Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie mamusie
Gdyby brak wymiotów w ciąży był oznaką jej braku to mój syn nie odsypiałby właśnie studniówki ha ha...Jeśli chodzi o testy ciążowe to mam wszystkie nawet ten co ma już dobre 18 lat, leży sobie grzecznie z moją opaską z nadgarstka ze szpitala...tak sobie wspominam i wydaje mi się, że to było tak niedawno.
Z objawów to dają powoli o sobie znać piersi i wieczorem wzdęcia.
Z niecierpliwością czekam do czwartku i wizyty u mojego doktorka, będę raczej chodzić prywatnie bo nie chcę już pytań lekarza z NFZ w stylu "chce pani jakieś hormony?"
Leniwa sobota mi się szykuje, zaległam na kanapie i nie chce mi się ruszyć.Blair, Justyna_89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry
Ale smarujecie kiedy was ja nad gonię??????
Dziś nie ma jak bo z a chwilę mam gości, jutro jade do teściów ciężki jutrzejszy dzień ale trudno.
Dzień babci i dziadka się zbliża dziecko ma wystp w przedszkolu to trzeba rozwieść zaproszenia
O kropce nic jej nie powiem tzn teściowej bo kiedyś mi powiedziała że ja jestem głupia i po co nam drugie dziecko niech mnie cmoknie.
Wie tylko o pozamacicznej bo musiała przyjechać wnusie pilnować.!
Ahhhh teściowe i pomyśleć że kiedyś miałam inne zdanie o niej bardzo się lubiłyśmy od pewnego czasu jakaś przepaść jest między nami.
No nie ważne nie będziemy tu o niej gadać.
w końcu coś dzisiaj wysikałam
wrzucam fotkę fakt była krecha bledsza tzw. bladzioch ale jest!!!!!
Cieszę się po cichu ale myślę, że będzie tym razem OK
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/368ad307cb5a.jpg
Martwi mnie ten progesteron czy urośnie, czy nie za mały ????
Do poniedziałku jakoś wytrzymam na wizycie przycisnę o jakieś dawki końskie!
Czy któraś ma niski progesteron mój ma 21,97 nmol/l przeliczając na ng wynosi 6,6 mało!!!!!
Czy bierzecie jakieś końskie dawki to proszę napiszcie jakie i co bierzecie .
na wizycie u gina chce go przycisnąć o lepsze leki.Blair, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, ciężko za Wami nadążyć Trzeba pisać w telegraficznym skrócie
Blair wrote:Little Red Fox ja biorę femibion 1 i tam jest 0,4 a osobno biorę jeszcze sam kwas foliowy też 0,4
magdallena69, piękna krecha
bisacz, ale będziesz miała różnicę wieku między rodzeństwem
ovulinka, ja chodzę prywatnie.
A propos testów to ostatnio byłam zaskoczona jak zobaczyłam, że w Carrefourze można kupić W sumie wygoda, przy okazji innych zakupów wrzucić do koszyka a nie lecieć specjalnie do apteki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 10:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdula wrote:Kurcze, ciężko za Wami nadążyć Trzeba pisać w telegraficznym skrócie
Jak tak ostatnio patrzyłam to średnio na dzień piszemy 10stron na forum czyli ok 200postowWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 10:48
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ moją teściówką mieszkałam 8 koszmarnych lat. Kiedy się wyprowadziliśmy myślałam, że będzie lepiej ale mam chyba takie poczucie ochrony własnego terytorium, że dostaję dreszczy jak ma przyjechać - przepraszam jak ja mąż przywiezie bo mieszkamy od niej 25km a to przecież odległość nie do pokonania Te teściowe, rzadko da się je lubić.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja teściowa akurat jest bardzo fajna.
Mam nadzieję, że to się nie zmieni jak już pojawi się dziecko.
A i mieszkamy u teściów, ale w tym roku zaczniemy budowę. I mamy nadzieję w ciągu około roku maks 2 lat wyprowadzić się już do własnego domku.Blair lubi tę wiadomość
Marzec 2015 - poronienie 11tc -
nick nieaktualnyale w jakiej jednostce macie dziewczyny ng czy nmol?
ja ma 21,9 nmol a przeliczając 6,6 ng
Podczytałam was troche jak pisałyście na temat teściowych dobrze że nie jestem sama
Smutne powinno być inaczej radość wspólna i traktowanie się ok a tu im oni strasi tym kuźwa gorsi!!!!bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdula wrote:Kurcze, ciężko za Wami nadążyć Trzeba pisać w telegraficznym skrócie
Ja biorę tak samo.
magdallena69, piękna krecha
bisacz, ale będziesz miała różnicę wieku między rodzeństwem
ovulinka, ja chodzę prywatnie.
A propos testów to ostatnio byłam zaskoczona jak zobaczyłam, że w Carrefourze można kupić W sumie wygoda, przy okazji innych zakupów wrzucić do koszyka a nie lecieć specjalnie do apteki
Mój syn bardzo chce mieć rodzeństwo, jak zaszłam w ciążę rok temu to się bardzo cieszył. Po wizycie kontrolnej kiedy okazało się że serduszko nie bije bombardował mnie sms-mi bo chciał wiedzieć co i jak a ja nie mogłam ani mu odpisać ani z mu powiedzieć bo nie dałam rady. Mąż z nim rozmawiał więc teraz mu nic nie powiemy aż do końca trzeciego miesiąca - tak jest emocjonalnie łatwiej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje szczescie ma 4mm serduszka jeszcze nie bylo . Ale gin powiedzial ze wszystko jest jak byc powinno na tym etapie..
Umowilam sie z nim na 30go znow .
Wtedy wysle juz papiery wszystkie do szpitala .Justyna_89, bisacz, martta, Sabina, Blair, Robotka1, Angela89, flora, Skali89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Częśc dziewczyny,
gratuluje kolejnych tygodni ciąży
i Tobie Ewelino udanej wizyty
z moim mężem sie wstrzymujemy z przytulaniem do pierwszej wizyty, bo położna przez telefon powiedziała,że do 12 tyg lepiej za bardzo nie baraszkować.
Sabina, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:Moje szczescie ma 4mm serduszka jeszcze nie bylo . Ale gin powiedzial ze wszystko jest jak byc powinno na tym etapie..
Umowilam sie z nim na 30go znow .
Wtedy wysle juz papiery wszystkie do szpitala .Ewelina.Irl lubi tę wiadomość