Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybo już jedna osoba zdążyła mnie nastraszyć, że jak się nie wymiotuje to ciąża nie rozwija się prawidłowo... co mnie okrutnie zdenerwowało, mdli mnie ale nic się nie dzieje... ale za to mam wrażenie że zaraz zemdleję i będą musieli mnie zeskrobywać z chodnika.
i gratuluję 7 tygodnia! -
witam sie z kawka
Little Red Fox-jestem w 3 ciazy i w zadnej nie wymiotowalam
a dziewczynki urodzily sie zdrowe i prawidlowo sie rozwijaly(male byczki obie ponad 3,600kg)nie przejmuj sie a napewno nie sluchaj takich glupotweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGłupie gadanie... Przecież to indywidualna sprawa.
Moja znajoma miała takie bardzo nieregularne cykle że okres co parę miesięcy i o ciąży dowiedziała się jak jej brzuch zaczął rosnąć.... Na początku 4msc. Żadnych objawów. Na szczęście zdrowo się odżywiają i dziecko urodziło się całkiem zdrowe. -
dokladnie, dziewczyny maja racje....ja mam zdrowe dzieciaczki..z synem wymiotowalam, biegunki wszystko co mozliwe....zdrowy chlopak....z sarcia moze z 4 razy zwymiotowalam przez 9 miesiecy, czulam sie super tak jak i teraz- baaardzo zdrowa dziewczynka
-
Ja dzisiaj bede miec taki zapierdziel w pracy ze masakra ale postaram sie wpasc...Mamy az 3 klientow..od 10.30 do 17.00 bez przerwy dla tatuatora..jutro jeszcze wiecej...ma przyjsc 8 osob na umowienie sie i zostawienie depozytow..dobrzez ze dziadek napisal czy moze wziac sarke na spacer i do siebie bo nie wiem jakbym ogarnela z dzieckiem w studiu taki zapierdziel... tesciowka przyjezdza do tescia 15ego marca...jak mieszkamy osobno realcje sa super...bardzo sie ciesze bo jak sie nam sezon zacznie to bedzie zapierdziel..jeszcze bede chodzic w najwiekszy sezon z ogromniastym brzuchem...damy rade...wazne ze maz robi sie mega popularny i zarobki super.
-
nick nieaktualnyto aż cud, że ja zawsze cykle miałam jak w zegarku i już po pierwszym dniu spóźnienia się domyślałam co jest na rzeczy... a swoją drogą ciężko mi przejść na super hiper zdrową dietę, bo co chwila mnie łapie ochota na coś słodkiego, albo co gorsza chce mi się hamburgera, po którym ostatnio cierpiałam okrutne męki... zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś zbioru witamin, a na poniedziałkowej wizycie muszę się zapytać ile kwasu foliowego brać, bo wg ulotki biorę nadal 0,4, ale czy to nie jest za mało??
i zaraz trzeba się zebrać z kocicą do weterynarza... -
nick nieaktualnymagdallena69 wrote:Ale sie mojedziewczyny rozpisaly:O chwile mi zajelo zeby to nadrobic:)
Witam nowe mamusie:D Co u was dziewczyny? U mnie dzisiaj znacznie lepiej niz wczoraj... jakos sie wewnetrznie uspokoilam:)) -
Little Red Fox wrote:to aż cud, że ja zawsze cykle miałam jak w zegarku i już po pierwszym dniu spóźnienia się domyślałam co jest na rzeczy... a swoją drogą ciężko mi przejść na super hiper zdrową dietę, bo co chwila mnie łapie ochota na coś słodkiego, albo co gorsza chce mi się hamburgera, po którym ostatnio cierpiałam okrutne męki... zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś zbioru witamin, a na poniedziałkowej wizycie muszę się zapytać ile kwasu foliowego brać, bo wg ulotki biorę nadal 0,4, ale czy to nie jest za mało??
i zaraz trzeba się zebrać z kocicą do weterynarza... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny