Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Sabina a gdzie pozytywne myślenie? A kiedy idziesz na wizytę? Nie dasz rady iść szybciej żeby się uspokoić?
Chyba dobrze, ze jestem w.pracy bo bym ściany w domu gryzla. Wizyta 22.01. Wcześniej i tak poza.pęcherzyków nie będzie nic widać.
Muszę się uspokoić. I tak nie mam na nic wpływu -
nick nieaktualny
-
Sabina dzięki, ja właśnie jutro idę na betę i mocz od razu zrobię. Zobaczę co tam się dzieje. Jak ma Cię to uspokoić to proponuje też sobie zrób betę i zobaczysz piękny przyrost i będzie prościej do 22 wytrwać nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwość i spokój, ehhh, dzisiaj taki dzień parszywy!
Witaj Aga!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 09:58
Sabina lubi tę wiadomość
-
Kochane pamietacie ze trzeba myslec pozytywnie ❤
A jak mamy glowe pelna negatywnych mysli trzeba sie za cos zabrac i wtedy bynajmiej ja nie mysle .
Wczoraj dzwonilam do szefa . Zapytalam sie czy moze przyjechac bo musze z nim porozmawiac. Ale odpowiedzial mi ze sie postara jak najszybciej bo teraz ma spotkania .
Az sie boje mu powiedxiec .
Zwolnic mnie nie moze bo umowa na stale wiec o to sie nie boje .
Ja urlop planowalam na maja do polski a tu juz bedzie 5 msc w maju.martta, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny moja siostra raz ma mdlosci raz nie ma potem bola ja piersi a dwa dni nic to nie oznacza zaraz utracenia ciazy organizm przyzwyczaja sie do nowych warunków i ma istna burze.. Ja tez się boje bo moje dziecko umarło tak samo w poprzedniej ciąży w 12 tc i objawy byly ale staram się myśleć ze będzie dobrze musi.. Musimy dać rade ! Przed wczoraj nie bolały mnie piersi dzis napierdz...
Pozdrawiammartta, Sabina, adora lubią tę wiadomość
-
Sabina, martta dobrze podpowiada. Zrób betę to odpowiedni przyrost może Cię uspokoi. Bo z takimi nerwami do 22.01 to całe wieki
Co do objawów to ja ich w ogóle nie mam to nie ma mi co znikać
Flora, dobrze, że rozgoryczenie Ci minęło. Twój okruszek pięknie zapozował (paznokieć tez ładny ).
Mówisz, że już prenatalne będziesz robić? Biorąc pod uwagę mój wiek też będę musiała zrobić. Wyczytałam, że właśnie ze względu na wiek przysługują mi refundowane ale po skierowanie pewnie musiałabym iść do lekarza na NFZ a chodzę prywatnie. No nic, jak przyjdzie czas to będziemy się zastanawiać z moim ginekologiem. W sumie oprócz tego, że przyjmuje prywatnie to ma też praktykę w szpitalu to może stamtąd mógłby mi dać skierowanie...Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Hej Skali89;) widze po suwaczku ze ty chyba tez termin na wrzesien?
Hej tak, z kalkulatora wyszło mi 14 września:) sama też jestem z września:) ja jeszcze czekam na 1 wizytę u lekarza na razie tylko bętę 2 razy robiłam. Ale oczywiście witam się z wami:)martta, Blair, Sabina lubią tę wiadomość
-
pewniaczka wrote:Floro!!!!! A czy na tych chinskich znaczkach opisie ns foto dziecka nie ma skrótu FHR lub ASP bo to bylo by tętno wiec znak ze jest serducho powinno byc ok 140 na min
Angela to będzie coś kolo 10 tygodnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Dołączam do wrześniowych mam. Termin porodu wyznaczyło mi na 16.09, wizytę u lekarza mam 21.01. Obecnie ze względu na dwie poprzednie obumarłe ciąże biorę acard, zapobiegawczo luteinę i euthyrox bo podskoczylo mi TSH. Mam nadzieję, że ta ciąża skończy się pomyślnie i miło zleci w waszym towarzystwie. Pozdrawiammartta, Blair, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Byl u mnie szef .
Trzeslam sie jak galareta .
Co najwazniejsze moge pracowac dopoki bede miala na to sily pozniej znajdzie kogos na moje zastempstwo a po maciezynskim mam powrot
Dziekowal mi ze mu powiedzialam wczesnie bo musi mi zrobic tak ze bede miala lekko pracowac choc za wiele sie nie da zrobic .
Ale przyjol to bardzo dobrze wiec sie ciesze .martta, Skali89, Olisia, Sabina, weronika86, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Blair wrote:Gratuluje. Ciesze sie bardzo :* a jak gin? Ok? Nastepna wizyta na prenatalne czy jeszcze wczesniej jakas?
Dziękuję mój gin to niezwykły człowiek, mam do niej pełne zaufanie. Następna wizyta na "haribo" jak to powiedziała, czyli za dwa tygodnie - mówi że wtedy pięknie widać. Wtedy też mamy pogadać o prenatalnych.Blair lubi tę wiadomość
-
Witaj bisacz
Trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło się dobrze Z tego co widzę, to tuja bardzo dużo dziewczyn jest po przejściach tak więc oby nam wszystkim się udało
Sabina, dzięki, już nie czuję się jak dinozaurBlair, Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość