Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Hej! ja nieśmiało Was podczytuję.
Wczoraj beta pokazał 804,4 a to dopiero 26 d.c. a pierwszy test mi wyszedł w 22 d.c.
Miałam szybką owulację najprawodopodobniej.
W piątek mam wizytę u lekarza - kazała mi się zgłosić, bo zleci badania.
Strasznie się boję.Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaga2319 wrote:Witam nieśmiało. Dzisiaj zrobiłam pierwszy test (najprawdopodobniej 10 dpo). Testy domowe pozytywne, beta 25. Mam nadzieję, że za dwa dni wzrośnie, a w sobotę pierwsza wizyta jak się dopcham
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypewniaczka wrote:Ja po wizycie bo mam infekcje dostalam nystatyne na 10 dni. Moj lekarz powiedzial E w zeszl tyg myslal o mnie i obstawial ze przyjde do konca marca i przyjszlam;) dzidzi nie chcialam ogladac nie ma jesze serducha wiec po co sie nakrecac.
-
nick nieaktualnyaga2319 wrote:Tak mówicie? Niestety nie jestem pewna czy dobrze wyczaiłam owulację, bo wykres był prawie płaski. Dlatego mam obawy, ale dzielnie czekam Musiałam szybko testować, bo biorę leki.
-
nick nieaktualnyJa ogladam 26 stycznia tak jak jest w naszej tabeleczce. Heh w drugiej ciazy to boje się bardzo dwupaku ... Choc ciaza planowana to tak sie boje dwupaku ze nawet jesli jest to nie chcę wczesniej jiz kminić jak to bedzie Lepiej zebym wziela sie za nauke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaga2319 wrote:Kurcze ja to się strasznie boję tej ciąży pozamacicznej i chcę jak najszybciej sprawdzić, czy wszystko jest dobrze:)
Angela89, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co ja mam w ciazy? Okropne atopowe zapaleenie skory tzn mam je normalnie ale w ciazy maksymalny szal na wlasne hormony a tu niczym smarowac nie mozna lato upaly .. Bedzie zajebiacoe zreszta jiz sie zaczelo rece mam jak sprzataczka z prl
Dziewczyny woem ze boicie sie lekow przenikanoa etc ale w wiekszosco przypadkow leko maja info o ciaY -ze niewskazane tylko dlategobze koncerny nie chca odpowoedzialnosci i nie chca kasy wydawac na badania nad taka grupa docelowa.
Ja nie zachecam do noczego ale nie bojcie sie az tak + ja bralam bardOnsilne tablety sterydy dla chorych na raka tak to azs mnie rozwalilo i wszyscy zyja -
nick nieaktualny