Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nenka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark dziękuję <3
    Verynice piękna piłka :-)
    Kama dobrze że u was też wszystko dobrze to najważniejsze
    Trzymam kciuki za dzisiaj i czekam na wieści z niecierpliwością

K_A_M_A, verynice lubią tę wiadomość

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madiiiii wrote:
    Dziewczyny zamawiam dzisiaj u jednego użytkownika allegro pojemniczki aventu na pokarm i przy okazji chcę wziąc parę innych rzeczy, w tym kocyk na okres jesieni/zimy.
    Wiem, że macie dobry gust, także pomóżcie, który wybrać :) Lubię minky, ale nie wiem, czy będzie wystarczający na zimę...

http://allegro.pl/puszysty-kocyk-mikrofibra-76x102-bobas-nowe-wzory2-i4369412749.html
    http://allegro.pl/babyono-kocyk-mikrofibra-babelki-babelkowy-nowosc-i4350947811.html

Dzisiaj przyszedł też pas podtrzymujący brzuszek, także wieczorkiem ide na dłuższy spacer i będę testować :)

Ja nie wziełabym żadnego z nich :)Nie w moim guście. Tzn. zależy do czego ma służyć, bo jak do wózka na spacery to za cienki ale jak do przykrycia w domku to na pewno grubość będzie ok :)

madiiiii lubi tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madiiiii wrote:
    Dziewczyny zamawiam dzisiaj u jednego użytkownika allegro pojemniczki aventu na pokarm i przy okazji chcę wziąc parę innych rzeczy, w tym kocyk na okres jesieni/zimy.
    Wiem, że macie dobry gust, także pomóżcie, który wybrać :) Lubię minky, ale nie wiem, czy będzie wystarczający na zimę...

http://allegro.pl/puszysty-kocyk-mikrofibra-76x102-bobas-nowe-wzory2-i4369412749.html
    http://allegro.pl/babyono-kocyk-mikrofibra-babelki-babelkowy-nowosc-i4350947811.html

Dzisiaj przyszedł też pas podtrzymujący brzuszek, także wieczorkiem ide na dłuższy spacer i będę testować :)

Ja osobiście uwielbiam puszyste kocyki, takie mięciutkie że aż chce się przytulać do nich ;) Ale te wzory na tych bąbelkowych są świetne, ja patrzę pod kątem chłopięcym to wygrałyby auta i na 100% mąż by taki wybrał ;) Zależy czy chcesz taki bardziej uniwersalny czy typowo pod płeć, bo na pewno obydwa są ciepłe i milutkie

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jako grubszy kocyk zimowy kupuje minky z wypelnieniem. Do tego bede miala roze i posciel do wozka wiec mysle ze stykńie :P
    A jak bym miala z tuch kocykow wybierac to ten drugi bo podobny do minky :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    tylko ja się boje bo jak patrzę że idę z Kark w dzień w dzień z ciążą i Jej Mały waży 1451g i jest o te 51g ponad normę :D a mój Mały ważył 4 tygodnie temu już prawie 1200g to ile On może teraz już ważyć?? :D :D :D

Karola pewnie ze 4 kg :) A tak serio to ja obstawiam jakieś 1800-2000 :) Zobaczymy :)

Kaarolina, magdzia26 lubią tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ja obstawiam 1850g ;)

Kaarolina lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    róbcie zakłady :D w czwartek wyłoni się zwyciężczyni :D

magdzia26 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madiii mi się te puszyste podobają :D

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wózka to moja mama wypatrzyła ostatnio w sklepie komplet pościeli do wózka i teraz mnie namawia żeby ją kupić. Sama nie wiem. Myślalam tylko o kocyku, ale boję się, że maluszkowi będzie zimno.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Karolina, właśnie patrzę, że Twój Krzyś jest tylko 1 dzień starszy od mojego Kubusia a mój tydzień temu wazył 1200. Teraz to się zaczynam martwić czy mój nie jest za mały.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Co do wózka to moja mama wypatrzyła ostatnio w sklepie komplet pościeli do wózka i teraz mnie namawia żeby ją kupić. Sama nie wiem. Myślalam tylko o kocyku, ale boję się, że maluszkowi będzie zimno.

Ja nie kupuję pościeli bo mam dobrze zabudowany wózek, gondola zapinana i na to pokrowiec więc nawet bym jej nie wcisnęła. Przy innym wózku mogłabym o tym pomyśleć. Za to myślę nad materacykiem do wózka bo mi się wydaje, że jest twardo i raczej takowy zakupię ;)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poscieli tez bym nie kupila bo specjalnie kupilam zabudowany na maxa wozek :) ale ze do wozka dostalam posciel to co mialam nie brac hehe :) tylko przydala by sie jakas poszeweczka na nia...hmm.. Moze kupie material i wrobie kogos w uszycie poszewek....hmm ooo to jest dobra mysl :) jestem genialna haha :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Migotka22 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    tylko ja się boje bo jak patrzę że idę z Kark w dzień w dzień z ciążą i Jej Mały waży 1451g i jest o te 51g ponad normę :D a mój Mały ważył 4 tygodnie temu już prawie 1200g to ile On może teraz już ważyć?? :D :D :D

Kochana bo Twój Krzyś to będzie duży i silny chłopak :D

Kaarolina, magdzia26 lubią tę wiadomość

relganlikx65a1ud.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Paula mogłabyś mnie wrobić tylko podrzuć maszynę bo nie mam na stanie ;) A tak serio to gdzieś była jakaś stara, muszę odszukać i sprawdzić czy działa bo jak mojemu pękną spodnie robocze na dupie to się masochizuję igłą z nitką ;)

Paula55 lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • EmiBam Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dziś dopiero rano się zaczęło u nas;)
    Madiiiii Co do kocyka to oba są świetne gdybym miała opcje to zamówiła bym i ten i ten ;)

relgo7esxzrgdft3.png
  • madiiiii Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehh, czyli zdania widzę podzielone :) Chyba odwlekę decyzję do wieczora, bo nie mogę się zdecydować. Najchętniej wzięłabym oba :)
    W ogóle ostatnio już wariuję od podejmowania decyzji, bo nie dość, że wyprawka, to jeszcze budowa, podłogi, kafelki, tynki...Czacha dymi! :D

♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
    ♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
    ♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mamusie. Właśnie czekam na kuriera z łóżeczkiem. Dziś też wizyta 4d i wreszcie się dowiem ile moja kruszyna waży. Ostatnio jak mi ja ważyli na koniec kwietnia miała 509 g. Ciekawe jak teraz:)
    Zaglądałam na lipcówki u nich teraz trwa rozpakowywanie:) jeszcze tylko sierpniówki i my wskoczymy na podium:) mi zostało 65 dni

akuszerka89, Migotka22, verynice, betinka, magdzia26 lubią tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane:) wlasnie wróciłam z urlopu. Wydawalo mi sie ze jak stane na wadze to nie zejde na zawał, wręcz przeciwnie... Jestem trupem i na dodatek slonica:( przez tydzien 4, 5kg :( czyli w ciazy przybylo juz 13 kg :( jestem zalamana.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona powodzenia na wizycie! I oczywiście jeśli będziesz mogła to pochwal się łóżeczkiem ;)

Madi widzę, że masz tak jak i ja a tym, że ja się potrafię po kilka dni zastanawiać, a jak już wybiorę to myślę czy dobrze wybrałam-najgorszy był wybór pościeli-tyle tego od cholery! Za komuny było łatwiej :D

Quatriona lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde poszperalam na allegro i jakas masakra. 3 materialy na krzyz... :/ chyba ze ja nie umiem szukac :/ wiec nici z poszewek. A samych na ten wymiar nie sprzedaja. Wszedzie z wypelnieniem :/

Kama chetnie bym ci podeslala ale ńie mam co haha :) bo nic nie wybralam :/
    Ehh no lipcowki juz zaczely rozdanie :)
    Juz niedlugo, coraz blizej i myyy :)

K_A_M_A lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 984 985 986 987 988 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ