Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli nie jeste sama. Moze tak ma byc. Nie wiem po co ja sobie glowe zawracam, chyba mi sie nudzi
Wszystko bedzie dobrze dziewczyny. Musi byc.
Bierzecie witaminy? Pijecie kawe, cole? Jecie kebaby? A moze macie ochote na jakies konkretne jedzenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 12:21
-
nick nieaktualny
-
Ja jakoś od razu przestałam jeść słodycze, z automatu, a wcześniej nie umiałam sobie odmówić. A z kawy zrezygnowałam z 7-8 miesięcy temu. Polecam Wam Mama Coffe14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Ja lykam tylko kwas foliowy, witaminki staram się jeść w owocach i warzywach. Zobaczymy co lekarz powie, może obędzie się bez suplementów. Zachcianek nie mam, a tak to się zawsze zdrowo odrzywialam, nie jadłam fast-foodow, chipsów, kawy, coli, alkoholu itp. Więc moja dieta się narazie nie zmianila
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie biore sztucznego kasu foliowego tylko kompleks wit B gdzie jest folate. Lykam tez wit D3, K2, tran, wit C, magnez, czasem jod, wapn, zelazo. Dzis przyszla mi wit E a wlasciwie mix tocotrienoli. Sporo tego. Na poczatku mialam parcie na zolty ser ale juz przeszlo. Kawe pije codziennie. Jem duzo warzyw, troche owocow za to zero glutenu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 15:39
-
Dziewczyny! Życzę wam szczęśliwego nowego roku! Niech wasze dzieciątka rosną duże i zdrowe, ciąże mijaja bezproblemowo, porody niech będą szybkie i bezbezbolesne a w waszych domach zagości duzo szczęścia :*
adora, Angela89, KasicaLisica lubią tę wiadomość
-
część jestem Agnieszka . wybaczcie co o sobie robiłam coś durnego . 6 miesięcy temu urodziłam córkę Zosię a w domu mam jeszcze 7 letnia weronikę . po połogu zdecydowałyśmy razem z mężem żeby zacząć się zabezpieczać postanowiłam żeby spróbować antykoncepcję doustna wcześniej zawsze była gumka wiec po 2 zjedzonych opakowaniach i normalnym po okresie zorientowałam się nie mam tabletek zamówiłam w aptece bo miałam tylko odpis wiec w innej nie mogłam zrealizować i nie wiem co mi odbiło i 6 dni po okresie wzięłam tabletki (moja głupota trzeba było w ogóle nie brać okres miałam 2,12 a stosunek bez zabezpieczenia gumki był ok 17,12 i teraz nie mam okresu na razie i nie wiem czy we mnie nie ma jakiegoś dzikiego lokatora niby mój się niby nie zrobił "tego " do środka on ale
teraz mam założona wkładkę i czasem mam takie brązowe plamki wczoraj trochę różowaty śluz
dodam że przed ciąża @ był mniej więcej po 28 dni w tamtym miesiącu cykl 27 dni jak myślicie o mojej głupocie ?
wiec jak do poniedziałku nie bedzie to zrobię test i być moze zadomowie się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagawera wrote:Z jednej strony bym chciała juz wiedzieć z drugiej strony troche sie boje bo pól roku temu miałam cesarkę
W tskim razie trzymam kciuki za pomuslny dla ciebie wynik
A ogolnie chcieliscie sie starac jeszcze o kolejna dzidzie czy to was kompletbie zaskoczylo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 18:27
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tynka1990 wrote:tak, pierwsza długooooo wyczekiwana. Właśnie w styczniu miałam do IUI podchodzić
Wyznacza mi na 4.09.2016
My mieliśmy nieudaną IUI w październiku, a kolejna miała być w lutym. Witajcie w klubie cudów! Czy stresujesz się?14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze