Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi lekarz powiedział ze za wcześnie na usg, bo on jest zdania, ze nie ma co tam zaglądać na świeżo.
W sumie bym chciała zobaczyć cokolwiek, ale reagowalabym pewnie tak jak Ty. Na serduszko za wcześnie.
Nie martw sie. Na pewno będzie wszystko dobrze.
Ja tez za każda wizyta w kibelku zerkam w majty z niepokojem. Ale staram sie powtarzać sobie pozytywnie.
I czekać na 25.01. -
nick nieaktualnyAnika27 wrote:Tak bardzo się boję, możliwe że ta kropka będzie pusta? I nic z tego . Cały czas chodzę do wc i sprawdzam czy nie ma krwawienia
-
Anika27 wrote:Tak bardzo się boję, możliwe że ta kropka będzie pusta? I nic z tego . Cały czas chodzę do wc i sprawdzam czy nie ma krwawienia
rozumiem Cie,że masz obawy, ja również... jak tylkol jestem w wc, to sprawdzam, czy wszystko jest ok.ale wiem też, że stres moze tylko zaszkodzić.
-
nick nieaktualnynie ma co się martwić na zapas
mnie od czasu do czasu łapie dziwny ból w brzuchu, ale jest lżejszy od tego na @ i nie trwa cały dzień, przestało mnie mdlić, może jeszcze to wróci? bardziej jest mi słabo i w głowie się kręci i czuję że zaraz się położę spać... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Dziewczyny czy któraś z was ma konflikt serologiczny? Kiedy i jakie badania robicie?
Ja mam z mężem konflikt serologiczny.
Zaraz po porodzie podają ci immoglobuline ( przeciwciala) a z badań w tym kierunku sprawdza się właśnie czy są przeciwciala w któryms tygodniu ale to jutro sprawdzę w karcie ciąży (karta ciąży z córką) i ci napisze jutro bo dziś oczy odmawiają mi posłuszeństwa
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
Anika27 wrote:Tak bardzo się boję, możliwe że ta kropka będzie pusta? I nic z tego . Cały czas chodzę do wc i sprawdzam czy nie ma krwawieniaMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Ja mam z mężem konflikt serologiczny.
Zaraz po porodzie podają ci immoglobuline ( przeciwciala) a z badań w tym kierunku sprawdza się właśnie czy są przeciwciala w któryms tygodniu ale to jutro sprawdzę w karcie ciąży (karta ciąży z córką) i ci napisze jutro bo dziś oczy odmawiają mi posłuszeństwa
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Ja mam z mężem konflikt serologiczny.
DobranocMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny