Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najgorsze, że nie wiem co ja mam teraz robić. Czy szukać innego lekarza, czy czekac tydzień. Mogę tez dojeżdzać do jej gabinetu, ale to jest 90 km ode mnie czyli w tą i z powrotem wraz z wizytą plus ewentualne czekanie w poczekalni zejdzie na dzień 4 - 5 godzin. A tu do nas to już się wcześniej zdarzało, że odwoływano wizytę.
-
nick nieaktualny
-
Przełożona na za tydzień ( jesli chcę). Ale.. Ale doktorka tutaj dojeżdza i znow ma byc za tydzień. A kto wie, czy za tydzień znow nie bedzie takiej samej sytuacji. To już nie jest pierwszy raz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 13:44
-
nick nieaktualnyTo nieciekawie z drugiej strony tak dalekie dojazdu sa bez sensu. A jakby coś się stalo? Bo będziesz jechać półtorej godziny do lekarza
Jeżeli to rzypadek, bp lekarz chory czy coś podobnego to wiadomo, każdemu może się zdarzyć. Ale jeśli tak ma w zwyczaju to skrajna nieodpowiedzialność za pacjentki -
Tzn. lekarka dojezdza od siebie z gabinetu, z kliniki tam gdzie na co dzień pracuje ok. 90 km. Dojedzie dzisiaj, ale z opoznienie, bo tam w klinice coś się przedłużyło, ale u nas nie zdazy wszystkich pacjentek przyjac juz, więc ja miałam tego pecha, że byłam zarejestrowana jako jedna z ostatnich i te ostatnie przeszły na za tydzień. Ale kto ma pewnosc, że za tydzień nie bedzie pdobej sytuacji.
-
No i dzwonil do mnie ginekolog . Ze pilnie musi wyjechac w poniedzialek i wraca 29 stycznia . Pytal sie czy chce przyjsc jutro . I co mam isc jutro jak to 6 tydz z belly 7 tak? A jak nie to znow czekac do 30 stycznia 2 tyg ?
Co byscie zrobily na moim miejscu .
Dodam ze do innego ginekologa nie pojde za nic w swiecie .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:No i dzwonil do mnie ginekolog . Ze pilnie musi wyjechac w poniedzialek i wraca 29 stycznia . Pytal sie czy chce przyjsc jutro . I co mam isc jutro jak to 6 tydz z belly 7 tak? A jak nie to znow czekac do 30 stycznia 2 tyg ?
Co byscie zrobily na moim miejscu .
Dodam ze do innego ginekologa nie pojde za nic w swiecie . -
Hej dziewczyny ja na chwilkę oznajmić tylko że żyję. Mdłości całodzienne + od 2 dni wymioty. Zmęczenie na maxa. Od 2 dni prawie nie jem bo mnie rzuca na wszystko co widzę Trzymam kciuki za wszystkie wizyty żeby były udane. Nadrobie Was jak się ogarnę trochę. Buziaki dla wszystkich :*
-
Zapisałam się do innego lekarza, który jest na prawdę chwalony i chodziłam kiedys do niego, ale mi trochę przeszkadzał jego charakter (za duzy luzak i ciągle powtarzał, że wszytsko będzie dobrze), z tym, że pierwszy wolny termin na 25 stycznia.
Do mojej doktorki mogą na czwartek się umówic u niej w klinice, przed chwilą tam dzwoniłam. To mnie nie urządza wcale, bo już wtedy wolę u siebie iść do niej w następny piątek. A jak znow Pani doktor nie dojedzie w piątek, to wtedy już blisko do 25 czyli do poniedziałku.
faktycznie pechy dzisiaj z tymi wizytami.