnie za sobą i usłyszeć serduszko!oby do następnej wizyty.
    o rany! nie tą wypowiedź zacytowałam:) chodził mi o tą z bijącym serduszkiem:) gapa

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie, jak się tak zastanawiam, to ja dziś na wizycie nie widziałam i nie słyszałam serduszka...
    Znaczy, jak zobaczyłam to białe ciałko, to już nie słyszałam co lekarz do mnie mówi i teraz nie wiem... Powiedział, że wszystko ok... Cholera, jaka ze mnie dupa, że nie zapytałam :(!

Jovi, będzie dobrze, dzidziuś teraz tak szybko rośnie, że za 10 dni na pewno coś będzie widać.

Pipek, super wieści :) A skąd jesteś tak dokładniej, o ile mogę zapytać :)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 21:09

Pipek83 lubi tę wiadomość

• nescafe Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipek gratulacje udanej wizyty.

Jutro smigaja na wizyty Emalia, Justysia , Mycha, Migotka ;) Trzymam kciuki za same dobre wiesci. :)

Pipek83, Emalia82 lubią tę wiadomość

• nescafe Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela a czemu masz 2 terminy wizyt? Jedziesz na dwa fronty z lekarzami? :D Albo twoj nie ma usg w gabinecie, bo i takie przypadki tez sa :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    Wspaniałe wieści!gratulacje, a twój mężczyzna Ci towarzyszył? Zazdrsze, też chciałabym już mieć te 2 tygodnie za sobą i usłyszeć serduszko!oby do następnej wizyty.

Tak towarzyszył mi :), tzn czekał w poczekalni, najpierw moja ginekolog mnie zbadała zrobiła usg i sprawdziła czy wszystko jest ok ( taka ma zasadę), i potem go poprosiła i wszystko nam tlumaczyła i pokazywała :)

kark zaprosiłam Cie do przyjaciółek :), jak zaakceptujesz to napiszę Ci wiadomość :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 21:14

justyna14 lubi tę wiadomość

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jovi :(

Trzymaj się kochana, leż, nie wstawaj w ogóle, jedz co tylko zapragniesz i tatuś niech Ci usługuje, żebyś tylko jakoś przetrwała te 10 dni. Będzie ciężko, ale wszystkie tutaj trzymamy kciuki, żeby było dobrze :*

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Padłam, jak zobaczyłam rodzeństwo twojego dzidziusia :D

haha ja tez :)

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jovi81 wrote:
    Witajcie kochane z rana :) Nadrabiana jest tyle że nie ogarniam zwłaszcza że wczoraj MĄŻ zabrał mi na cały dzień laptopa i iPhona bo się wkurzył że tylko się tym netem nakręcam. Wyniósł sprzęty do garażu, zabrał klucze i tyle :) chyba ma trochę racji... Niedziela minęła super ale czytanie Was jest jak nałóg więc nadrabiam :)

U mnie podobnie. A co do nadrabiania to zostały mi jeszcze 3 strony:)

No i witam mocno wieczorową porą. Dzis byłam na drugiej becie ale oczywiscie jak to u nas wyników żadnych jeszcze nie mam. Dopiero w środę mogę się zgłosić po oba wyniki i bede coś wiecej wiedzieć. Powiem Wam, że straszny mętlik u mnie. W sumie to sie boje ze cos moze byc nie tak, a z drugiej strony mam tyle objawów, które się nasilają ze gdzieś sie we mnie budzi wewnętrzny spokój że może jednak jest ok:)

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam na tą tabelkę i wow! 25 wrześniowych mamusiek:) super! oby do września Mamuśki:) spokojnej nocki :) i rośnijcie:)

Pipek83, kark lubią tę wiadomość

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nescafe dopisz mnie kochana, bo mam tableta i jakos nie ogarniam tej tabelki w tym malym g...
    Powiedzcie mi ile placilyscie za bete ?

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja 30zł za 1

Mamunie, link dla Was na dobranoc i dzień dobry:)
    http://www.youtube.com/watch?v=EeauvE1M7qc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 22:09

aleksa.wawa lubi tę wiadomość

~~~~~~
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje, pytam bo nigdy nie robilam a dzis przez telefon babka mi powiedziala, ze 40 zl. Bylam ciekawa czy to normalna kwota

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No...dyszka różnicy to w sumie sporo na jednym badaniu.

~~~~~~
  • dba Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jovi przytulam :*
    Pierwszy syn jest z listopada i kupiłam wózek głęboki, dużo zimą z nim spacerowałam i nigdy nawet kataru nie miał :)
    Nie płaciłam za bete, miałam skierowanie :)

• mycha89 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też 40zł za betę płaciłam we Wrześni, mojakuzynka w Poznaniu 15:/

Marcel <3
    relg2n0asfzml2iz.png>

03.08.2017 <3
    w57vyx8d6u4jt6s0.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nescafe wrote:
    Hela a czemu masz 2 terminy wizyt? Jedziesz na dwa fronty z lekarzami? :D Albo twoj nie ma usg w gabinecie, bo i takie przypadki tez sa :/

kochana zapisałam dwie bo jedna to u lekarza na nfz, idę po skierowania na te wszystkie badania, żeby troszku zaoszczędzić :) niestety ten lekarz nie ma nawet drukarki do zdjec usg wiec nawet pamiątki nie bede miała :/ jak to powiedział ostatnio, że mogę sobie zrobić zdjęcie telefonem! pełen profesjonalizm! :/
    a druga to prywatna u mojego lekarza (mam nadzieje ze juz ten zostanie i bedzie spoko) :D

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Dziekuje, pytam bo nigdy nie robilam a dzis przez telefon babka mi powiedziala, ze 40 zl. Bylam ciekawa czy to normalna kwota

ja płaciłam 25 i 28 zależy jakie laboratorium... w moim rodzinnym mieście koleżanki płaciły 18zł więc jest różnica. Tak samo inne badania... u mnie są dość drogie toxo np 2x31zł, różyczka to samo... wiec juz 120zł... a koleżanki płaciły za pierwsze badania 150zł wiec da się odczuć różnicę a portfel kwiczy :)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Nescafe dopisz mnie kochana, bo mam tableta i jakos nie ogarniam tej tabelki w tym malym g...
    Powiedzcie mi ile placilyscie za bete ?

Ja w prywatnym 34zł, a jak poszłam potem dwa razy do szpitala, to tam mi powiedzieli... 17zł :D

Tylko kolejki zabójcze, czekałam chyba 45min... Ale cóż się dziwić przy takim przebiciu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 07:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    Jovi przytulam :*
    Pierwszy syn jest z listopada i kupiłam wózek głęboki, dużo zimą z nim spacerowałam i nigdy nawet kataru nie miał :)
    Nie płaciłam za bete, miałam skierowanie :)

Moja kuzynka ma malucha też z listopada i po nowym roku (nie tym ;)) wylądowała z nim w szpitalu z zapaleniem płuc... o.O
    Ja moją małą rodziłam w lutym i do kwietnia, póki nie było na plusie po prostu leżakowałam ją przy otwartym oknie ubraną :)

‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ