Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark znajomej mała zaraziła się po porodzie w szpitalu, zapalenie płuc od pierwszych dni życia Nie ma co uogólniać, ja małego wietrzyłam przez 3 tyg po porodzie, a potem normalnie z nim spacerowałam (mały mi tylko w wózku na dworze spał. Byłam dzisiaj oddać krew, chyba pójdę się jeszcze położyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patu wrote:dziewczyny, przestały mnie kompletnie piersi bolec. wogóle ich nie czuje. nawet mąż stwierdził, ze troche zmalały. powinnam sie tym martwic?
Chybanie nie . Raz bola raz nie, albo wcale i jest ok. Ale tak to z nami jest ze sie wszytkim matwimy -
Dzien dobry Bo tak wlazlam tu bez kultury normalnie
Trzymam kciuki, za wszystkie wizyty I chwalic nam sie tu foto z usg
Kto sie nie wpisal do tabel, to prosze nadrobic.
A teraz mykam chyba, do meza jeszcze, do lozka Moze mi sie jeszcze zasnie.
Macie snieg?? U mnie deszcz i deszcz -
nescafe wrote:Chybanie nie . Raz bola raz nie, albo wcale i jest ok. Ale tak to z nami jest ze sie wszytkim matwimy
Jeszcze jakby było tak, ze jak cos sie dzieje, to od razu krwawienie i wiadomo. a jak można chodzic kilka tygodni z martwym maleństwem i nie wiedzieć to juz wogóle strach czy wszystko ok. Jakbym mialam laboratorium bliżej, to bym poszła dla spokoju na bete. zwariuje przez tydzien czekając na tę wizyte... moze to głupie, do tej pory tylko sie czasem martwiłam, ale teraz mam pp prostu przeczucie, że cos jest nie tak. ale nie pójde na pogotowie, zbadajcie mnie, bo intuicja mi mówi, ze cos sie dzieje jak nie krwawie...
u mnie beta kosztuje 24 +2,5 za pobranie. -
nick nieaktualnyPatu wrote:dziewczyny, przestały mnie kompletnie piersi bolec. wogóle ich nie czuje. nawet mąż stwierdził, ze troche zmalały. powinnam sie tym martwic?
Mnie nie bolą do dziś tzn od czasu do czasu zabolą , ale to nie jest to co zawsze miałam po owulacji też mam UU zdechłe śliwki
zawsze możesz iść powiedzieć , że miałaś plamienie rano i cię to zmartwiło i muszą cię zbadać ja zawsze kłamie nawet jak idę do lekarza pierwszego kontaktu , żeby mnie szybciej przyjęliWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 09:54
kark, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
staraczka wrote:Mnie nie bolą do dziś tzn od czasu do czasu zabolą , ale to nie jest to co zawsze miałam po owulacji też mam UU zdechłe śliwki
zawsze możesz iść powiedzieć , że miałaś plamienie rano i cię to zmartwiło i muszą cię zbadać ja zawsze kłamie nawet jak idę do lekarza pierwszego kontaktu , żeby mnie szybciej przyjęli
Nieładnie tak kłamać...nono:P
Ale sposób dobry;) -
staraczka wrote:Mnie nie bolą do dziś tzn od czasu do czasu zabolą , ale to nie jest to co zawsze miałam po owulacji też mam UU zdechłe śliwki
zawsze możesz iść powiedzieć , że miałaś plamienie rano i cię to zmartwiło i muszą cię zbadać ja zawsze kłamie nawet jak idę do lekarza pierwszego kontaktu , żeby mnie szybciej przyjęli
Akurat w ciąży bym sie bała oszukiwać. jeszcze dali by do szpitala jak koleżanke z innego wątku czy byłby zakaz wychodzenia z łóżka i później bym nie wiedziałą które zalecenia są na prawde, które obawy lekarza są uzasadnione a które przez "plamienia" -
Nie przesadzajmy, teraz codziennie się coś wymyśli, żeby za darmo w szpitalu bete i usg zrobili? I tak codziennie, albo co 2 dzień bo włos inaczej leży albo cycek mniej boli.. I wtedy się kolejki robią, i jak się pójdzie z krwawieniem to trzeba czekać nie wiadomo ile bo takie babki są przed Tobą..
zoi lubi tę wiadomość
-
verynice wrote:Ja się dziś znowu obudziłam z mega szybko bijącym sercem Jak wstanę to jest ok..ale nie wiem, czemu się tak budzę... drugi raz już...czy mi się coś śniło czy co?
moze miałas jakis koszmar? często jak sie obudzi w trakcie snu to sie go nie pamięta. Ogółem sny są każdej nocy, tylko z większości nie zdajemy sobie sprawy