Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej no to zescie czadu juz daly od rana .
Zycze powodzenia na wizytach .
Ja dzis nocy nie zapisuje do najlepszych Nicola goraczka 39.5 zbic nie moglam na dodatek kupe zrobila po pachy . Ida jej 3 gorne ale goraczka znow rano wiec czy to na zeby?
Ah milego dnia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jakoś w połowie lutego też jak wszystko będzie ok to powiem, ale tylko swojemu szefowi przełożonemu. Wiemy tylko my z mężem, rodzicom i rodzeństwo chcemy powiedzieć po wizycie w następnym tygodniu.
Ja też na L4 jak będę się dobrze czuła się nie palę, chociaż te 8h przed kompem mnie martwi.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartta, wg kodeksu pracy kobiety w ciąży nie mogą pracować dłużej niż 4 godz. przed monitorami, nawet jakieś kary grożą pracodawcom za to, więc musiałabyś się dowiedzieć jak to jest u Was, bo na pozostałe 4 godz. powinni Ci znaleźć inne zajęcie, a że u nas nie ma nic innego do roboty, to się puszcza wcześniej do domu...
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry:)
ja z doskoku, zaraz będziemy z mężem rozbierać choinkę
Blair wrote:A w jakim wieku twoje pierworodne ? Myślałam że masz tylko córeczkę z kwietnia
moja najstarsza córka Maja ma 8 lat, z nią w ciążę zaszłam szybko, z drugą córą Jagodą 9 miesięcy to już wyższa szkoła jazdy, mąż miał kiepskie wyniki nasienia(wstępna azoospermia), ja problemy z pękaniem pęcherzyków ale po 2 latach się udało:) a teraz trzecie to taki spontan trochę, myślę że gdyby nie to że Jagoda jest bardzo grzecznym spokojnym i nie wymagającym dzieckiem(no przynajmniej taki aniołem była do powiedzmy 7 miesiąca;) to nie zdecydowała bym się świadomie na kolejne dziecko:)
ale jak to mówię, wiem jak to jest mieć dzieci z dużą różnicą wieku i teraz chcę się dowiedzieć jak to jest mieć dzieci z małą różnicą wieku:)
wszystkim betującym gratuluję pozytywnych wyników bet:) trzymam kciuki za dzisiejsze badania no i za wizyty wszystkie:)
a ja dziś tylko powtórzyłam test:) nooo dziś to już gruba krecha:)
Miłego dnia:)
Angela89, Sabina, weronika86, martta, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alinka ja piję kawę i nie zamierzam z niej rezygnować, taką jedną w ciągu dnia z łyżeczki:)
Martta niestety w praktyce te 4 godziny pracy przed komputerem nie są respektowane, nie wiem jak w budżetówkach ale u prywaciarza na pewno nie. Tzn wydaje mi się że to tylko dobra wola pracodawcy jeśli zmieni ciężarnej obowiązki;)
ja pracowałam 9 godzin przed komputerem do 6 miesiąca ciąży, potem zaczęły dokuczać plecy i poszłam sobie na zwolnienie. szczerze mówiąc nie chciałam innego zajęcia niż komputer, robiłam sobie za to długie przerwy:) w końcu kto ciężarnej odmówi;) chodziłam do sklepu, spacerki, jakoś leciało:) jakby mi przyszło układać jakieś papiery to bym zwariowała:) a ta to miałam forum:) i zawsze czas leciał szybciutko:)
jak tak myślę to troszkę będzie mi żal nie wracać do pracy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 10:37
Sabina, weronika86, martta lubią tę wiadomość
-
Ojej, już wrześniówki? Kochane! Zyczę Wam dużo zdrówka i powodzenia!
Niech Wasze Szczęścia rosną zdrowo! Odpoczywahcie! 9 miesięcy minie bardzo szybko
Pozdrawiam. Listopadówka 2015Sabina, Tiktik, magdallena69, weronika86, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wizyta coraz blizej a co za tym idzie stres coraz wiekszy... Sama nie wiem dlaczego:( Ja wczoraj mialam dobry dzien mimo 13 za to przeszlo na dzis:O Maz zwalnia sie z pracy zeby ze mna pojsc bo mieszkamy w Niemczech i ciezko u mnie jeszcze z jezykiem ale mam nadzieje ze jego obecnosc wplynie na mnie pozytywnie:) Trzymajciesiemoje drogie! Odezwe sie jak wroce do domu:))
-
nick nieaktualnyTiktik wrote:Dziewczyny szczególnie te co rodziny juz i były w ciazy czy to normalne ze jednego dnia bola piersi drugiego nie albo np bola w nocy rano nie.. Sama nie wiem co mam myslec..
Tiktik lubi tę wiadomość
-
Robotka bo czasem jak się człowiek stara to nie wychodzi a jak juz wyluzuje nie myśli to jest ciąża cuda tez się zdarzają nawet cykl bezowulacyjny a potem ciąża. Kiedys myślałam ze co to za problem zajść w ciążę i w ogóle tylko poród sam juz gorzej ..człowiek się zabezpieczał zeby wpade nie zaliczyć na studiach bo ciezko a teraz człowiek przeżywa i dmucha na zimne..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 11:02
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
bisacz wrote:Ja niestety nie potrafię zrezygnować z kawy, opinie na temat jej picia są podzielone, wypijam dwie dziennie.
Tez lubię kawę, ale za namowa mamy kupiłam mieszankę kawy i cykorii. Ja akurat w biedrze. Proporcje 30:70 (lidlowa ma 40:60).
Opowiem Ci ze nie czuje różnicy w smaku
Jestem bardzo zadowolona.
Może spróbuj?