Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair wrote:A miałaś dzisiaj usg?
powiedział, że za wcześnie i istnieje ryzyko, że nic by nie było 'a po co się denerwować'.
i dodał, że on jest przeciwnikiem grzebania w pochwie na początku ciąży. jeśli nie ma żadnych sygnałów, że coś się dzieje niedobrego.weronika86 wrote:Tiktik dziekuje
ulfenstein dasz rade z zastrzykami, to dla dzidzi pamietaj...swoja droga nie zadzroszcze
dałam przez miesiąc jak miałam nogę w gipsie, dam teraz dla dobra dziecka i dłużej
gdyby nie refundacja to koszt miesięcznej kuracji kosztowałby mnie 372zł. zapłaciłam 41.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 13:14
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Witamy jak się czujesz?
MY roznie zależy od dnia ale koleżanka zgaga nie opuszcza mnie na krok ciągle Senna i zmęczona takze nawet nie mam czasu śledzić co tu piszecie :* ale serduszkiem jestem z wami za tydzień w środę kolejna wizyta ciekawe jakmoje kropeczki beda wyglądać
A ty Blair jak się czujesz? Twoje dwa serduszka dają ci popalić? Buziaki -
Dziewczynki wpadam na chwile, moze w lutym bede miec wiecej czasu, bo nie nadazam za Wami, napisze tylko, ze jak ustawilam sobie ovu recznie to termin belly wyznaczylo na 18 wrzesnia. Zagladam do Was, ale przy moim malo spiacym roczniaku i teraz szykowaniu roczku srednio mi idzie bycie na biezaco, zreszta te pierwsze 80 stron chyba nie zostanie nadrobione nigdy. Pozdrawiam serdecznie
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartita86 wrote:MY roznie zależy od dnia ale koleżanka zgaga nie opuszcza mnie na krok ciągle Senna i zmęczona takze nawet nie mam czasu śledzić co tu piszecie :* ale serduszkiem jestem z wami za tydzień w środę kolejna wizyta ciekawe jakmoje kropeczki beda wyglądać
A ty Blair jak się czujesz? Twoje dwa serduszka dają ci popalić? BuziakiKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:Dziewczynki wpadam na chwile, moze w lutym bede miec wiecej czasu, bo nie nadazam za Wami, napisze tylko, ze jak ustawilam sobie ovu recznie to termin belly wyznaczylo na 18 wrzesnia. Zagladam do Was, ale przy moim malo spiacym roczniaku i teraz szykowaniu roczku srednio mi idzie bycie na biezaco, zreszta te pierwsze 80 stron chyba nie zostanie nadrobione nigdy. Pozdrawiam serdecznie
weronika86, szpilka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wpadłam, żeby potwierdzić istnienie małego człowieczka we mnie, obecnie gin zmierzył 4 mm:-)
Dostalam polecenie zrobienia wynikow krwi i moczu, nastepna wizyta w lutym, a teraz walcze z całodniowymi mdlosciami i odbijaniem, straszne to jest, przechodze identycznie jak w pierwszej, czuje sie dodatkowwo zmeczona i oslabiona, nie mam w sobie wigoru, mam nadzieje ze za miesiac wszystko sie unormuje ku lepszemu.
Gratuluje podwojnych serduszek, choc ja na taka wiesc niezle bym sie zestresowala teraz jestem ciekawa kogo ja mam w swoim nrzuszku, w pierwszej ciazy juz w 11 tygodniu wiedzielismy, licze, ze i teraz dzidzia szybko pokazeweronika86, Sabina, Blair, adora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie nowe mamusie a reszcie gratuluje potwierdzonych serduszek! Ja idę jutro zobaczyć czy mojej Kropce bije ❤️... Jestem strasznie wystraszona, ale na dziś sobie nawrzucalam tyle zajęć ze juz mi od tego biegania brzuch dokucza...
Tiktik, Sabina, Blair lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Ksosia wrote:Dziewuszki a jak wyglada wasz śluz???
Macie coś czy sucho?
Mnie troche "zalewa"...
I czy czasem czujecie ze "cos tam jest"? Taki dZiwny tępy ból, chociaż ból to za duze slowo...
Bolalo mnie kiedy mnialam dostac @ teraz cos zakuje jak mam pelen pecherz . Wczoraj odkrylam nowy obiaw bol piersi ale dzis jakos minol
A tak to ok .
-
dzień dobry:) można się wprosić???
właśnie się dowiedziałam że jestem w ciąży:)
termin mam na 24 wrzesień
jestem tak samo jak Weronika86 i Angela89 mamą kwietniowego słońca
wam wszystkim życzę spokojnych ciąż i błogiego stanu aż do końca
Angela89, Ewelina.Irl, martta, weronika86, Blair, Sabina, Aguś86, adora, kapturnica, szpilka, haneczka, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:dzień dobry:) można się wprosić???
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:dzień dobry:) można się wprosić???
Witaj witaj ciekawe która kwietniówka jeszcze do Nas dołączy