Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tiktik cały czas od tygodnia już chyba i w nocy jak się przekładam z boku na bok czasami mnie budzi...
Ewelina to super, że masz to już za sobą i tak dobrze to przyjął, zazdroszczę, ja jeszcze trochę poczekam z tą rozmową u siebie, ale nie powiem chciałabym mieć to już z głowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 12:05
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Witam
Dołączam do wrześniowych mam. Termin porodu wyznaczyło mi na 16.09, wizytę u lekarza mam 21.01. Obecnie ze względu na dwie poprzednie obumarłe ciąże biorę acard, zapobiegawczo luteinę i euthyrox bo podskoczylo mi TSH. Mam nadzieję, że ta ciąża skończy się pomyślnie i miło zleci w waszym towarzystwie. PozdrawiamKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tiktik wrote:A ja właśnie mam ze raz bola raz nie trochę mnie to niepokoi..
-
nick nieaktualnyTiktik, doskonale cię rozumiem bo jak tylko piersi bolą mnie mniej to świruję. One to mój jedyny "wyznacznik" ciąży bo poza tym nie mam żadnych objawów więc im bardziej je czuję tym bardziej jestem spokojna. Wczoraj rano były jakby mniej napięte i nie bolały to się zmieniło w ciągu dnia.
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Witam
Dołączam do wrześniowych mam. Termin porodu wyznaczyło mi na 16.09, wizytę u lekarza mam 21.01. Obecnie ze względu na dwie poprzednie obumarłe ciąże biorę acard, zapobiegawczo luteinę i euthyrox bo podskoczylo mi TSH. Mam nadzieję, że ta ciąża skończy się pomyślnie i miło zleci w waszym towarzystwie. Pozdrawiam
Życzę spokojnej i zdrowej ciąży -
nick nieaktualny
-
Tiktik wrote:Witamy...mamusie
Dziewczyny czy was caly czas bolą piersi czy ten ból ustaje na jakis czas?
Magdallena ja ciagniec nie mam teraz ale przy Sarci mialam tak na poczatku. I takie bole ala owulacyjne.
Dzisiaj moja corcia konczy 9 miesiaczkow..pochwalilam sie juz na kwietniowkach, chwale sie i tutaj
martta, Sabina, Blair, Tiktik, szpilka, Ksosia, Ksosia, adora, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Ja z kolei popadam już w jakąś obsesję odnośnie zarazków chorobowych, siedzę w biurze i co kto kichnie albo smarknie to sie cała napięta robię, bo sama nie mogę do końca przegnać przeziębienia, jeszcze kaszel cały czas mi został i się martwię....
-
Tiktik wrote:A ja właśnie mam ze raz bola raz nie trochę mnie to niepokoi..
bardziej mnie bolą jak się poruszam, bo mam dość duże.
wskoczę chyba w sportowe staniki
biegać nie mogę to chociaż ciuszki pozakładam.
Byłam na swojej wizycie.
Wszysko wporzo, choć to raczej była pogadanka.
Dostałam skierowanie na szereg badań z krwi i usg i 25.01 idę do niego znów.
Dostałam też skierowanie do hematologa i udało mi się z przemiłym panem przez telefonem wybłagać wizytę szybszą niż 10.02.
i mam dzisiaj wieczorem.
Dostałam też do femibionu, kwasu foliowego i euthyroxu nowe proszki.
Wit D, Wit B12 i clexane.
mój biedny brzuch będzie cały w siniakach.
Sabina, Blair, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:mam tak samo.
bardziej mnie bolą jak się poruszam, bo mam dość duże.
wskoczę chyba w sportowe staniki
biegać nie mogę to chociaż ciuszki pozakładam.
Byłam na swojej wizycie.
Wszysko wporzo, choć to raczej była pogadanka.
Dostałam skierowanie na szereg badań z krwi i usg i 25.01 idę do niego znów.
Dostałam też skierowanie do hematologa i udało mi się z przemiłym panem przez telefonem wybłagać wizytę szybszą niż 10.02.
i mam dzisiaj wieczorem.
Dostałam też do femibionu, kwasu foliowego i euthyroxu nowe proszki.
Wit D, Wit B12 i clexane.
mój biedny brzuch będzie cały w siniakach.Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Hej tak, z kalkulatora wyszło mi 14 września:) sama też jestem z września:) ja jeszcze czekam na 1 wizytę u lekarza na razie tylko bętę 2 razy robiłam. Ale oczywiście witam się z wami:)
Kourtney lubi tę wiadomość
-
sporo nas tu:) mnie piersi bolą i sutki też jakby tam ranę miała, ale piersi to zwalałam na prl bo miałam wysoka, a tak to brzuch mnie boli jak na @, najgorzej wieczorami się nasila, siku latam co chwila. W pracy nikt jeszcze nie wie.
Sabina, Blair lubią tę wiadomość