Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
adora wrote:Czyli nie jeste sama. Moze tak ma byc. Nie wiem po co ja sobie glowe zawracam, chyba mi sie nudzi
Wszystko bedzie dobrze dziewczyny. Musi byc.
Bierzecie witaminy? Pijecie kawe, cole? Jecie kebaby? A moze macie ochote na jakies konkretne jedzenie?
co do kawy na razie pije, o ile mozna nazwac to kawa..z 1/2 lyzeczki, ale czesto tez pije zbozowke z mlekiem...zazwyczaj odrzuca mnie od kawy ok 4 miesiaca mala filizanka raz dziennie nikomu nie zaszkodzila.
Cole pije, jak mnie mdli..czesto pomaga, ale ogolnie wole wode, cola za slodka.
kebaby czy pizze u mnie odpadaja, za duzo juz waze. Musze odzywiac sie zdrowo i duzo wtedy przytyje tylko tyle ile powinnam. Z Sarka przytylam tylko 12kg jedzac bardzo zdrowo, mala urodzila sie z waga 3750
a ty? -
KasicaLisica wrote:My mieliśmy nieudaną IUI w październiku, a kolejna miała być w lutym. Witajcie w klubie cudów! Czy stresujesz się?
-
Blair wrote:Fajna mala roznica wieku ale faktycznie jak po cc to moze byc troche za szybko.
W tskim razie trzymam kciuki za pomuslny dla ciebie wynik
A ogolnie chcieliscie sie starac jeszcze o kolejna dzidzie czy to was kompletbie zaskoczylo?
wczoraj mnie jeszcze to przerażało a dziś mówie sobie ze chyba chce po za tym z wszystkim jestem na swieżo . tylko lekarz który prowadził mi ciążę jest podkoniec stycznia -
agawera wrote:wczoraj mnie jeszcze to przerażało a dziś mówie sobie ze chyba chce po za tym z wszystkim jestem na swieżo . tylko lekarz który prowadził mi ciążę jest podkoniec stycznia
agawera lubi tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:Staraliśmy się 3 lata i stresik mam ogromny bo bazuje tylko na testach. Na usg za wcześnie wg doktorka
-
Marzena27 wrote:Hej Dziewczyny! wczoraj wyszedł pozytywny test, jeśli wszystko się potwierdzi i będzie w porządku termin porodu przypadnie na 8 września Witamy się Noworocznie
Marzena27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie lipa. Wszelkie objawy ustaly, nawet piersi juz prawie nie bola a brzuch calkiem plaski. Chyba powtorzy sie moja ostatnia historia. W przyszlym tyg bede musiala sie umowic do lekarza na usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 12:05
-
adora wrote:U mnie lipa. Wszelkie objawy ustaly, nawet piersi juz prawie nie bola a brzuch calkiem plaski. Chyba powtorzy sie moja ostatnia historia. W przyszlym tyg bede musiala sie umowic do lekarza na usg.
Adora nie mozesz tak myslec!! Na pewno wszystko jest ok objawy raz sa raz ich nie ma... ja jeszcze zadnych prawie nie mam tak jak wiekszosc;) ostatnim razem w ktorym tyg stracilas ciaze jesli mozna spytac?
-
nick nieaktualny
-
adora wrote:Poprzednim razem plod przestal sie rozwijac w 6 tyg 2 dniu jakos.
wszystko byloby ok ale ja mialam objawy, powiekszony brzuch, pobolewanie, bol piersi a teraz od kilku dni calkiem nic. Bety nie zrobie, bo w Anglii nie ma jak.
Adora a jak z Twoją temperaturą? Mierzysz??
Póki nie dostałaś krwawienia wszystko jest ok!! Głowa do góry!