Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair ja jestem MartunQa przez u nie przez Y ale spoko:) Od Marty hehe pozatym bardzo fajny pierwszy post, czytelny
Ja mam 25 lat, w kwietniu kończę 26. Mam 10 lat starszego męża, który wygląda młodziej ode mnie .... hehe. Mieszkamy w Niemczech i tutaj też pracujemy- ja w dużej piekarni, a co się z tym wiąże to świetne godziny pracy- od pon do pt na 4 rano a w sob na 2... Mam nadzieję że mdłości mnie nie złapią w pracy bo będzie śmiesznie jak bułki lub ciasta oberwąBlair, weronika86, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie wywialo do Anglii 8 lat temu. Za 2 tyg koncze 36 lat. Moj maz jest prawie 6 lat mlodszy, ale ze niezle sie trzymam, kazdy mysli, ze jestem mlodsza od niego a w marcu moj syn skonczy 3 lata.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 17:00
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ja mam 22lata. No prawie 23. W wakacje skończyłam studia. Marzy mi się wlsna firma (fotografia dziecięca plus rękodzieło). Mąż 6 lat starszy. O dzidziusia staraliśmy się ponad rok, może się urodzi w drugą rocznicę ślubu poki co nie moge się doczekać wizyty u lekarza, żeby potwierdził ze wszystko jest ok. Co jakiś czas pobolewa mnie brzuch jak na okres i mam duzo śluzu, więc co chwilę latam do łazienki sprawdzić czy to nie okres...
-
A wiec mama 1,5rocznej córki. 28lat w tym roku stuknie.
Stwierdzone Pcos ,1 udany cykl po odstawieniu leków. Jak to mój lekarz niewiarygodne!!!!!!!! W ogóle poczęcie za 2cs pierwszego dziecko było wg niego wielkim wyczynem. Ale co tam reguły są po to by je łamać.
Jestem po pierwszej wizycie ze wzgledu na niski progesteron 13,43, biorę lutke i 7.01 mam USG.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adora wrote:U mnie lipa. Wszelkie objawy ustaly, nawet piersi juz prawie nie bola a brzuch calkiem plaski. Chyba powtorzy sie moja ostatnia historia. W przyszlym tyg bede musiala sie umowic do lekarza na usg.
Też miałam straconą ciążę, więc wiem co czujesz. Ale uwierz mi, że pozytywne myślenie w tym stanie jest najważniejsze. Bo tym pesymistycznym sama możesz sobie krzywdę zrobic.
Tak więc głowa do góry proszę bardzo, na objawy jeszcze będziesz miała czas i uśmiech, że będziesz mamą!
Ps. Nie mierzcie temperatury w ciąży ona nie będzie wiecznie podwyższona, a mozecie wpaść w panikę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 06:16
adora, weronika86 lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Rocznikowo 30, maz 36...Jestesmy ze soba od 14 lat. Mam juz dwojke dzieci : Stas rocznikowo 13, Sarah 8,5 miesiaca ( w kwietniu roczek).
Prowadzimy wlasne studio tatuazu w Anglii od ponad 7 lat.
Tez mam pcos, pierwsze dziecko urodzilam w wieku 17 lat...spontaniczne bardzo o corcie staralismy sie bardzo dlugo stad taka roznica wieku miedzy dziecmi. Ta ciaza udana w pierwszym cyklu, jestem pod wrazeniem z sarka pracowalam cala ciaze do ostatniego dnia, nie mam ciezkiej pracy. Teraz mamy dodatkowe pomieszczenie gdzie moge byc w pracy z dzieckiem. od konca lutego zmieniamy salon na wiekszy, bede miala jedopokojowe mieszkanko dolaczone do studia dla dzieci. Teraz tez zamierzam pracowac najdluzej jak sie da, o ile zdrowie pozwoli.