Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:Dziewuszki a jak wyglada wasz śluz???
Macie coś czy sucho?
Mnie troche "zalewa"...
I czy czasem czujecie ze "cos tam jest"? Taki dZiwny tępy ból, chociaż ból to za duze slowo... -
Justyna_89 wrote:Ja co jakiś czas mam taki gesty biały śluz, a chwile później pojawia się zawsze po tym białym hm...... taka jakby woda.... tez się zastanawiam, czy to normalne
W pierwszej ciazy tez mialam go pelno wszystko bylo dobrze .Justyna_89 lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:pewnie że dam radę.
dałam przez miesiąc jak miałam nogę w gipsie, dam teraz dla dobra dziecka i dłużej
gdyby nie refundacja to koszt miesięcznej kuracji kosztowałby mnie 372zł. zapłaciłam 41.
Nawet mi nie mów. Ja się od dwóch dni "zastrzykuję". Niestety nie mam refundowanego i 30 zastrzyków kosztuje mnie 345 zł Mój lekarz powiedział, że nie mam zrobionych jakichś badań, które pozwoliłyby mi na refundację a w ciąży nie możemy ich zrobić -
nick nieaktualny
-
a mnie dzisiaj jakoś wszystko przytłacza, jestem zmęczona, obolała i siedzę i ryczę pokryjomu. Dochodzi do mnie ogrom odpowiedzialności za tego okruszka w brzuchu, czy mu kaszel nie szkodzi bo boli brzuch wtedy jak kaszlam itp. ja wiem to głupie, ale tak bym chciała żeby wszystko z nim było ok. To pewnie przez hormony.... słaby ten 13-ty...
-
hihi noooo przynajmniej trzy;)
co do śluzu to wam powiem że w tej ciąży w ogóle jakiś skąpy, ale kremowy. baaardzo go malutko, a teraz pod koniec bywał nawet rozciągliwy chwilami.
idę się cieszyć w spokoju z mężem tym stanem:) może zaglądnę jeszcze wieczorem:)
buziaki MAMY te przyszłe i te obecne -
nick nieaktualny
-
Tiktik wrote:Dla mnie tez ten 13 lipny.. Ale 13 mialam okres w 13 dc owulke wiec moze to tylko tak dzis. Leze w wyrku bo co mam robic. Moj pies kolo mnie nie odstępuje na krok ...
To dopiero początek a ja mam różne schizy. Noo nic moze się przespie.
Ja tu kade do pracy i zastanawiam jak powiedziec dyrektorce bo szef pow ze mam to zrobic sama moze sie wstrzymam z tym zeby jej powiedziec . Niewiem sama . Zobaczymy jak to wyjdzie
-
Tak..leze bo gin powiedział albo w domu albo ..wiec leżę chodz tak posprzątane mam bo kto ma mi balaganic dzieci nie mam męża prawie tez nie ma.. Ugotowałam obiad i tak leze jak najwięcej.. Siostra mi firanki powiesiła bo niby zmieniłam na święta ale piesek łapkami odbił przy parapecie..
-
Wrzesnioweczki powodzenia życzę i oby Was nie dopadl taki upal jak nas wrzesniowki 2015 tego lata.A kciukasy trzymam za Robotkę i Sabbcie ,jeszcze raz gratuluje kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 14:23
Sabina, Robotka1, weronika86, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Wrzesnioweczki powodzenia życzę i oby Was nie dopadl taki upal jak nas wrzesniowki 2015 tego lata.A kciukasy trzymam za Robotkę w szczegolnosci,jeszcze raz gratuluje kochana
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde podziwiam za odwage i kolejna ciaze .Ja na samą myśl mam dreszcze strachu
Ale wyszlo jak wyszlo juz jest .kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość