Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana tu ńie ma prywatnie usg
I to jest koszmar moze uda mi sie namowic polozna na wczesniej ale oni maja procedury... tak sie tlumacza.
Dzis np od pielegniarki sie dowiedzialam ze absolutnie nie powinnam brac magnezu w ciazy(ktory zapisal mi gin w polsce na bole brzucha na poczatku) bo tu w ciazy sie nie bieze. Przeciez to metal i podejrżewam ze tak bedzie z wieloma rzeczami
-
Paula55 wrote:Kochana tu ńie ma prywatnie usg
I to jest koszmar moze uda mi sie namowic polozna na wczesniej ale oni maja procedury... tak sie tlumacza.
Dzis np od pielegniarki sie dowiedzialam ze absolutnie nie powinnam brac magnezu w ciazy(ktory zapisal mi gin w polsce na bole brzucha na poczatku) bo tu w ciazy sie nie bieze. Przeciez to metal i podejrżewam ze tak bedzie z wieloma rzeczami
a jaki bierzesz? w tabletkach czy rozpszczalny? jakis specjalny?
bo tez te bóle brzucha mam cały czas i myślałam o magnezie, robiłamm wyniki, mam na dolnej granicy normy. ale dla kobiety w ciąży normy są te same? Gin mi nic o magnezienie mówił, tylko kazał brac luteine i nospe. na następnej wizycie chce zapytac czy moge brac. -
Bedzie dobrze Babeczki trzymam kciuki za wszytskie dzisiejsze wizyty:)
Jovi ty mi sie tam nie poddawaj bedzie dobrze musi byc dobrze teraz takie techniki leki i wogole ze nie ma bata mysl pozytywnie i sie nie denerwuj!Jestesmy z Toba!!!!Emalia82 lubi tę wiadomość
-
Patu wrote:a jaki bierzesz? w tabletkach czy rozpszczalny? jakis specjalny?
bo tez te bóle brzucha mam cały czas i myślałam o magnezie, robiłamm wyniki, mam na dolnej granicy normy. ale dla kobiety w ciąży normy są te same? Gin mi nic o magnezienie mówił, tylko kazał brac luteine i nospe. na następnej wizycie chce zapytac czy moge brac.
Wpislam sie do tabelki
Biore magnez w tab Asmag forte. Ja magnez mialam niby w normie ale gin powiedziala ze przy takich bolach / skurczach moge brac bo w ciazy zapotrzebowanie na mg gwaltownie wzrasta
-
a mi wczoraj wszystkie objawy zniknęły, byłam jak nowo narodzona mdłości dziś co prawda wróciły, ale piersi nadal nie bolą jestem przerażona, że to już koniec a na USG dopiero jutro mnie zapisali, bo dziś miejsca nie było... jak mam wytrzymać?
-
aleksa.wawa wrote:Czesc Dziewczyny. Rozkłada mnie choroba Dziś już jest masakra Katar i ból gardła ajjj. Aktualnie lecze sie mlekiem z miodem i czosnkiem. Macie może jakieś inne domowe sposoby?
-
stardust87 wrote:a mi wczoraj wszystkie objawy zniknęły, byłam jak nowo narodzona mdłości dziś co prawda wróciły, ale piersi nadal nie bolą jestem przerażona, że to już koniec a na USG dopiero jutro mnie zapisali, bo dziś miejsca nie było... jak mam wytrzymać?
Proszę mi tu nie panikować!!!:* Tylko pozytywne myślenie...będzie dobrze:*
-
stardust87 wrote:naprawdę bardzo się staram ale średnio mi idzie...
Kochana spokojnie...te wszystkie objawy ciążowe są z różnym nasileniem. Raz są, a za chwile ich nie ma...także spokojnie:)
Ja np. z tych wszystkich objawów mam teraz tylko bolące piersi i nic poza tym. -
Migotka22 wrote:Kochana spokojnie...te wszystkie objawy ciążowe są z różnym nasileniem. Raz są, a za chwile ich nie ma...także spokojnie:)
Ja np. z tych wszystkich objawów mam teraz tylko bolące piersi i nic poza tym. -
Witam Was wszystkie
Proszę się nie denerwować. Wszystko będzie dobrze Nasze dzidzie będą się rozwijały prawidłowo, będą zdrowe i piękne. Wyniki badań też będą okAnkaK, Fipsik lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj i mnie dorwalo chorobsko. Jutro idę do rodzinnego po l4 bo pracując w przeciagach nie mam szans wyzdrowiec. Mnie piersi bolą non stop, a nawet coraz bardziej. Coraz większe mam też mdłości, ale ciągle do zniesienia3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
Macie rację dziewczynki. Ale jak miałam puste jajo, to pierwsze o co zapytała mnie gin to czy piersi nie przestały mnie boleć, dlatego teraz taka przewrażliwiona jestem. I jeszcze mam skurcze w podbrzuszu. Całą noc spać nie mogłam, tylko co chwilę się za UU łapałam, żeby sprawdzić czy przypadkiem ból nie wrócił, ale nie wrócił
-
stardust87 wrote:Macie rację dziewczynki. Ale jak miałam puste jajo, to pierwsze o co zapytała mnie gin to czy piersi nie przestały mnie boleć, dlatego teraz taka przewrażliwiona jestem. I jeszcze mam skurcze w podbrzuszu. Całą noc spać nie mogłam, tylko co chwilę się za UU łapałam, żeby sprawdzić czy przypadkiem ból nie wrócił, ale nie wrócił