Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Judy wrote:Dzieki dziewczyny
Dlatego tak ucichlam ostatnio, bo nie mam na nic sily. Tak to ja bym was tu zagadala
Po tych kroplowkach cos lepiej to tak czasem zerkam co tu u was slychac
Oby to bylo pocieszenie , ze po takich rewolucjach mocna ciaza.
I mi wychodzi dziewczynka. Bym sie bardzo cieszyla bo jajek myc nie bede !! Hihi[/QUOTE
Z Tego wychodzi,ze prawie same dziewczynkiMigoci lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:Pierwsza 4380w 26dpo
to rzeczywiście ogromny przyrost
ja wczoraj, w 19 dpo miałam 1800.
też mi się marzą bliźniaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh do mnie przyjedzie jitro teściowa fu do wnuczko bo noby sie stesknila...Ja wychodze zanim przyjda zeby sie nie denerwowac nie sluchac jak skrzeczy i hada glupoty do dziecka...
Drugiej ciazy jak i pierwszej nawet nie pogratulowała.
Heh pojawia sie dzieci to i wam sie teściówki uaktywnią....
Najbardziej lubie prezenty dla malej te rozowe landryny z falbanami i jakimis dziadowskimi napisami zawsze mowie ze juz wyrosla albo sie skurczylo...weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypewniaczka wrote:Eh do mnie przyjedzie jitro teściowa fu do wnuczko bo noby sie stesknila...Ja wychodze zanim przyjda zeby sie nie denerwowac nie sluchac jak skrzeczy i hada glupoty do dziecka...
Drugiej ciazy jak i pierwszej nawet nie pogratulowała.
Heh pojawia sie dzieci to i wam sie teściówki uaktywnią....
Najbardziej lubie prezenty dla malej te rozowe landryny z falbanami i jakimis dziadowskimi napisami zawsze mowie ze juz wyrosla albo sie skurczylo... -
nick nieaktualnyMoj Lekarz co do wszystkich testow itp ma takie podejscie:
Pyta co bu Pani/Państwo zrobilo gdyny mialo soe irodzic chore dziecko? Czy zakladacie mozliwosc zakonczenia ciazy bo jesli tak powiem jakoe sa badania jakie ryzykanze badania falszuja etc...Jesli odp brzmi nie noe decydowalibysmy sie na zakonczenie mowo ze uznaje to za konoec tematu chyba ze samo macie pytania -
Dobry wieczór. Melduję się po wyczerpującym tygodniu. Wreszcie weekend!
Blair, próbowałam znaleźć Twoje zdjęcie z USG z serduszkami, ale poległam. Serdecznie Ci gratuluję!
I wszystkim mamusiom, które już widziały serducha swoje.
Ja idę we wtorek do lekarza.
A jutro zaczynam 8 tydzień!Blair lubi tę wiadomość
-
Judy trzymaj sie!
A co do teściów to u mnie brak.
U mnie wyszedł chłopak wg chińczyków.
Na koloniach 20lat temu jak wrozylysny to tez wychodził chłopak pierworodny -
nick nieaktualnyMartunQa wrote:Dobry wieczór. Melduję się po wyczerpującym tygodniu. Wreszcie weekend!
Blair, próbowałam znaleźć Twoje zdjęcie z USG z serduszkami, ale poległam. Serdecznie Ci gratuluję!
I wszystkim mamusiom, które już widziały serducha swoje.
Ja idę we wtorek do lekarza.
A jutro zaczynam 8 tydzień!
http://iv.pl/images/70995091869044544517.jpg FMartunQa, żabka04, miniaturka31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
elfiona wrote:Witam
Kilka słów o mnie
2011 roku urodziłam synka cudownego łobuziak Olusia. Starałam sie 2,5 roku. Mam PCOS I endometriozę. Udało się wówczas w pierwszym cyklu z gluckophage. Rozwiodłam się mąż okazał się schizofrenikiem Oluś miał dwa lata. Ułożyłam sobie życie na nowo i mimo, że były mąż uprzyksza mi zycie to idę dalej. Mam wspaniałego faceta, który pokochał mojego syna jak swojego a teraz jestem w drugiej ciąży 7 tc równiez w pierwszym cyklu z gluckophage. Wczoraj mielismy usg serduszko bije jest super. Tylko nieco zmartwilo mnie cisnienie ktore mialam mierzone po wizycie 140/90 ale moze to emocje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny