Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Flora no co za babsko!!! Kurcze, od podejścia lekarza duuuzo zależy. zmieniaj ja bez wahania! Nie będziesz się meczyc jeszcze 8 miesięcy z takim podejściem No taaak... NFZ. Dlatego ja tez mowilam, ze więcej już na nfz nie pojde po podobnym potraktowaniu.
-
O rety Flora masakra!
Ale powiem Wam, ze ja z kolei bylam prywatnie dzisiaj u endokrynologa i podejscie to samo prawie, rzucił jednym okiem na wyniki, no przecież w normie, powiedział, ale trzeba zwiększyć dawke leku. Przepisał receptę na letrox 75 i tyle, 2 min, kaska przytulona i po co więcej..... ehhhh
Ps. Witam nowe mamuśki, ale nas sie tu robi dużo -
Strasznie Wam współczuje.
Mój Endo wczoraj bardzo miły i proefesjonalny.
Zobaczymy jak jutro gin, ale chodzę do niego od 4 lat, wiec raczej sie nie obawiam.
Mam prywatna opiekę w medicoverze.
-
nick nieaktualny
-
Angela super!!!!
Flora nie wiem jak to jest w Polsce ale nie mozna napisac/doniesc na zachowanie lekarza????
W uk tak wiele kobiet narzeka na opieke ale ja jestem zadowolona, tutaj bardzo wazne jest podejscie, bo to klient i osoba ktora czuje...w uk jak cos jest nie tak mozna zglosic skarge ustna badz pisemna w przychodni a dalej do nhs=u..w Polsce nie mozna? chociaz dla pieprzonego=przepraszam...w uk to by sie sprawa cywilna takie zachowanie skonczyloEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
flora az mi podniosla cisnienie ta babka....wg niej chyba kazdy wpada w ciaze w mlodym wieku...ech...
jak ja poszlam w 7mym miesiacu do gina a wyszlam z placzem do tesciowej na korytarz to jak wpadla do srodka to myslalam ze go bije albo chociaz ze krzeslem w niego rzucila niestety pozniej nasze relacje po narodzinach dziecka bardzo sie zmienily -
nick nieaktualny
-
Wracam do domu z pracy patrze nicola inaczej uczesana pytam a kto cie tak uczesal a ona do mnie tata lal zawsze mowil ze nie umie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da24b9f35e04.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/414856de52d8.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 20:09
AISAK, Blair, weronika86, Sabina, bbeczka91, Judy, szpilka lubią tę wiadomość
-
Ale grubcio mały Ewelina . Ale mojej koleżanki córa tez taka bambarylka była a jak zaczęła szaleć na podwórku w lato , bo zaczęła chodzi, to od razu inaczej . Ale śliczna. :*
A co do lekarzy to powiem szczerze, że prywatnie tez można na konowala trafić. I nie ma co mówić uogolniajac , że NFZ. Chociaż sama bardzo doświadczam nieudolnosci tego systemu to jestem przekonana, że zdarzają się lekarz z pasją i tacy dla których pacjent jest najważniejszy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 20:09
weronika86 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Luliczek wrote:Ale grubcio mały Ewelina . Ale mojej koleżanki córa tez taka bambarylka była a jak zaczęła szaleć na podwórku w lato , bo zaczęła chodzi, to od razu inaczej . Ale śliczna. :*
A co do lekarzy to powiem szczerze, że prywatnie tez można na konowala trafić. I nie ma co mówić uogolniajac , że NFZ. Chociaż sama bardzo doświadczam nieudolnosci tego systemu to jestem przekonana, że zdarzają się lekarz z pasją i tacy dla których pacjent jest najważniejszy ...weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Cudna czekoladowa coreczka☺ Ja muszę wam powiedzieć ze moja 1,5roczna cora nie je słodyczy! Nie lubi! Ja tez jej nie daje i innych wzbraniam przed tym! Wystarcza jogurciki z min.składem.
Ewelina.Irl, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny