Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina.Irl wrote:Niewiem kochana nigdy nie bylam w mnogej ciazy choc u nas mozlowe od piotrka strony .
Mam nadzieje tym razem na jedno dzieciatkoEwelina.Irl, Blair, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem czy to dobrze. Bo każda z was chyba się czymś zmartwień czy przejmuje. A ja się stalam jakąś oaza spokoju i radości. Tak strasznie się tym podniecam że jestem w ciąży. Wierzę że wszystko będzie dobrze i jestem mega pozytywnie nastawiona na najbliższe miesiące
Magdziulla, Kaszka, Ksosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ja się czuję świetnie, tylko serio ciągle jestem głodna, jeszcze zanim się dowiedziałam, zjem i po chwili znowu jestem głodna;) też tak macie?
-
Blair wrote:Ja betę robiłam dosyć późno więc też wyższa od razu. Przyrost miałam kosmiczne duży ale kalkulator pokazywał w normie
4380 - 26dpo
57650 - 28dpo
Ja mam dzis dopiero (prawdopodobnie) 16 dpo - 27 dzień cyklu
Trzeba czekaćBlair lubi tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:Ja się czuję świetnie, tylko serio ciągle jestem głodna, jeszcze zanim się dowiedziałam, zjem i po chwili znowu jestem głodna;) też tak macie?
Ja te tak mam i też zaczęło się jeszcze przed robieniem testu.
Zwłaszcza mam ochotę na kwaśne. Najbardziej smakuje mi musztarda i wszystko co zawiera ocet. -
Magdziulla wrote:Ja się czuję świetnie, tylko serio ciągle jestem głodna, jeszcze zanim się dowiedziałam, zjem i po chwili znowu jestem głodna;) też tak macie?
Dzis cos prawy jajnik mnie bobolewa a moze tak promienieje ze wydaje mi sie ze mnie boli wlasnie on . Tak to tez dobrze
-
nick nieaktualny