Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:a skoro nas tu tak dużo to może są jakieś mamusie z małopolski??Arleta wrote:kochana ja jestem z Nowego Sącza
Ja od urodzenia mieszkam w Krakowie a od wiosny do jesieni mnóstwo czasu spędzam w Znamirowicach (Arleta może wie gdzie to )Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś zrobilam obiad a teraz z mężem oglądamy tv..
Niedługo maja przyjść znajomi zaprosić na ślub wiec będą goście...
Rano mnie mulilo ale juz ok zjadłam obiad i jestem glodna jakąś tragedia.. Noo i piersi bolą..
Jutro ide do gin bo zwolnienie mi się tez konczy i zobaczymy czy zrobi usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 15:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Mnie też coś zmorzylo i przespalam się godzinke
No ta grupa na fb nie jest tajna więc każdy z waszych znajomych widzi ze dolaczyliscie i jesteście w tej grupie
-
No ta grupa na fb nie jest tajna więc każdy z waszych znajomych widzi ze dolaczyliscie i jesteście w tej grupie[/QUOTE]
Dokładnie,
Ja i tak juz za dużo czasu spędzam na stronie belly(jak jestem w pracy, to mąż tylko dzwoni i sie pyta,a raczej stwierdza,ze pewnie siedzę na tej stronie fioletowej z serduszkami.. hihi) a jak doszedłby jeszcz facebook-- o nie, nie- ja podziękuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:No wlasnie grupa jest tajna i nikt nie widz postow ktore sie tam znajduja
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:Ten tydzień zapowiada mi się samotny. Mąż jedzie do Warszawy i wraca dopiero w piątek wieczorem...
Ciągle się jeszcze zastanawiam czy nie jechać z nim...
Jak masz możliwość to jedź..a jeśli nie. to zawsze mozesz do nas popisać na forum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdula wrote:Ja od urodzenia mieszkam w Krakowie a od wiosny do jesieni mnóstwo czasu spędzam w Znamirowicach (Arleta może wie gdzie to )
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny