Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle nic nie jest jeszcze przesadzone mogą wyjść jedno jajowe
Blair love love love love dla kotki
Ukradłabym ci ja:-) żartuję
Piękna ale czemu pralkę sobie wybrała nie wiem hihi najważniejsze że jej wygodnie.
Ja bym już dawno sobie kupiła kotka ale mamy tylko dwa pokoje więc za ciasno. Często nas nie ma i szkoda mi żeby sam siedział. Mazy nam się zakup domu albo budowa domu to już zapowiedziałam że kupuję psa rasy dog albo Sarh pei ale raczej droga i kota brytyjskiego ale teraz będę szukać kota takiego jak ty masz.
Cuuuuuuudo ale bym wytarmosila ja:-)
Dziewczyny dobranoc ja musze się ogarnąć i spanie mnie męczy a jutro na badania.
Mam nadzieję że beta pięknie urosła i progesteron też duży się zrobił bo odziwo nie plamie co mnie bardzo cieszy:-)
Do jutraBlair, Sabina lubią tę wiadomość
-
Co do objawów to od 21dc mam lekki piekący ból brzucha i chwilami pobolewanie piersi. Żaden z tych objawów nie był u mnie spotykany więc coś czułam, że może jajeczko się zagnieżdża. Miałam też dziwny ból w lędźwiach. A poza tym to czuję się świetnie. Choć uroki pierwszego trymestru jeszcze mogą mnie dopaść.
Co do bliźniaków to ja bym wolała jednak jedno bo mam 1,5 roczną córę a z bliźniakami ciąża bardziej ryzykowna i potem musi być ciężko. -
nick nieaktualny
-
Kotka świetna Blair! To kolejny brytyjczyk który bardzo mi się podoba
U nas zwierzaków brak, nie miałby kto się zająć jak do PL lecimy
Żabka, ja jeszcze nie wiem czy spróbujemy wcześniej zbadać czy wytrzymamy, narazie "jestem w ciąży" drugi dzień pierwszy raz w życiu, więc dopiero rozważam opcje.
Dobranoc !
U nas jeszcze nawet rodzina nie wie, chociaż jesteśmy z nimi blisko i chciałabym już się wygadać.. ale też chciałabym poczekać aż będzie bezpieczniej albo właśnie do tego badania... ale eh no nie do 12 tc! heh , nie wiem jeszcze jak to rozegrać. A u Was najbliżsi zapoznani z dobra nowiną ? Kiedy mówiłyście/mówicie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie już rodzinka wie. I w sumie potem się jakoś tak samo rozeszło. Nie wiem kto puścił dalej fame ale nawet nie miałam pretensji. Jeszcze w życiu nie dostałam tyle gratulacji od wszyztkich;)
Justyna ja byłam z mężem na tej drugiej wizycie jak zobaczyliśmy serduszka. A teraz nie wiem czy pójdę z nim czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:03
martta lubi tę wiadomość
-
No tak, ale Wy mówiliście bo macie tez lekarskie potwierdzenie na które ja muszę czekać do 12 tc, a póki co mogę tylko mieć nadzieje, że wszystko jest ok i ze test wskazuje ciąże a nie np torbiel (z instrukcji testu), nawet bety nie zrobię ;( ale postanowiłam testować narazie co tydzień tym testem co wskazuje na tydzień ciąży w nadziei, że jakby -odpukać -co, to przynajmniej on coś wskaże ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:21
-
Dziewczyny a macie tak że boli Was biodro/miednica? Bo mnie od jakies czasu zaczęło dzisiaj boleć lewe i troche to irytujące, a poza tym dzisiaj cos kluje lewy jajnik też
My czekamy na wizytę we wtorek, jak będzie ok to powiemy najbliższej rodzinie. -
nick nieaktualnyOlinek93 wrote:Boziu juz tak blisko do wizyty a ja zestresowana...
Ja znowu już odliczam dni do 25stycznia. potem czeka mnie miesiąc czekania do prenatalnych a potem będą już wizyty co 2tygodnie
Martta mnie też czasami kluje jajnik a to biodrowy czy miednicy to może z czegoś innego cie boli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:31
-
ja mam pierwszą wizytę w środę i jak wszystko będzie w porządku to chcemy powiedzieć rodzicom 21 stycznia w dzień Babci i Dziadka.Mieszkamy w Holandii więc wyślemy mailem kartkę w okazji ich przyszłego święta i zdjęcie z usg
martta lubi tę wiadomość
-
martta wrote:Dziewczyny a macie tak że boli Was biodro/miednica? Bo mnie od jakies czasu zaczęło dzisiaj boleć lewe i troche to irytujące, a poza tym dzisiaj cos kluje lewy jajnik też
My czekamy na wizytę we wtorek, jak będzie ok to powiemy najbliższej rodzinie.
Też miałam taki dziwny ból tydzień temu.. bardzo bolała mnie miednica i biodro. dzwoniłam do połoznej i mowiła,że to normalnemartta lubi tę wiadomość
-
po przeczytaniu jak WSZYSTKIE (nawet w Holandii) macie wizyty przed 12 tc coraz bardziej skłaniam się ku myśli, że trzeba gdzieś będzie jednak spojrzeć co się kryje w środku, myślę że najlepiej żeby było widoczne już serduszko - czyli żeby mieć pewność, że się je zobaczy powinnam celować w 8 tydzień, tak ?
do 8 tc może wytrzymam, do 12 tc chyba nie, coraz gorzej to widze...
a niektóre nie mogą się doczekać tej za dwa dni, heh
martta - mnie bolą trochę plecy na wysokości lędźwi ale nie bardziej niż przed ciążą, przed latem miałam podejrzenie rwy kulszowej (wtedy ból promeniował przez biodro do nogi) i czasem coś mnie tam jeszcze pobolewa niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:46
-
nick nieaktualny