Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
madiiiii wrote:Dziewczyny zamawiam dzisiaj u jednego użytkownika allegro pojemniczki aventu na pokarm i przy okazji chcę wziąc parę innych rzeczy, w tym kocyk na okres jesieni/zimy.
Wiem, że macie dobry gust, także pomóżcie, który wybraćLubię minky, ale nie wiem, czy będzie wystarczający na zimę...
http://allegro.pl/puszysty-kocyk-mikrofibra-76x102-bobas-nowe-wzory2-i4369412749.html
http://allegro.pl/babyono-kocyk-mikrofibra-babelki-babelkowy-nowosc-i4350947811.html
Dzisiaj przyszedł też pas podtrzymujący brzuszek, także wieczorkiem ide na dłuższy spacer i będę testować
Ja nie wziełabym żadnego z nich :)Nie w moim guście. Tzn. zależy do czego ma służyć, bo jak do wózka na spacery to za cienki ale jak do przykrycia w domku to na pewno grubość będzie okmadiiiii lubi tę wiadomość
-
madiiiii wrote:Dziewczyny zamawiam dzisiaj u jednego użytkownika allegro pojemniczki aventu na pokarm i przy okazji chcę wziąc parę innych rzeczy, w tym kocyk na okres jesieni/zimy.
Wiem, że macie dobry gust, także pomóżcie, który wybraćLubię minky, ale nie wiem, czy będzie wystarczający na zimę...
http://allegro.pl/puszysty-kocyk-mikrofibra-76x102-bobas-nowe-wzory2-i4369412749.html
http://allegro.pl/babyono-kocyk-mikrofibra-babelki-babelkowy-nowosc-i4350947811.html
Dzisiaj przyszedł też pas podtrzymujący brzuszek, także wieczorkiem ide na dłuższy spacer i będę testować
Ja osobiście uwielbiam puszyste kocyki, takie mięciutkie że aż chce się przytulać do nichAle te wzory na tych bąbelkowych są świetne, ja patrzę pod kątem chłopięcym to wygrałyby auta i na 100% mąż by taki wybrał
Zależy czy chcesz taki bardziej uniwersalny czy typowo pod płeć, bo na pewno obydwa są ciepłe i milutkie
madiiiii lubi tę wiadomość
-
Kaarolina wrote:tylko ja się boje bo jak patrzę że idę z Kark w dzień w dzień z ciążą i Jej Mały waży 1451g i jest o te 51g ponad normę
a mój Mały ważył 4 tygodnie temu już prawie 1200g to ile On może teraz już ważyć??
Karola pewnie ze 4 kgA tak serio to ja obstawiam jakieś 1800-2000
Zobaczymy
Kaarolina, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Io wrote:Co do wózka to moja mama wypatrzyła ostatnio w sklepie komplet pościeli do wózka i teraz mnie namawia żeby ją kupić. Sama nie wiem. Myślalam tylko o kocyku, ale boję się, że maluszkowi będzie zimno.
Ja nie kupuję pościeli bo mam dobrze zabudowany wózek, gondola zapinana i na to pokrowiec więc nawet bym jej nie wcisnęła. Przy innym wózku mogłabym o tym pomyśleć. Za to myślę nad materacykiem do wózka bo mi się wydaje, że jest twardo i raczej takowy zakupię -
Ja poscieli tez bym nie kupila bo specjalnie kupilam zabudowany na maxa wozek
ale ze do wozka dostalam posciel to co mialam nie brac hehe
tylko przydala by sie jakas poszeweczka na nia...hmm.. Moze kupie material i wrobie kogos w uszycie poszewek....hmm ooo to jest dobra mysl
jestem genialna haha
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Kaarolina wrote:tylko ja się boje bo jak patrzę że idę z Kark w dzień w dzień z ciążą i Jej Mały waży 1451g i jest o te 51g ponad normę
a mój Mały ważył 4 tygodnie temu już prawie 1200g to ile On może teraz już ważyć??
Kochana bo Twój Krzyś to będzie duży i silny chłopakKaarolina, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Heh Paula mogłabyś mnie wrobić tylko podrzuć maszynę bo nie mam na stanie
A tak serio to gdzieś była jakaś stara, muszę odszukać i sprawdzić czy działa bo jak mojemu pękną spodnie robocze na dupie to się masochizuję igłą z nitką
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Hehh, czyli zdania widzę podzielone
Chyba odwlekę decyzję do wieczora, bo nie mogę się zdecydować. Najchętniej wzięłabym oba
W ogóle ostatnio już wariuję od podejmowania decyzji, bo nie dość, że wyprawka, to jeszcze budowa, podłogi, kafelki, tynki...Czacha dymi!
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Witajcie mamusie. Właśnie czekam na kuriera z łóżeczkiem. Dziś też wizyta 4d i wreszcie się dowiem ile moja kruszyna waży. Ostatnio jak mi ja ważyli na koniec kwietnia miała 509 g. Ciekawe jak teraz:)
Zaglądałam na lipcówki u nich teraz trwa rozpakowywanie:) jeszcze tylko sierpniówki i my wskoczymy na podium:) mi zostało 65 dniakuszerka89, Migotka22, verynice, betinka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Quatriona powodzenia na wizycie! I oczywiście jeśli będziesz mogła to pochwal się łóżeczkiem
Madi widzę, że masz tak jak i ja a tym, że ja się potrafię po kilka dni zastanawiać, a jak już wybiorę to myślę czy dobrze wybrałam-najgorszy był wybór pościeli-tyle tego od cholery! Za komuny było łatwiejQuatriona lubi tę wiadomość
-
Kurde poszperalam na allegro i jakas masakra. 3 materialy na krzyz...
chyba ze ja nie umiem szukac
wiec nici z poszewek. A samych na ten wymiar nie sprzedaja. Wszedzie z wypelnieniem
Kama chetnie bym ci podeslala ale ńie mam co hahabo nic nie wybralam
Ehh no lipcowki juz zaczely rozdanie
Juz niedlugo, coraz blizej i myyyK_A_M_A lubi tę wiadomość