Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam niedzielnej
Mnie kaszel męczy od.środy i nie chce mi przejść. Choć czosnek jem regularnie juz mnie gardło boli, takie mam zdarte
Zrób sobie syrop z cebuli.
Pomaga mi przeszło. Po trzy łyżki stołowe piłamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 09:55
Sabina lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:żabka, ale bardzo często pracodawca woli wysłać kobietę na L4 od początku, bo może wziąć kogoś na zastępstwo, albo jeszcze lepiej na staż z Urzędu Pracy na ten okres, przynajmniej ja tak miałam w poprzedniej pracy i u mojej koleżanki w firmie. Więc nawet nie przejmowałabym się co szef pomyśli, jeśli masz umowę o pracę na dłuższy czas lub na stałe... zdrowie najważniejsze...
-
Witam sie w niedzielny poranek .
Pisze jeszcze z lozka nie chce mi sie wstac . Ale trzeba bedzie bo glodna juz jestem .
Dzien lenia dzis chyba zrobie .
Ja tez mam duzo sluzu . Jak bylam z nicola w ciazy ginekolog powiedzial mi ze w dzien spodziewanej malpy czy zez kilka dni po niej moga miec lekkie plamienia bo zarodek sie zagniezdza .
Lece milego dnia mamuski . ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Nie umiem robić. Dacie przepis?
Kroisz cebulę w plastry grube nie za grube. Ze 3 szt. Bierzesz słoik na dno wrzuć łyżkę cukru potem trochę cebuli znowu cukru cebula cukier zakręcić słoik odstaw na dwie godziny i pij ten sok co wytworzy.
Taki syrop postaw na blacie. Maks do trzech dni wypij to z słoika potem przygotuj świeży syrop.
Pij trzy łyżki stołowe trzy razy dziennie. Mi po dwóch dniach przeszło.
Ja dodatkowo od kilku dni co dziennie jem sos czosnkowy bo mam taką zachcianke
Praktycznie do wszystkiego najlepszy jest z pizza
Dobra spadam w drogę do teściów smaku sobie robie na tą pizze z sosem czosnkowym.
Dobrze ze zapas mam w zamrażarce hihiSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny właśnie was nadrobilam:) u nas trochę przymrozilo i śniegu jest trochę więc piękna zimą za oknem. W domku takie ciepło że ciężko z łóżka wstac. Wczoraj bez mdłości i dziś jak na razie też, wczoraj byłam na urodzinach babci i jadlam jadlam i jadlam muszę to ograniczyć bo jak tak dalej pójdzie to za tydzień już nie będę mogla chodzić. Miłej niedzieli:)
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Czesc dziewczyny właśnie was nadrobilam:) u nas trochę przymrozilo i śniegu jest trochę więc piękna zimą za oknem. W domku takie ciepło że ciężko z łóżka wstac. Wczoraj bez mdłości i dziś jak na razie też, wczoraj byłam na urodzinach babci i jadlam jadlam i jadlam muszę to ograniczyć bo jak tak dalej pójdzie to za tydzień już nie będę mogla chodzić. Miłej niedzieli:)
A masz już coś na plusie? -
Jestem juz 2 kg na plusie, ale to głównie przez to że w grudniu ostro chodziła na basen, ostatni raz byłam w wigilię a potem jadlam i jadlam hehe więc się nie dziwie jeszcze ją mam ochotę na mięso raz tylko jak zobaczyła że ktos je lody to też musiała zjeść. Ale jak tylko będę mogla to wracam na basen.
-
Blair wrote:Myślimy nad imionami.jak będę dwie dziewczynki to chyba Hania i Helenka albo Halinka. Albo Nadia i Łucja.
Jak dwoje chłopców to Bartuś i Tomek.
A jak parka to Nadia i Bartek
Bartek, Tomek . ❤
U nas miala byc Nadia
A teraz jak bedzie chlopiec to Natan tu sie pisze Nathan a jak dziewczynka Karolinka, Mia, Pola albo Arletka . Ale zobaczymy bo moze sie zmienic jak z NicolaSabina, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Kroisz cebulę w plastry grube nie za grube. Ze 3 szt. Bierzesz słoik na dno wrzuć łyżkę cukru potem trochę cebuli znowu cukru cebula cukier zakręcić słoik odstaw na dwie godziny i pij ten sok co wytworzy.
Taki syrop postaw na blacie. Maks do trzech dni wypij to z słoika potem przygotuj świeży syrop.
Pij trzy łyżki stołowe trzy razy dziennie. Mi po dwóch dniach przeszło.
Ja dodatkowo od kilku dni co dziennie jem sos czosnkowy bo mam taką zachcianke
Praktycznie do wszystkiego najlepszy jest z pizza
Dobra spadam w drogę do teściów smaku sobie robie na tą pizze z sosem czosnkowym.
Dobrze ze zapas mam w zamrażarce hihiżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Cholercia i mnie złapało jakieś rozwolnienie....
Ja przez całe dzieciństwo uciekalam przed stropem z cebuli. Babcia na siłę mi go zawsze wciskala jak bylam chora do czasu kiedy na nią zwymiotowalam po tym syropie
Ja przed mlekiem z czosnkiem. Też obrzygałam babcie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 11:22
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny