Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyna_89 wrote:Ja mam dosyć ddużo wodnistego śluzu i czasami taka biała wydzielina.
A jeśli chodzi o forum na facebooku, to tutaj mi jakoś bardziej odpowiada..i się nigdzie nie wybieram
Mam to samo co chwile latam i patrze czy to nie okres
Ja tez póki co podziękuje za grupę na fb. Cenię sobie anonimowość no i nie chciałaabym żeby jakims cudem ktoś się dowiedział o ciąży z fbSabina, Justyna_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:my dopiero co wstalismy a pragnę wrócić do łóżka. Coś mnie rozkłada i w ogóle mi się to nie podoba
W aptece możesz sobie kupić syrop dla kobiet w ciąży - prenalen. Ma w skladzie sok z malin iczosnek. Smakuje strasznie ale pomaga i jest bezpieczny -
Cześć dziewczyny, nadrobilam Was ufff... ale sie tu dzieje. Ja mam troche sluzu takiego biało żółtego na papierze, ale palmien brak z tym ze dupka biore x2. Miałam dzisiaj jakasw kiepską noc, głupie sny i w ogóle nie czuje mocy z rana nic a nic. No i oczywiście poranna biegunka....
Angela wlasniew kocyk, łóżko, duzo płynów z miodem, imbirem i cytryną. I mam nadzieję ze pójdzie sobie od Ciebie to cholerstwo!
Miłego dnia wszystkim! -
Anika zbadaj sobie poziom progesteronu, ja bym mimo wszystko wziela od lekarza recepte na luteine lub duphaston..w sumie to jak sa plamienia nei slyszalam by lekarz nie dal wspomagacza..sama w 1 ciazy bralam wspomagacze a po plamieniach dostalam ich zwiekszona dawke i bralam do skonczonego 14 tc jakos..az bylo lozysko...to Ci nie zaszkodzi a moze pomoc...sama z uwagi na problemy z zajsciem w pierwsza ciaze..a mam teraz progesteron w normie biore i tak wspomagacze..mam luteine 2x2 po 50 mg i mam duphaston 2x1...
-
nick nieaktualnyilona29 wrote:witam
jestem zadowolona z mojego nowego zakupu
a mianowicie stanikow sportowych(zero bolu piersi)
gdzies to kiedys wyczytalam i postanowilam sprobowac(nie zaluje)
Jak mnie bolały tak mocno na początku ciąży to nosiłam swoje usztywniane i nie było tak czuć bólu za to jak ściąglam to była masakra...
Ale też by mi się przydało zaopatrzyć w stanik bo te moje zrobiły się ciasne już -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny