X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 8tygodniu;)

pewniaczka, Sabina, weronika86, Angela89, bbeczka91, Olisia, adora, Kourtney, Migoci lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Witam sie w 8tygodniu;)
    Gratuluję :)
    Gratuluję również tym dziewczynom, które wczoraj zobaczymy bijące serca swoich maluchów :)

Dobrego dnia wszystkim

weronika86 lubi tę wiadomość

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny po pierwszej przespanej nocy od prawie 2 tygodni

weronika86, Angela89, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 8tyg ciazy.
    Zasnelam o 19.40, przebudzenie po 2. I wlasciwe obudzenie 6:)

Blair, weronika86, Angela89, martta, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• magdallena69 Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga2319 wrote:
    Witam nieśmiało. Dzisiaj zrobiłam pierwszy test (najprawdopodobniej 10 dpo). Testy domowe pozytywne, beta 25. Mam nadzieję, że za dwa dni wzrośnie, a w sobotę pierwsza wizyta :) jak się dopcham :)

Witaj Aga:) Widze ze obie dolaczylsmy ze starajacych sie:) Zycye powodzenia i trzymam kciuki:)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam! gratuluje serduszek, witam niwe mamusie :-) my juz na nogach a u nas godzina wczesniej

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • magdallena69 Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wedlug belly dzis 7 tydzien;) Jutro wizyta na 12.30, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:)

weronika86, Sabina, Blair lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też zaczęłam 8 tydzień :) zaraz na badania, później do pracy, dzień się zapowiada długi...

weronika86, Angela89, Blair, Sabina lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratki nowych tygodni :-) little red fox musisz zmienic suwak bo wg niego dopiero jutro zacznie sie 8my tydziem

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam na Flore nogi zaplatam z nerwow jak by to conajmnoek moje serducho bylo;l

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mam złe przeczucia. Cały mój optymizm szlak jasny trafil. Od wczoraj nie mam mdlosci. Qrwa. W zeszlym.roku tez tak bylo. Ustaly mdlosci. Poszlam do gin. A tam juz sie zarodek nie rozwijal. Boję się . Boję się straszliwie

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam dzisiaj kiepski humor i caly entuzjazm i radość sobie gdzieś poszły.
    Może to specyfika 4 tygodnia i 6 dnia? :/
    Mam dziś lekarza. Ale po tym co sie tu naczytałam jestem słabo nastawiona. Mimo ze zawsze go lubiłam.
    Trzebayo wytrzymać.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i długo tu nie zabawiłam, a szkoda. :)
    Moje dwie blade kreski okazały się błędami. No cóż. :) Walczę dalej, choć na wrzesień już raczej nie zdążę. :P
    Życzę Wam cudnych, bezproblemowych 9 miesięcy oczekiwania. <3

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko tym razem bedzie ok..mi tez mdlosci ustaly..tak wczesnie moga byc razczej z nerwow..udezra znow kolo 8/9tc :D jeszcze bedziesz prosic zeby je zabrano :D badz dzielna i mysl pozytywnie :D

Ulfenstein ja tez :( ale jestem zmeczona..ida corci 4 zeby na raz...wczoraj maz pokazal mi juz jedynke gorna przebita..nic dziwnego ze cierpi strasznie szerokie te zabki z porownnaiem do dolnych :/

Sabina lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, widzę, że nie tylko ja tu zaczynam nowe tygodnie od środy :) teraz tydzień nie liczy się od poniedziałku tylko od środy do środy płynie :)
    Sabinka, Ulf chyba rzeczywiście taka specyfika dnia dzisiejszego bo ja od rana też mam czarne myśli, nie wiem czy ta infekcja od prawie 2 tyg nie zaszkodziła maluchowi, coś mnie tam na dole zaczyna piec przy sikaniu, więc idę w piątek do lekarza jednak. Na serduszko będzie na pewno za wcześnie, ale chociaż zobaczy czy żadna infekcja mi się tam nie rozwija i może uspokoi trochę. Ehhhh.... Mnie jakoś też objawy opuściły zostały tylko bolące piersi i wzdęty wieczorami brzuch, martwi mnie to :( jutro idę na betę jeszcze
    Ps. witam nowe mamuśki i gratuluje jeszcze raz wszystkich serduszek! :)
    ps2: wczoraj padłam dosłownie po powrocie do domu i spałam jak zabita (poza sikaniem oczywiście 10 razy!) od 21 do 5.30! pierwszy raz od paru dni, chociaż tyle dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 09:22

Sabina lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    No i długo tu nie zabawiłam, a szkoda. :)
    Moje dwie blade kreski okazały się błędami. No cóż. :) Walczę dalej, choć na wrzesień już raczej nie zdążę. :P
    Życzę Wam cudnych, bezproblemowych 9 miesięcy oczekiwania. <3
    Powodzenia! :*

haneczka, Kourtney lubią tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    cześć:) a czy tych produktów colway można używać w ciąży?
    Kolagen sciaga skore a skora w ciazy ma siw rozciagac . Tym razem zamiezam stosowac bo jak sie posmarujesz balsamem po kolagenie nie ma efektu sciagniecia skory . A i tak dziala

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich . :)
    Wezcie sprzedajcie mi kopniaka bo z lozka mi sie wyjsc nie chce :) .

Gratuluje wizyt i bijacych serduszek ❤
    Milego dnia.

Blair, Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiecie co mam złe przeczucia. Cały mój optymizm szlak jasny trafil. Od wczoraj nie mam mdlosci. Qrwa. W zeszlym.roku tez tak bylo. Ustaly mdlosci. Poszlam do gin. A tam juz sie zarodek nie rozwijal. Boję się . Boję się straszliwie
    Sabina a gdzie pozytywne myślenie? A kiedy idziesz na wizytę? Nie dasz rady iść szybciej żeby się uspokoić?

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:17

martta lubi tę wiadomość

‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ