Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Dostała 9 pkt po godzinie przestała oddychać i jej stan był ciężki, spędziła miesiąca w szpitalu. Teraz już po wcześniactwie został nam wypis ze szpitala bo wygrała walkę o życie i dorównala do rówieśników rozwojem. Mieliśmy bardzo dużo szczęścia. Mam nadzieję że ta ciąża będzie spokojna♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Mnie cos dzis brzuch pobolewa. Lezakujemy, juz moglby byc koniec lutego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 12:37
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
termin mi pokazuje na 6 września, a do lekarza bede jutro dzwonić, zeby chociaz bromergon skonsultować, najlepiej jakby mi sie udalo do niego jutro na wizyte wcisnac...
no i rano chce badanie krwi zrobić08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygama wrote:termin mi pokazuje na 6 września, a do lekarza bede jutro dzwonić, zeby chociaz bromergon skonsultować, najlepiej jakby mi sie udalo do niego jutro na wizyte wcisnac...
no i rano chce badanie krwi zrobićKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak dobrze przejrzalam posty to
4.01 ja mam wizyte
4.01 Cordy
4.01 gama
5.01 Miśka
7.01 Ksosia
7.01 Martita
8.01 KasicaLisica
11.01 znowu ja u innego gina;)
12.01 Angela89
12.01 flora
18.01 ovulinka
19.01 martta
21.01 Cukrowa mamaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 14:53
weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, nieśmiało się witam. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie. Termin wychodzi póki co na 14 września. Ale mam zmartwienie i radość miesza mi się z nim. Otwórz od 30 grudnia jestem maksymalnie przeziębiona. Pierwsze dwa dni ból gardła, katar no i niestety gorączka koło 38'C. Byłam u internisty prawie od razu, powiedziała, że przygorączce paracetamol no i rutinoscorbin i domowe sposoby. W sumie wzięłam 3 paracetamole i tak z 8 rutinoscorbinów. Poza tym miód, płukanki szałwią, irygacje nosa itd. Gorączka minęła po dwóch dniach na szczęście i na razie nie wróciła. Teraz za to zaczął się kaszel.. katar nadal obecny. No i taka jestem chorobowa no Tak na samym początku jak wszystko się tam tworzy, dzieli itd. Martwię sie czy z okruszkiem wszystko ok będzie. Zawsze myślałam, ze to będzie taki piękny dzień, a teraz pewnie że się cieszę, ale chyba bardziej martwię. Wizytę u gina mam 19 stycznia, wtedy pewnie dowiem sie więcej, jutro idę do lekarza internisty znowu, żeby zobaczył co z tą chorobą dalej i na betę. Ehhh....
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartta wrote:cześć dziewczyny, nieśmiało się witam. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie. Termin wychodzi póki co na 14 września. Ale mam zmartwienie i radość miesza mi się z nim. Otwórz od 30 grudnia jestem maksymalnie przeziębiona. Pierwsze dwa dni ból gardła, katar no i niestety gorączka koło 38'C. Byłam u internisty prawie od razu, powiedziała, że przygorączce paracetamol no i rutinoscorbin i domowe sposoby. W sumie wzięłam 3 paracetamole i tak z 8 rutinoscorbinów. Poza tym miód, płukanki szałwią, irygacje nosa itd. Gorączka minęła po dwóch dniach na szczęście i na razie nie wróciła. Teraz za to zaczął się kaszel.. katar nadal obecny. No i taka jestem chorobowa no Tak na samym początku jak wszystko się tam tworzy, dzieli itd. Martwię sie czy z okruszkiem wszystko ok będzie. Zawsze myślałam, ze to będzie taki piękny dzień, a teraz pewnie że się cieszę, ale chyba bardziej martwię. Wizytę u gina mam 19 stycznia, wtedy pewnie dowiem sie więcej, jutro idę do lekarza internisty znowu, żeby zobaczył co z tą chorobą dalej i na betę. Ehhh....
Martta witaj :*
ja kiedys czytalam ze bardzo czesto na poczatku ciazy kobiety maja przeziebienie. Kuruj sie jak najwiecej domowymi sposobami. Teraz jak juz nie masz goraczki to powinno byc tylko coraz lepiej.
A to twoja pierwsza ciaza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 14:02
martta, weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny, tak to pierwsza ciąża. Przez to wszystko zapodziały się gdzieś moje maniery. Jestem lekko po 30-tce, z trójmiasta. Szczęśliwy okazał sie 4cs i mam nadzieje, że tak pozostanie. Powiedzcie mi proszę jak się czułyście w czasie kiedy miałyście mieć okres te pierwszy wstrzymany? Mnie dzisiaj zaczął boleć brzuch, tak trochę okresowo. Ale to pewnie normalne. trzeba będzie się dokształcić teraz, chociaż pewnie i tak będzie mnie to stresowało na poczatku wszystko. Oby się utrzymał okruszek i wizyta lekarza coś rozjaśniła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny