Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Jak jedziemy gdzieś dalej i na dłużej to zabieramy że sobą ale to więcej kłopotu dochodzi...a tu 5dni tylko.
Rany jak mi dokucza zgaga. Co jest dobre na zgaga?
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem:-)
Wróciłam od teściów
Było miło i chwilę i tyle starczy.
Mnie spanie męczy ale muszę się powstrzymać bo robię pizze z dużą ilością sosu czosnkowego.
Czuję po kościach że mi zbrzydnie po ciazy bo jem go codziennie i najeść się nie mogę
Jutro z rana wcześnie muszę zaprowadzić dziecko do przedszkola a potem w ogromną kolejkę do labo. Powtórzę ostatni raz betę,progesteron i do endo muszę zrobić badania.
Potem lecę do lekarza po L4 ( nie od gina ) czekam na wyniki i lecę do gina więc myślę że po 15 do niego trafię
Co do zgagi migdaly pomagają albo cukierki lub rennie.
Jeśli chcecie to na wizycie u gina poproszę o tabletki na zgage są na receptę. Ja z córką tylko oczy otworzyłam i miałam zgage- okropienstwo!współczuję.
Na pewno przyniosą ulgę nazwy nie pamiętam bo to dawno było.Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Ja do faceta.
I nie ważne czy gin, stomatolog itd są delikatniejsi.
Jedynie mam interniste kobietę bo to moja klientka z banku i od wielu lat mnie leczy zawsze można na nią liczyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się nieśmiało, mam nadzieję, że mnie przygarniecie.
Od wczoraj wysikuje pozytywne testy, a ponieważ jestem w Anglii nie bardzo wiem czym innym potwierdzić ciążę, bo oprócz starań i testów no i może sikania co pół h to nie mam jej żadnych oznak.Sabina, Blair, miniaturka31, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Wiecie co oglądam tak przy okazji kampania dziecka i pieczenia pizzy "ugotowanych" ciśnienie mi się podnosi jaka ta lala blondi jest.......już przyłączylam
Przecież nie możemy się denerwować nie dziewczyny???? -
My nie dawno wrocilismy do domu.
U rodzicow tak chcialo sie spac ze o malo nie zasnelam ale mij syn mi niw dal :p jutro powtarzam bete mam nadzieje ze wzrosnie ladnie. 3majcie kciuki !Sabina, Blair lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Wiecie co oglądam tak przy okazji kampania dziecka i pieczenia pizzy "ugotowanych" ciśnienie mi się podnosi jaka ta lala blondi jest.......już przyłączylam
Przecież nie możemy się denerwować nie dziewczyny????