Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mogę iść do mojego poprzedniego lekarza na NFZ ale mam jakąś spine bo "z nim" starałam się od sierpnia i nic a do nowego lekarza poszłam w grudniu i ciach są dwie kreski więc wolę do tamtego nie wracać bo może większe szczęście będzie z tym. Po za tym chyba za częste USG to też nie dobrze?
-
nick nieaktualny
-
Witam Was przyszłe mamusie
Jako, że sama jestem wrześniowka 2015 jesteście mi wyjątkowo bliskie to wpadłam się przywitać i życzyć Wam cudownych 9 miesięcy, żeby ten czas upłynął Wam w spokoju, radości i szczęściu
Zobaczycie, ze nim się obejrzyjcie już zaraz zaczniecie się rozpakować - wiem co mówię, mnie też się wydawało ze ciąża trwa tak dluuuuuuugo i dluuuuugo, a tu proszę juz od ponad 4 miesięcy mam swoje maleństwo przy boku
Dziewczyny cieszcie się tym czasem ... ściskam mocno za Was wszystkie kciuki, żebyście w pełnym składzie dotrwaly do września 2016!bisacz, martta, Blair, Skali89, Magdula, Justyna_89, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Ile tekstu! Wow dziewczyny. Rzeczywiście nas dużo. Życzę wszystkim dużo szczęścia i samych pozytywnych zakończeń może kiedyś spotykamy się wszystkie na kinder balu;)
Ja nie robię chyba bety. Chociaż w poniedziałek zamierzam iść na TSH, to może się skuszę u mnie największym objawem jest nerwowość, mój biedny mąż cierpi na tym: (Blair lubi tę wiadomość
Tęsknimy 29.05.2015
10 tc.
-
Miniaturka moim pierwszym objawem bylo wlasnie takie mega rozdraznienie, mialam ochote do wszystkich strzelac, jak jeszcze nie wiedzialam ze to ciaza to zaczelam sie juz martwic o siebie:P
Zycze wszystkim milego dnia! Odpoczywajcie, w koncu weekend:) ja nie mam tyle szczescia-dzisiaj do pracy. -
Justyna_89 wrote:U mnie z chińskiego tez dziewczynka, podobno jest też test z sody...ja ogolnie nie wierze w takie rzeczy, ale widze,że w ciaży nieźle mi odbija... to pewnie i te sodę sprobuje hihi
co do chinskiego o plci..mi mylil sie dwa razy za to soda strzal w dziesiatke u mnie i kilku kolezanek -
Broszka u mnie tez mega rozdraznienie ale uff przeszlo co do tesciow..moje kwietniowki wiedza jakie mam relacje..w ciazy do rany przyloz...jak tylko urodzilam przewrocilo sie wszystko do gory nogami, tesciowa dala popis..u mnie tylko dobre relacje jak mieszkamy osobno... na maila ze jestem w ciazy...dostalam krotkiego maila GRATULUJE...nic wiecej...jak urodzilam Sare..to zapytala sie tak WY CHYBA JUZ WIECEJ DZIECI MIEC NIE BEDZIECIE CO??!! kurwa jakby to ona miala je wychowywac czy na nie robic...
-
Hej dziewczyny, mnie dzisiaj po 7 obudziła biegunka, a teraz mega głód, mąż jeszcze śpi a ja szoruje do kuchni cos zjeść bo umrę chyba. Piersi coraz bardziej przeszkadzają spać, taki ból ze szok
Ewelina powodzenia na wizycie! A reszcie nam miłego dnia -
martta wrote:Hej dziewczyny, mnie dzisiaj po 7 obudziła biegunka, a teraz mega głód, mąż jeszcze śpi a ja szoruje do kuchni cos zjeść bo umrę chyba. Piersi coraz bardziej przeszkadzają spać, taki ból ze szok
Ewelina powodzenia na wizycie! A reszcie nam miłego dnia
No właśnie w życiu nie sądziłam że biegunka może być objawem ciąży. U mnie właśnie się od tego zaczęło: biegunka i złość.Tęsknimy 29.05.2015
10 tc.
-
nick nieaktualny