Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie wrześnióweczki! Nasza Liwia urodziła się 5 września 2014, a teraz belly wylicza mi termin na 4 września, także jeśli dzieciątko dotrwa, będziemy chyba obchodzić podwójne urodziny Teraz jestem na wychowawczym, ale jeśli się uda, złożę wniosek o jego przerwanie i chciałabym przejść na zwolnienie lekarskie. Któraś jest w podobnej sytuacji?
Mój wiek - 29 l.Blair, weronika86 lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
madiiiii wrote:Witajcie wrześnióweczki! Nasza Liwia urodziła się 5 września 2014, a teraz belly wylicza mi termin na 4 września, także jeśli dzieciątko dotrwa, będziemy chyba obchodzić podwójne urodziny Teraz jestem na wychowawczym, ale jeśli się uda, złożę wniosek o jego przerwanie i chciałabym przejść na zwolnienie lekarskie. Któraś jest w podobnej sytuacji?
Mój wiek - 29 l.
ALe by było jakbyś urodziła 04.09 jak swoją pierwszą córeczkę!madiiiii lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:Aisak,marzena witajcie:) Napiszcie nam cos wiecej o sobie
hmm coś więcej... mam 28 lat, 13 miesięczną córeczkę Zuzię, pracuję, uczę się, rozwijam, jestem szczęśliwą mężatką drugie Maleństwo wymarzone (zawsze chciałam niewielką różnicę wieku) więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze mieszkam na Podkarpaciuweronika86, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadiiiii wrote:Witajcie wrześnióweczki! Nasza Liwia urodziła się 5 września 2014, a teraz belly wylicza mi termin na 4 września, także jeśli dzieciątko dotrwa, będziemy chyba obchodzić podwójne urodziny Teraz jestem na wychowawczym, ale jeśli się uda, złożę wniosek o jego przerwanie i chciałabym przejść na zwolnienie lekarskie. Któraś jest w podobnej sytuacji?
Mój wiek - 29 l.madiiiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzis lekkie mdłosci, czyli objawy raz sie nasilaja raz znikają. My z mężem czujemy, że to chłopczyk. Wizytę mamy 8 stycznia. Trzymajcie kciuki14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
MartunQa wrote:ALe by było jakbyś urodziła 04.09 jak swoją pierwszą córeczkę!
5.09 Liwia była strasznie niecierpliwa i wyszła z brzuszka wcześniej (termin miałam na 23 września). Z reszta do tej pory brak jej cierpliwości
No ale każda ciąża jest inna także może kolejne doczeka terminu.♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:oj ja mam nadzieję że my tym razem doczekamy terminu. Mojej córce bardzo brakowało cierpliwości urodziła się 2.5 miesiąca za wcześnie
To faktycznie wcześnie. Ale mam nadzieje, że córeczka urodziła się zdrowa?♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
-
witajcie, a ja byłam na nartach - jeszcze teraz korzystam, bo za chwile już sie chyba nie odważee. a z objawów to czuje popołudniami i wieczorami kłucie w lewym jajnikuc- owulacyjnym, i ból jak na @....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 21:56
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygama wrote:witajcie, a ja byłam na nartach - jeszcze teraz korzystam, bo za chwile już sie chyba nie odważee. a z objawów to czuje popołudniami i wieczorami kłucie w lewym jajnikuc- owulacyjnym, i ból jak na @....
Kourtney lubi tę wiadomość