Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aga2319 wrote:Witam nieśmiało. Dzisiaj zrobiłam pierwszy test (najprawdopodobniej 10 dpo). Testy domowe pozytywne, beta 25. Mam nadzieję, że za dwa dni wzrośnie, a w sobotę pierwsza wizyta jak się dopcham
Witaj Aga:) Widze ze obie dolaczylsmy ze starajacych sie:) Zycye powodzenia i trzymam kciuki:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam dzisiaj kiepski humor i caly entuzjazm i radość sobie gdzieś poszły.
Może to specyfika 4 tygodnia i 6 dnia?
Mam dziś lekarza. Ale po tym co sie tu naczytałam jestem słabo nastawiona. Mimo ze zawsze go lubiłam.
Trzebayo wytrzymać. -
Sabinko tym razem bedzie ok..mi tez mdlosci ustaly..tak wczesnie moga byc razczej z nerwow..udezra znow kolo 8/9tc jeszcze bedziesz prosic zeby je zabrano badz dzielna i mysl pozytywnie
Ulfenstein ja tez ale jestem zmeczona..ida corci 4 zeby na raz...wczoraj maz pokazal mi juz jedynke gorna przebita..nic dziwnego ze cierpi strasznie szerokie te zabki z porownnaiem do dolnychSabina lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, widzę, że nie tylko ja tu zaczynam nowe tygodnie od środy teraz tydzień nie liczy się od poniedziałku tylko od środy do środy płynie
Sabinka, Ulf chyba rzeczywiście taka specyfika dnia dzisiejszego bo ja od rana też mam czarne myśli, nie wiem czy ta infekcja od prawie 2 tyg nie zaszkodziła maluchowi, coś mnie tam na dole zaczyna piec przy sikaniu, więc idę w piątek do lekarza jednak. Na serduszko będzie na pewno za wcześnie, ale chociaż zobaczy czy żadna infekcja mi się tam nie rozwija i może uspokoi trochę. Ehhhh.... Mnie jakoś też objawy opuściły zostały tylko bolące piersi i wzdęty wieczorami brzuch, martwi mnie to jutro idę na betę jeszcze
Ps. witam nowe mamuśki i gratuluje jeszcze raz wszystkich serduszek!
ps2: wczoraj padłam dosłownie po powrocie do domu i spałam jak zabita (poza sikaniem oczywiście 10 razy!) od 21 do 5.30! pierwszy raz od paru dni, chociaż tyle dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 09:22
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:No i długo tu nie zabawiłam, a szkoda.
Moje dwie blade kreski okazały się błędami. No cóż. Walczę dalej, choć na wrzesień już raczej nie zdążę.
Życzę Wam cudnych, bezproblemowych 9 miesięcy oczekiwania.haneczka, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Skali89 wrote:cześć a czy tych produktów colway można używać w ciąży?
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wiecie co mam złe przeczucia. Cały mój optymizm szlak jasny trafil. Od wczoraj nie mam mdlosci. Qrwa. W zeszlym.roku tez tak bylo. Ustaly mdlosci. Poszlam do gin. A tam juz sie zarodek nie rozwijal. Boję się . Boję się straszliwie
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny