X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro zakończenie roku szkolnego :) Dzieci pojadą na wakacje, a ja się wreszcie będę mogła wyspać :)

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam z rana w kolejnym tygodniu wchodzimy w 30 :D czyli29t0d rowniutko za tydzien wizyta juz sie nie moge doczekac :D
    Zostawic Was na noc same i tyle stron do nadrobienia ;) mi znajoma wyslala kailem podobno fajna ksiazke ale nie mam kiedy sie za nia wziac ale trzeba bedzie bo mowila ze duzo dobrych porad w niej jest :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do snu to ja zasypiam jak dziecko ostatnio wczoraj byla.to 21 :o ale bez pobudek na siusiu sie nie obejdzie :)

• Quatriona Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ostatnio coś to sikanie w nocy odpuściło, może bobas inaczej się ułożył:)

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj Maly Wredzioch ciagle po pecherzu mnie okopuje czasami wracajac z wc musze do niego wrocic bo juz znowu mi sie chce :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 09:32

• Quatriona Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka jeszcze niedawno traktowała mój pęcherz jak trampoline, ale teraz trochę odpuściła:)

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina Ja wczoraj też zasnełam o 21 ale za to miałam 4 pobudki na siusianko i powiem szczerze że chyba sfiksuję jak tak dalej pójdzie :( a i też czasem mam tak że w ciągu minuty tak mi Julka naciśnie na pęcherz że lecę na trzy kropki do ubikacji

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, u nas też pogoda do kitu, na poprawę humorku zjadłam naleśniki z nutellą i sosem truskawkowym. Teraz wypoczywam, nie mam na nic sił, jestem jakaś nie do życia dzisiaj, nogi mnie bolą i mam ochote tylko pomarudzić :|

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia marudź marudź :D
    Mika ja też z 4 razy wstawałam jak nie więcej ;) ale ja nauczyłam się już chodzić do wc na w pół śpiąco i do łóżka kładę się i zasypiam od razu :D

Gosia19 lubi tę wiadomość

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam z rana :) Zjadłam śniadanko a teraz wcinam przepyszną brzoskwinkę:) Mój mąż obiecał mi, że wyjdzie dzisiaj wcześniej z pracy i pojedzie ze mną na wyprawę po lumpach! Już nie mogę się doczekać! Niby już by mi wszystkiego wystarczyło, ale od przybytku głowa nie boli ;)

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście ze snem nie mam problemu, a do toalety wstaję raz w nocy oby zostało tak do porodu ;)

• madiiiii Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczarowana, a jaki dokładnie kupiłaś ten pas? Ja już ledwo chodzę przez to ciągnięcie :/ Jak tak dalej pójdzie to zostanie mi już tylko turlanie ;) Przeglądałam wczoraj na allegro różne pasy podtrzymujące, ale zupełnie nie wiem, jaki wybrać. Myślałam o czymś takim http://allegro.pl/pas-ciazowy-podtrzymujacy-caly-okres-ciazy-nowy-i4351953236.html

Ewi powodzenia na wizycie! :)
    Zaczarowana wrote:
    Mąż mi dziś kupił ciążowy pas na brzuch, może to coś pomoże na to moje ciągnięcie brzucha przy chodzeniu.
    A i z Polski dziś przyszedł do nas fotelik i parę innych drobiazgów, butelki, kocyk, koszula, szlafrok itp. Muszę w końcu usiąść na spokojnie i spisać listę rzeczy jakie musimy kupić + orientacyjne ceny, aż mi słabo na myśl o kwotach :/

♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
    ♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
    ♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey,
    My dzisiaj świętujemy kolejną rocznicę ślubu, ahhh kiedy to minęło:)
    Tym razem we trójkę:)Mąż obudził mnie pięknymi słowami ahhhhh miło!
    Romantycznie niestety nie będzie, bo pudła rządzą..ehh

Zastanawiam się nad jakimiś globulkami, aby florę odbudować. Polecacie coś?

Paula55, madiiiii, verynice, stardust87, betinka lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry witam się i ja w III trymestrze :) kiedy to zlecialo się zastanawiam :P

Gosia19, EmiBam, madiiiii, verynice, stardust87, betinka lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie witam :-)

atdci09kamv7205a.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.

Zainteresowałyście mnie tym masażem krocza. Wolałabym nie popękać. Tylko nie bardzo wiem na czym to ma polegać. A ta informacja o 4 palcach brzmi przerażająco :P Że niby mam się tak rozciągnąć żeby 4 palce weszły??? Oby nie o to chodziło :P

A ćwiczycie te mięśnie Kegla?

Dzięki za info o książkach. Muszę coś kupić bo potem nie będzie kiedy czytać. Ogólnie raczej nie będę kupować poradników o wychowaniu itp bo myślę, że każde dziecko jest inne i jak już swoje poznamy to same będziemy wiedziały co robić. A w złote rady, które są dobre dla wszystkich nie wierzę. Z resztą widać to po forum. Każda mamuska ma inne sposoby na swoje dziecko i każde inaczej reaguje. Niby sobie podpowiadają, ale idealnego sposobu ,,zrób tak i będzie dobrze'' nie ma.
    Ja chciałabym coś o żywieniu maluszka, czyli co kiedy mozna podawać itp. Może coś o zabawach edukacyjnych? Muszę trochę połazić po księgarniach.

A jeszcze pytanko o ten pas. Czy to jest to samo co pas poporodowy? Chciałam kupić taki poporodowy bo podobno bardzo pomaga.

madiiiii lubi tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobryyy ;)
    Ja tam czesto wogole nie wstaje w nocy na siku :) wysiusiam sie przed snem i czesto do rana daje rade. A jesli juzsie zdarza to tylko raz :)
    Zaraz jakies sniadanko trzeba skonsumowac.. :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pralinka Wszystkiego Co Najlepsze dla Was :)

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pralinko z okazji rocznicy dużo słodyczy kama Ci życzy hehe :D A która to rocznica jeśli można spytać? Ja w sierpniu świętować będę 2 ;)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jak zwykle późno lecę z psem bo się zawyje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:56

‹‹ 932 933 934 935 936 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ