Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziecko spi ja szybka kapiel i czekamy na pizze bo zamowilismy . Juz jak jechalam z pracy to tak mnie naszlo . Weszlam do domu a moj mowi a moze pizze zamowimy ? Normalnie czyta mi w myslach
Lece . Spokojnej nocy mamuski . ❤bbeczka91, Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość
-
aga2319 wrote:Muszę to poprzeliczać raz jeszcze, bo możliwe że owulacja była tydzień wcześniej, czyli w grudniu - tak mi ją wyznaczyło ovu. Ale znając trochę metodę sama sobie ją ustaliłam na 3.01
-
Ewelina.Irl wrote:Dziecko spi ja szybka kapiel i czekamy na pizze bo zamowilismy . Juz jak jechalam z pracy to tak mnie naszlo . Weszlam do domu a moj mowi a moze pizze zamowimy ? Normalnie czyta mi w myslach
Lece . Spokojnej nocy mamuski . ❤
Smacznego i miłej nocy Ja już też uciekam bo oczy mi się zamykają. Dobranoc wszystkim mamom i fasolkomEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Kurcze, ile nowych mamusiek doszło, gratulacje!
Ktoś x stron wcześniej pisał o stanie cery-ja nigdy nie miałam problemów z trądzikiem, aż do maja, kiedy byłam po zabiegu. Od tego czasu mam na twarzy prawdziwy kataklizm. Przetestowałam już chyba wszystko- od mycia twarzy sama wodą, po używanie całych serii kosmetyków przeciwtrądzikowych. A teraz, od kilku dni po owulacji nic nowego się nie pojawia, przebarwienia i blizny nadal szpecą, ale najważniejsze, że nie tworzą się nowe wulkany Ciąża okazała się dla mnie lekarstwem, niech trwa jak najdłużej
Co do zwiększenia masy ciała- za niedługo lepiej będzie mnie przeskoczyć, niż obejść. Nigdy do chudzielców nie należałam, ale teraz to już przesada- dzisiaj ledwie dopięłam się w kurtce. Aż boję się założyć dżinsy...weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ps Odkrylam nowy obiaw bolace piersi
Babeczka polecam plyn mlicelarny i peelingi z colwej tak samo jak colwej kolagen naturalny na blizny , rozstempy i inne . Dziala cuda . Od kad uzywam peeling zero pryszcza .
Jeszcze olej kokososy dziala cudaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 22:31
-
Gratuluję tym co dzisiaj ujrzały swoje serduszka i witam nowe mamusie
Ja co prawda serduszka nie ujrzałam (choć dzisiaj już 6 tydzień i 6 dni i pewnie byłoby już widać) i w ogóle mogłabym sporo narzekać na dzisiejszą wizytę, ale już mi przeszło rozgoryczenie. Zdjęcie jest, dzidzia piękna, ładnie zapozowała (jak przystało na dziecko fotografki więc nie ma się co martwić. Jutro zrobię badania krwi, za tydzień z wynikami do lekarki (tej samej niestety). Wierzę, że jakiś dobry anioł chroni tam mojego okruszka. W końcu w czasach naszych rodziców nie było tych wszystkich badań, a dzieci rodziły się zdrowe Więc bez paniki. Na 2.02 mam badania prenatalne, może wtedy się więcej dowiem
Dobranoc mamuśki!
https://www.dropbox.com/s/jw577s10rpwprr7/12540130_10204972021252968_1411611285_n.jpg?dl=0Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 22:33
Angela89, AISAK, Blair, adora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyflora wrote:Gratuluję tym co dzisiaj ujrzały swoje serduszka i witam nowe mamusie
Ja co prawda serduszka nie ujrzałam (choć dzisiaj już 6 tydzień i 6 dni i pewnie byłoby już widać) i w ogóle mogłabym sporo narzekać na dzisiejszą wizytę, ale już mi przeszło rozgoryczenie. Zdjęcie jest, dzidzia piękna, ładnie zapozowała (jak przystało na dziecko fotografki więc nie ma się co martwić. Jutro zrobię badania krwi, za tydzień z wynikami do lekarki (tej samej niestety). Wierzę, że jakiś dobry anioł chroni tam mojego okruszka. W końcu w czasach naszych rodziców nie było tych wszystkich badań, a dzieci rodziły się zdrowe Więc bez paniki. Na 2.02 mam badania prenatalne, może wtedy się więcej dowiem
Dobranoc mamuśki!
https://www.dropbox.com/s/jw577s10rpwprr7/12540130_10204972021252968_1411611285_n.jpg?dl=0
Piękna kropeczka To który to będzie tydzień jak bedziesz szła na prenatalne ? -
nick nieaktualny
-
Ewelina.Irl wrote:Ps Odkrylam nowy obiaw bolace piersi
Babeczka polecam plyn mlicelarny i peelingi z colwej tak samo jak colwej kolagen naturalny na blizny , rozstempy i inne . Dziala cuda . Od kad uzywam peeling zero pryszcza .
Jeszcze olej kokososy dziala cuda
cześć a czy tych produktów colway można używać w ciąży?Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny