Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
raaany liczba WRZEŚNIÓWEK rośnie w zastraszającym tempie
ciekawe ile będzie nas na koniec jak zamkniemy listę
widać że przyrost naturalny idzie do przodu:)
na zgagę jeszcze dobre jest zimne mleczko:)
a ja mam baardzo malutkie dolegliwości ciążowe, jak na razie to senność (zasypiam na córki drzemce razem z nią i potem funkcjonuję dobrze:)
nie mam mdłości, a w poprzedniej ciąży od początku byłam nieżywa i zgagę miałam
tak że może tym razem będzie dla mnie los łaskawy:)
Blair piękny kociak:) ja też kociara:D am Rudiego w domu uwielbiałam jak będąc w ciąży z dużym brzuchem leżałam na boku to on wdrapywał się na niego i tak sypiał
u mnie w domu już wszyscy śpią, ja też za chwile spróbuję, jutro mam trochę załatwień więc postaram to jakoś szybciutko ogarnąć
a my tym razem powiemy dopiero ja zacznie widać albo najlepiej jak będę już znała płeć choć przyznam szczerze żeby sobie tym razem zostawić płeć jako niespodziankę do porodu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 21:18
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja z Wrocławia z objawów....zimno mi strasznie! ale tak to łaskawie i niech tak trwa! w poprzedniej ciąży mnie mdliło okropnie
No i maluszek mnie absorbuje na tyle, że nie mam czasu rozmyślać aż tak o ciąży, druga jednak zupełnie innaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 21:27
Robotka1, Blair, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:fajnie też że jest więcej mamuś z dzidziusiami małymi w całkiem podobnym wieku:)
witaj Pesteczko:)
Blair co Ty robiłaś na Kwietniówkach 2015?
Hahaha a ty mi powiedz co wyście tam robiły na tych Kwietniówkach że tyle zapisałyscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 21:40
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Hahaha a ty mi powiedz co wyście tam robiły na tych Kwietniówkach że tyle zapisałyscie?
wieczorami spotykałyśmy się i gadałyśmy przeważnie na nieprzyzwoite tematy wtedy produkcje były rekordowe
ogólnie gadka o dupach, cyckach, brzuchach, sexie o facetach, teściowych, problemach sercowych
fajnie było:) nieraz się tak człowiek potrafił zaśmiewać wieczorem, że brzuch podskakiwał a łzy leciały ciurkiem
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja jestem ciekawa ile osób będzie aktywnych Bo ilość spora, a grudzień przecież aż taki zimny nie był No ale fajny prezent pod choinkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 22:22
Kourtney lubi tę wiadomość
-
u mnie już rodzice i teściowie wiedzią my przyjechalismy na weekend do rodziców moich i w sumie teściów bo w tym samym mieście mieszkają ale zawsze śpimy u moich:) i w piątek jak mama przyszła z pracy to ustawiałam swoje buty, meża i malutkie w korytarzu. Siedzimy w kuchni i mówię do niej, że sobie super buty na promocji kupiłam, żeby poszła zobaczyć. Noi poszła i radość wielka:)i zaskoczenie.
Na wizytę jutro idę z mężem, w sumie mamy długi weekend od piątku, bo nam sie ta wizyta przesuneła ale wolne i tak sobie zroblismy.
A teraz właśnie skończyliśmy oglądać mecz, myślałam, że mój tato wyskoczy w kosmos, ale na szczęscie spokojnie, 1 bramką wygraliśmy:)Ewelina.Irl, Blair, Justyna_89, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja miałam sikać w wigilie, nie wytrzymałam już 21 grudnia sikałam. Ale mąż prezent dostał wigilie, najtrudniejsze dni aby siedzieć cicho.
Blair lubi tę wiadomość
-
Ja testowalam 2 stycznia 2 dni przed@ a mój był ze mną bo siku miałam w pojemniku z rana a test kupił koło 11 i w pokoju robiliśmy a mama w kuchni my w pełnej konspiracji hehe i wyszła blada kreska m był tak zaskoczony jak mówię żeby popatrzył bo chyba jest spodziewał się cienia cienia a kreska blada ale dobrze widoczna była jego miną bezcenna. Potem szukaliśmy laboratoriów bo to sobota była i jeszcze jeden test w ruchu był, zawsze chciałam zrobić n niespodzianka ale w sumie tak też fajnie wyszło.
Blair, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny